Убиецът на Алекс ще става татко, иска домашен арест

"Съжалявам за това, което сторих", заяви Красимир пред съда
Обновена: 15 апр 2016 13:23 | 15 апр 2016 12:44,
49
Убиецът на Алекс ще става татко, иска домашен арест
Снимка: Булфото

19-годишният Красимир Тодоров, обвинен за убийството на Александра от Провадия, ще става баща след няколко месеца. Това стана ясно по време на гледането на мярката му за неотклонение.

Заради бременната си приятелка той поиска да бъде пуснат под домашен арест, за да може да се грижи за нея, информира "Дарик".

"Съжалявам за това, което сторих", заяви Красимир пред съда.

Още по темата

Минути преди началото на съдебното заседание той посочи, че е извършил деянието заради златните бижута на момичето. На въпроса какво се е объркало той отговори: "Не знам".

13-годишната Александра изчезна на 22 март, а тялото й беше открито преди дни в мазе в изоставена сграда в града. Слязла по пижама от дома си, за да купи цигари, след което се качила в автомобил. После никой не чул за нея.

Предварителните данни от аутопсията показват, че момичето е било удушено.

Ако се докаже вината на Красимир, законът предвижда наказание до 20 години затвор, доживотна присъда или до живот без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който праща 13-годишно момиче вечер по пижма да му купува цигари, трябва да лежи в затвора. А ако цигарите са били за нея, тогава тя си е била за трепане.
32
11
 
10
 
! Отговори
Gogo преди 8 години
Гербари виновни сте вие ако човек посяга на друг живот за пари значи работата е много сложна и се ще карат да гласуваме задължително или 50лв глоба скоро пак ще се изсипе народа пак на улиците Заради некадърната тиква
31
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маке, ти не коментирай много, че всички гледаме новини и виждаме какво става в Македония. Та вместо да ръсиш акъл по българските форуми си погледни в собствената паничка.
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази история сякаш обяснява как са възникнали бурките...
29
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"културни особености" та дрънка! 13-годишна вместо на училище ходи за цигари по пижама, но цялата окичена в злато, 19-годишен я убива заради златото, ама не ще в затвора и решава, че ако се извини ще му се размине... изобщо нормално **** ежедневие.
28
2
 
60
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Ха, убиецът се е размножил, че и иска да си ходи вкъщи за което? Хахахахахаха... На въжето!
27
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 34.На тази полиция за това и се плаща,за това има огромни привилегии всеки работник в нея,от чистача до шефа Ви.Някой на хвали счетоводителят ,учителят или шофьора че си е свършил работата?Не.А това че 95% от кадрите в полицията не стават за нищо ни е ясно,не е необходимо да ни напомняте.Хубаво е по често напук да си вършите работата ,за да ви стане ежедневие!
26
13
 
2
 
! Отговори
маке ариец преди 8 години
***, Панелистан, ежедневие...Nuff said!
25
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега какво стана ?Лошата, мързелива, зла, некомпетентна, незнаеща, неможеща полиция, която нищо никога не е свършила, в крайна сметка на пук на всичко си свърши работата.Както обикновено, беше предварително оплюта и охулена. Както обикновено, когато на въпреки на всичко за пореден път си свърши блестящо работата, в медиите нито дума за това. Сега ще слушаме, как и убиецът и той е човек. Наистина - човек на годината може би.
24
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 19 години за първи път баща? Ясно е,че човека има сериозни здравословни проблеми.На неговата възраст трябва да има най-малко три деца.Адвокатът му може да изтъкне това и ще бъде освободен по здравословни причини.
23
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом в България един човешки живот е по-евтин от чифт обеци за да осигуриш насъщният за един или няколко дни....ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА. Пък нека да се хвалят ГЕРБАВИТЕ, колко висок е стандарта ни на живот!
22
2
 
41
 
! Отговори
Пуснете го... преди 8 години
Пуснете го... той съжалява....
21
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия хора са на много ниско еволюционно стъпало с това поведение. момиче по пижама, бъдещ баща, убийство за накити, после жалване. Е, какво да се коментира.
20
0
 
12
 
! Отговори
БХК преди 8 години
чудно защо ли не сме се прекръстили на * Комитет
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тос башта нема та стане ама майка 100 процента ште стане колко маше ко чакат за шенитба в затвора ште има шреби
18
0
 
67
 
! Отговори
баща на годината преди 8 години
може и да не го пуснат, но БХК ще го номинира поне за "баща на годината"!
17
2
 
94
 
! Отговори
Умник преди 8 години
13- годишна отива да си купи ЦИГАРИ, 19-годишен БЪДЕЩ БАЩА я убива за две златни обици? Интересна държава, интересно малцинство.
16
0
 
60
 
! Отговори
Съжалявал преди 8 години
бил. Аман от престъпници дето започват да съжаляват след като ги хванат. То ясно за какво съжаляват - че не са успели да се скрият и сега дупе им яко.Щял да се грижи за дете? С какво - със социалните помощи от нашия джоб ли?Очаквам втора серия - много е боленТрета - открил бог и т.н....
15
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
изобщо не съжалява той не знае значението на думите а безотговорните родители на товамомиче те няма ли да получат присъда накичили ли го като елха със злато и не се интересуват3 години за него
14
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекот на годината !!!