Бисеров пред съда: ...но защо съм обвинен?

В СГС започна делото срещу бившия зам.-шеф на ДПС
30 ное 2015 13:07,
22
Бисеров пред съда: ...но защо съм обвинен?
Снимка: архив Булфото

"Разбирам в какво съм обвинен, но не разбирам защо", обяви пред съда Христо Бисеров след като чу обвинението срещу него.

В Софийския градски съд тръгна делото срещу бившия заместник-председател на ДПС.

Още по темата

Бисеров е обвинен в неплащане на данъци в особено големи размери, за недекларирани сделки с валутни ценности за над 700 000 лева, както и за това, че през 2013 година не е обявил пред Сметната палата крупни сметки в Швейцария.

Ако бъде признат за виновен, той може да получи до осем години затвор. Според прокуратурата неплатените от Бисеров данъци са над 30 000 лева.

В края на октомври делото срещу бившия зам.-председател на ДПС не тръгна, тъй като той се оказа в болница.

При старта на съдебното заседание днес съпругата на Христо Бисеров, Мария, отказа да свидетелства по делото. Законът ѝ го позволява, тъй като двамата са в съпружески отношения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
ами прав е човека,толкова много други крадоха и не са подсъдими а той ще бъде осъден и затова се сърди.
15
0
 
3
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 8 години
АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ: ЕДНА ЖЕНИЦА-КАСИЕРКА, КОЯТО БЕШЕ ЗЛОУПОТРЕБИЛА С ОКОЛО 5000 ЛВ. Я ОСЪДИХА НА 5 И ПОЛОВИНА ГОДИНИ ЗАТВОР, А ТОЯ (не се сещам за много обидна обобщаваща дума) ЗА ВСИЧКИТЕ ИЗБРОЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - САМО 4 ГОДИНИ. ЕЙ СТРАХОТНА СЪДЕБНА СИСТЕМА СИ ИМАМЕ. ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА СМЕ...
14
2
 
1
 
! Отговори
протестиращ преди 8 години
Гошо нищо няма да излезе от този процес колкото на Цветанов за 6те апартамента проследяване записи и т.н.Досега да си чул някой сив кардинал известен в политическите среди да е осъден те на това казват демокрация а не преди само докато застанеш на червеното килимче и си в дранголника.При прехода кради колкото можеш няма страшно .При кого се създадоха мутрите.Някой навремето да е чувал за наркотик ,каналджийство .Имаше ред и страх,страха поражда дисциплина ,а не безделието.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бисеров пред съда: ...но защо съм обвинен?"Защото си бъркаше в носа по време на парламентарните събрания.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този му трябва пандиз с 10 *** съкилийници.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако го осъдят може да проговори за аверите си какви са ги вършили и да започне да се разплита мрежата,а това не го желае никой от управляващите и така наречената опозиция.Затова ще се стремят да закърпят положението и да мине с условна присъда.Вижте само крайния обвинителен акт на прокуратурата.Нищо не е останало от първоначалните обвинения.Значи вече са се разбрали как да протече съдебния процес.
10
0
 
15
 
! Отговори
Гешо преди 8 години
Много интересно дали ще му резнат кратуната като на Ал Капоне или ще излезе грешка и държавата трябва му плати обещетение??????????
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще разбереш като отидеш при бай Ставри в централният. Втори етаж коридора в ляво ъгловата килия. Човека е строг но справедлив.
8
0
 
22
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 8 години
Първо, искам да припомня, че това е заместник-председателят на ДПС. Правете сметка председателя каква мутра е.Второ - а на бас, че няма да влезе в затвора! Който иска да се обзаложим, да пише!
7
0
 
17
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Просто съдийската мафия е надушила пари и затова този иб-рик е обвинен. За да сподели благополучието си с тях.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей го на, моят любимец отново е в новините. ще го следя отблизо и ще се изхиля много мощно, когато определят, че трябва да търка нара. порно-драмата с негово участие е вързана в кърпа.
5
0
 
26
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 8 години
"Разбирам в какво съм обвинен, но не разбирам защо"Преведено на български това означава- разбирам, че ме обвиняват за укриване на данъци (престъпление), но не разбирам защо точно мен и защо точно сега???
4
4
 
6
 
! Отговори
дгд всекви фили преди 8 години
Евразийски му нрави и порядки... Ако Меркел и Оланд си свалят гащите на Турция, уж за да решат бежанската криза, тази мила родна картинка ще е водеща в Европа до средата на века!
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ако бъде признат за виновен, той може да получи до осем години затвор."- на бас, че в България не може.
2
0
 
41
 
! Отговори
Gosko преди 8 години
Колкото по богат и толкова по нагъл.Закона не важи за тези, въпреки ясния казус. Човека превел много пари, но от къде са не е ясно. Явно стар заем от Доган:)
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрал...мале,мале...Тея са безбожно нагли!!!