Кофти тръпка за катаджията Тръпков: Вече е с обвинение

Той отива на съд за подкуп и фалшиви данни в документи
28
Кофти тръпка за катаджията Тръпков: Вече е с обвинение
Снимка: YouTube

Катаджията Сашо Тръпков, който през декември миналата година беше заснет да взема подкуп от спрян за проверка шофьор, вече има повдигнати обвинения, съобщава bTV, като се позовава на прокуратурата.

Още по темата
Любителският видеоклип беше сниман от младеж с телефон на столична улица и на него се вижда на два пъти как катаджията взима дискретно пари от водачи - веднъж 20 лева и веднъж 10. След като скандалът се разчу, заснетият полицай опита да подаде молба за пенсиониране със задна дата.

В крайна сметка почти година по-късно Тръпков получи обвинение за подкуп и за удостоверяване на неверни обстоятелства с официален документ.

В рамките на един ден – на 13 ноември 2014 г., обвиняемият два пъти е поискал и получил парична облага, която не му се следва, за да не извърши действие по служба – да състави акт за установяване на административно нарушение, отбелязват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
4epa преди 8 години
12 ZAPLATI- NA KUKUV DEN !!!! MILICIONER-PROST AMA AL4EN !!!!!! NE SNASIA6 NA GOLEMIA 6EF -GORI6 KATO POPIKANO MU6KATO!!!! 6EFA TE SNIMA ZA DA TE MAXNE !!!!
16
0
 
5
 
! Отговори
www преди 8 години
Когато такъв тарикат бъде уличен и случаят стане обществен скандал, то той трябва да бъде арестуван и да чака решението на съда в клетка. Разбира се, мнозина други негови колеги ще се отърват сухи, но все пак те не са скандално известни. Във всеки един такъв случай има и символизъм. Символизъм в поведението на престъпника, символизъм и в мерките срещу това поведение. И още един въпрос - какво става със съпругата на този убосник, която плашеше началниците му, че не той, тя щяла да се разприказва?
15
0
 
1
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 19. А кога се е пенсионирал чичо ти ? Преди колко години и каква беше средната заплата тогава? Ако днес се пенсионира полковник със сигурност взима максималната пенсия.
14
0
 
2
 
! Отговори
до 17-18 преди 8 години
Пич, чичо ми беше военен /полковник/ и взе пенсия 810 лева, а тоя старшинка като вземе 800 лева пенсия ела те почерпа! 14 е прав, а на теб не са ти ясни нещата! Даже предполагам, че 14 е шапкар!
13
2
 
0
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 14. При такова бруто,пенсията му ще е около 700-800 лв.
12
2
 
1
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 14. Не е уволнен.Ще бъде помолен да напусне доброволно.И ще ви кажат : ето видяхте ли махнахме го.Прав си,че няма да вземе 25 000.Объркал съм се.Вероятно двойно повече. Основната му заплата вероятно е около 800-900 лв. Като го гледам на колко год е/около 50/,вероятно има 30 трудов стаж.По 1-1,5 за всяка година,само от "клас" ще има около 200 лв.Като се сложат и дребните надбавки,БРУТНАТА му заплата със сигурност е около 1 500 лв,или малко по-малко.Смятай колко са 20.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако за 2 дребни подкупа, за които има видеодоказателство, не може да ти влезе присъдата вече цяла година, то не искам да знам колко време би се точило някое дело за убийство. В цивилизованите държави подобни дела приключват за 2 часа със затвор.
10
3
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Глупости на търкалета....1. Пенсията на полицай от неговото ниво е около 500 лв. 2. Прословутите 20 заплати, точно този няма да ги вземе, защото е уволнен по дисциплинарен ред, а не пенсиониран или напуснал по собствено желание. 3. Огромното обезщетение, което предизвиква такава завист далеч не е 25 хил. лева, а за полицай от неговия ранг се движи по-скоро около 15 хил. и то не ги получаваш на веднъж, а на части, при това не като се пенсионираш, а след месеци ИЛИ ГОДИНИ.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този *** ли ще се съди??? Смех, смех. А милиардите коита Будьо прибираи изнася по офшорки? Публична тайна е, че получава минимум по МИЛИОН на ден от ВСИЧКО И ВСЕКИ. Една от причините да сме бедни е невероятният грабеж на тези от властта! Всички в парламинта са милионери?!? Как става това като нямат безнес??? Докато мълчим и си траем като мишки ще е така.
8
6
 
4
 
! Отговори
75 преди 8 години
Пишете си вие, с това ще си останете... Тръпко ще се пенсионира с 20 брутни заплати/ зависи от чина и стажа,но поне 25 000 лв/.Ще взима максималната /900 лв/ или близка до нея пенсия.После, понеже има право да носи оръжие,ще се хване охрана в някоя банка, на топличко-още поне 700-800 лв. Вие сте станете доктори или учители за 700 лв или работници за 500 лв,и ще бачкате до 67 г.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кофти тръпка???????Това някаква шега ли е???Всички катаджии в Сфи са ТЕЖК корумпирани а вие ми говорите за един който ще го оправдаят след 5-8 години дела??Наистина сте пълни кре?тени.Населението че е про(сто е ясно но вие сте по-*** и от тях.
6
2
 
18
 
! Отговори
Списък в караулка преди 8 години
Ха ха.От шестдесет екипа пътни полицаи, тоест сто и двадесет хрантутника, само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност. А те хванали тоя гламар дето отнася двайски, като куцо пиле домат. А тези с моторите,които крият парите в ръкавиците? А началниците които обират парсата? Тая орда престъпници занимаваща се с престъпления срещу народа трябва да се разтури незабавно. И без това мърлящината им струва над 1,5 милиарда лева годишно.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лелееееееее... Аааааааайдееееее, беееееее... Маааалкооо пооо-бъъъързззоооооо. Ужас!
4
2
 
38
 
! Отговори
виж ти преди 8 години
А ние си мислехме, че вече е излежал година от присъдата си
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези от кат не са ли за военен съд щом са под пагон?
2
2
 
25
 
! Отговори
ник преди 8 години
НАШАТА полиция ни пази.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е нали видео записите не са доказателство!