Условна присъда за мъж, живял с 13-годишна

Малката булка имала и дете от осъдения
24 ное 2015 12:30, Красимир Ангелов
30
Условна присъда за мъж, живял с 13-годишна
Снимка: Булфото, архив

Мъж от Лом бе осъден задочно за съпружеско съжителство с 13-годишно момиче. Освен съжителството, детето е станало й майка след като е имало редовни полови контакти с 29-годишният осъден, съобщиха от Съдебната палата в Лом.

Присъдата е 7 месеца затвор условно с петгодишен изпитателен срок. Тя не може да бъде обжалвана, тъй като е сключена след споразумение между обвиняемия и прокуратурата.

Пред съда Живко И. призна вината си и обяви, че с малката булка се харесали преди близо година и заживели на съпружески начала, без да правят официална сватба и да сключват брак.

От Съдебната палата уточниха, че това дело далеч не е единствено и подобни случаи се разглеждат всеки месец. Делата обикновено завършват с налагане на глоби или с условни присъди, тъй като магистратите избягват да пращат в затвора провинилите се мъже.

Тази практика е наложена от факта, че семействата с малолетни или непълнолетни майки живеят в бедност и изпращането на бащата в затвора ще лиши бебето от прехрана и доходи, уточниха от палатата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културни особенности на етноса .... моля БХК веднага да осъди държавата в Хага, Страсбург, Ватикана и Ереван
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха познайте етноса!
12
1
 
13
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
А сега кой от двамата -майката или бебето ще получават детски?! Майката до 18 г ще народи още 2-3 чаавета за наша сметка относно издръжките без да е вложила капка труд.Ще има и права и привилегии, а нормалните български майки , които и работят и се грижат за децата си понякога не получават и детски.Сега БЧК ще ги гушне под крилото си и за тях ще има всичко необходимо, а за нормалните българси майки не.Къде е правдата?! Стига сме ги дундуркали.
11
9
 
2
 
! Отговори
Трътла от Берлин преди 8 години
И аз искам дете, но не мога и едно да родя. Стара ли съм на 35?
10
1
 
16
 
! Отговори
Байко ви Станойко преди 8 години
Они немат пари да изгледат по едно дете,а ги народили по пет,по десет! Е кой че ви гледа децата бе,***-н-ги: гората Тилилейска ли?? Ние нема да ви ги гледаме- вие беки ни ги гледате наш`те??!! Даржавата не е длъжна да плаща средношните ви удоволствия- айде марш каде Египет бе,натурници!
9
1
 
23
 
! Отговори
... преди 8 години
"и изпращането на бащата в затвора ще лиши бебето от прехрана и доходи" Много ми е чудно в момента с какво ги прехранва. Едва ли е назначен ан трудов договор, внася си осигуровките и пр. М***ал!!! А аз с 10г трудов стаж, жена ми с 8, имаме едно дете, НО нямаме право на детски, щото видиш ли ни бил висок дохода (аз 33, тя 30 б.а.).
8
1
 
21
 
! Отговори
Мл. преди 8 години
В последните 10 дена видях 2 случая на безцеремонни громи,чиито "булки" бяха забременени съответно на 14 и на 15 години. Вие погледнете в родилното,там ще ги изловите- пълно е с бременни,заплодени от черни като торнадо бащи,блудствали с малолетни и нехаещи за всички други закони на България освен за оня с помощите за новородени!
7
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българска работа......Срама нямате ей!!!!!
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
7 месеца за педофилия. Сега разбирам защо англичаните пенсионери си накупиха масово къщи в България!Ама и вие сте един. Та той си я е купил тази булка! Че и толкова млада. Културни особености!
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време такива са ги подбирали цели села и окръзи и айде с каруците ги пръждосват на майнaта им. Сега не можеш ги пипнеш с пръст. Развъждаме си ги и си ги пазим като редки живoтни пред изчезване!
4
3
 
18
 
! Отговори
г преди 8 години
булките на някои пророци са дори по-млади:))))
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Културни особености на етноса.
2
2
 
62
 
! Отговори
В САЩ отнемат деца, преди 8 години
създадени от непълнолетни родители!В случаи като гореописания отнемането е задължително, защото хора с подобен манталитет не могат да дадат добро възпитание на детето! Сега не бащата осигурява издръжката, а наличието на дете гарантира редовното изпащане на суми, с които той си купува ракия и цигари, а с каквото остане - храна за него и за малолетната к/ва. Затова:- Детето в социален дом;- Бащата в затвора, да работи принудително за издръжка на детето;- Малката к/ва - в поправително училище!
1
1
 
60
 
! Отговори
Аз преди 8 години
мда, за нещо за което в САЩ дават 2 доживотни присъди, тук даваме условна...Тези никога няма да бъдат интегрирани, ако законите не важат за тях!