8000 лева гаранция за убиеца от царевичната нива

22-годишният Кирил Герасимов бе убит на 2 септември
Обновена: 4 сеп 2015 20:20 | 4 сеп 2015 17:14,
67
8000 лева гаранция за убиеца от царевичната нива
Снимка: Reuters, архив

Пернишкият окръжен съд наложи 8 000 лв. парична гаранция за 38-годишния Росен Тодоров, който застреля в нощта на 2 септември 22-годишния Кирил Герасимов в царевична нива край брезнишкото село Кошарево.

Още по темата

Трагичният инцидент станал при изпробване на оптика за нощно виждане. Изстрелът бил произведен от огнестрелното оръжие по движещите се стъбла на царевицата от автомобил, в който пътувал Тодоров.

Извършителят не е предполагал, че в царевичния блок има хора. В същото време двама младежи на 22 г. и 19 г. беряли царевица.

И извършителят, и жертвата са перничани. Тодоров има успешен бизнес, свързан с електротехническа диагноза на леки автомобили. Той е с чисто съдебно минало. Повдигнато му е обвинение за умишлено причиняване на смърт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 години
До анонимен"какви берачи бе,това са нагли крадци."еми да отишли са да си "наберат" царевица, метал все тая. те не крадат а само местят от едно място у тях:)
43
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
какви берачи бе,това са нагли крадци.
42
1
 
14
 
! Отговори
мирчо преди 8 години
ако такива "берачи" ти "начешат" жената как ще го представиш в статията си ?
41
1
 
19
 
! Отговори
Кон преди 8 години
По всичко личи, че журналистът лъже в статията, но толкова нелепо, че се разбира истината.Човекът е хванал за пореден път крадци в нивата си и е застрелял един от тях, явно намирайки се в безизходица при престъпно бездействие от страна на полицията.
40
0
 
34
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
нещо не разбрах, тези 8000лв, ще му ги дадете, затова, че е претрепал нощтният берач, или ще го глобите, че не е претрепал и другия такъв. Абе съвсем се обърках.
39
1
 
14
 
! Отговори
каракольо преди 8 години
"електротехническа диагноза на леки автомобили"те такова нещо не бе'х чув'ал
38
1
 
22
 
! Отговори
килар преди 8 години
На ББ дядо му е убит в царевична нива от фронтоваци, понеже задявал жените им когато те били на фронта. А не както твърди той че е убит от комунистите. Ако е убит от комунистите той дали би станал комунист и да го приемат в школата в Симеоново.
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе,*** 8000 бона?!
36
0
 
32
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
Тия в 2 часа вечерта да берат царевица в чужда нива какви са?????Сигурно просто не им са спяло и тръгнали на разходка в чуждата нива.
35
0
 
5
 
! Отговори
8 000 бона преди 8 години
туй кви пари са ,уе
34
0
 
43
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Колкото са "брали" толкова си е "пробвал" оптиката. Ама щом обвинението е "умишлено" нито едното е вярно, нито другото.Редно за второто лице участвало в "брането" също да има дело и присъда!Любопитно ми е дали, писалият статията ще е толкова щедър на евфемизми, ако някой през нощта тръгне да му "тегли" спестяванията, "пренася" обзавеждането на дома му, "подкара" колата му и т.н.
33
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави сте ...Застрелваш го и си зарязваш семейството за 30 - тина години.
32
0
 
7
 
! Отговори
dfd преди 8 години
8000 бона = 8000 000 ?????вече от нивата ги хващат тея журналисти и редакторите им.....
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неуправляеми сте бе !
30
0
 
22
 
! Отговори
до 34 преди 8 години
Държавата сме ние! Не може държавата да има проблем, а ти не! Просто законът трябва да се промени. Влиза някой в чужда собственост, гърмят го и толкова!
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората на село се организират за нощни патрули, защото разни младежи редовно си берат през нощта от чужди ниви! Защото като се оплачеш в полицията ти казват, че няма какво да направят. според мен такъв е случаят. Селското стопанство западна, защото обработваш земята, садиш, отглеждаш реколта, трудиш се цяла година и накрая идват да ти оберат нивата през нощта и никой нищо не прави по въпроса.
28
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 26И аз не жела да ги издържам, но това е проблем на държавата и не мисля че е решение саморазправата без да ти е застрашен живото , защото в крайна сметка нищо не печелиш /отиваш при роднините им и им ставаш жена/, аз това лично не искам
27
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧестен и работлив разхождаш се с пушка ......не се връзва
26
1
 
30
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
Защото в 2 часа през нощта подобни младежи са способни да влязат у вас да се разходят и да си наберат нещо! Защото същите младежи тероризират възрастните хора по селата, обират ги, пребиват ги, убиват ги за мизерната им пенсия. Тия младежи трябва да спрат да получават помощи и да се разхождат, а да започнат да учат и работят. Аз не желая да ги издържам с моите данъци и да им търпя безобразията! Писна ми!
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на бас, че точно защото е с чисто криминално досие, най-вероятно честен и работлив етнически българин, Росен ще бъде наказан с цялата тежест на закона.А криминалното досие на Кирето какво е? Дали се побира на 3 страници, или трябват 4?