Тръпков може да се размине с кофти тръпка

Шофьорът оправда полицая, само го бил почерпил
25 ное 2015 16:46,
15
Тръпков може да се размине с кофти тръпка
Снимка: Кадър Youtube

Шофьорът на лекия автомобил, заснет да дава пари на катаджията Сашо Тръпков, заяви, че е почерпил пътния полицай, след като му казал, че няма да го санкционира.

"По никакъв начин човекът не ми е искал подкуп", заяви Ивайло Рулев в съда, цитиран от "24 часа".

Още по темата

Тръпков поискал документите му. Погледнал ги, видял ги, че са редовни и ги върнал на шофьора.

В този момент се чул звук на спирачки и катаджията се обърнал за няколко секунди. Казал на шофьора, че няма да го санкционира, след което Рулев му подал класьор с гражданската си отговорност, в която имало и пари.

Тръпков взел 10 лева, след което мъжът си тръгнал. Рулев бе категоричен, че пари не са му искали. Той се опита да се отметне от показанията си, като обясни, че съдията може да преследва и него.

Историята придоби широка гражданственост, след като младеж засне сцената с мобилен телефон.

Катаджията беше заснет през декември миналата година да взима подкуп при проверка на шофьор. В рамките на един ден – на 13 ноември 2014 г., обвиняемият два пъти е поискал и получил парична облага, която не му се следва, за да не извърши действие по служба – да състави акт за установяване на административно нарушение, отбелязаха през септември тази година от държавното обвинение, след като внесоха обвинителен акт срещу катаджията Тръпков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
т.е излиза че шофьорът е дал класьора с гражданската и вътре имало 10лв които Тръпков е взел.Ако не е подкуп то значи това е КРАЖБА на пари от страна на полицай срещу гражданин. :)
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продавам поздравителни картички за изразяване на благодарност към несъстояла се санкция,цена петдесет лева,може да играе ролята на ваучер
10
0
 
6
 
! Отговори
психолог преди 8 години
Вижте му физиономията и маниерите на този Тръпков ли е или Пъпков няма значение . Това е образа и интелекта на българския полицай .По лошото е , че този наглец се е отчитал на началника си и така е изкарал до пенсия . Нали никой не си мисли , че простия серж ще богатее , а началника му ще мизерува .
9
1
 
16
 
! Отговори
гузен негонен бяга преди 8 години
Опаааа, сега заради шофьора-умник и двамата *** ще лежат зад решетките. Единият - затова, че е подкупил полицаи, а другият - за това, че си е затворил очите и е взел парите. Господа съдии и прокурори, този път няма как да се размине на тези тарикати - сами са си признали всичко. Освен ако и вас не решат да ви "почерпят", то знаеш, в тази държава всичко е възможно.
8
1
 
15
 
! Отговори
Позор за МВР преди 8 години
А къде са полицаите сега да протестират? Тръпков ПЕТНИ ИМЕТО НА ПОЛИЦАИТЕ И ОЧЕРНЯ ИМИДЖА ИМ, РАЗВАЛЯ РЕНОМЕТО ИМ И ИЗВАЖДА НА ПОКАЗ НАЙ-НЕПРИЯТНИТЕ ЧЕРТИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ. А вие мълчите, срамота!Такива хора като Тъпков трябва да бъдат изхвърлени с ритници от системата на МВР. Заради такива престъпници като този 85% от българите не подкрепят полицаите.Срам и позор за МВР ако не направят всичко възможно Тъпков да лежи в панделата.
7
0
 
12
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Това "черпене" си е чист подкуп. Което автоматично означава, че шофьорът на колата трябва веднага да бъде осъден за опит за подкупване на полицай. А полицаят така или иначе трябва да бъде осъден - той е човек, който представлява закона и не може да си позволява волности да го нарушава.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и двамата в затвора в една килия
5
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даааааа,Трътков е бутнал качествено няколко хилки,все пак трябва да се пенсионира първа категория и със 20 заплатки на куп.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно Тръпков доста яко е почерпил шофьора
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте му 30 заплати на Тръпков.
2
0
 
26
 
! Отговори
Минаващ преди 8 години
Какъв е проблемът да ги осъдят и двамата. Те ако искат да лъжат по подобен начен до края на света.
1
2
 
31
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Е това срива държавата.Вместо да си каже истината тоя шофьор за 5 хилки продаде и майка си!!Не заслужават да живеят и двамата!!