Съдят за хулиганство участниците в боя в Бургас

Привърженици на "Нощни вълци" се спречкаха с техни противници
30 юни 2016 20:12,
79

 Снимка: Булфото

Бързо производство за хулиганство е образувано във връзка с боя тази сутрин на бензиностанция на изхода на Бургас, съобщава "Булфото".

15-ина души се сбиха, след като група привърженици на приближения до Путин рокерски клуб "Нощни вълци" влезе в стълкновение с техни противници.

Общо четирима души от двете групи – тази на протестиращите срещу "Нощни вълци" и тази на войнски съюз "Васил Левски" бяха докарани в Районния съд в Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имат вид на добри хора.
54
2
 
7
 
! Отговори
българка без фередже преди 7 години
Ей, неразумни, безпаметни, неблагодарни туркофили, дето и майчиното си мляко ще продадете на новия си ислянски вожд - Хората затова са Народ, защото имат благодарност към тези, дето са им дали и кръвта си и душата си, за да има и България и Български език! Ако ви е драго да мразите кръвните си братя - ей ви пътя надолу - през босфора към диарбекир! Аман от мекерета безродни и пазарджишки *** с чаршафи! Тпу!
53
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на 3-та снимка типичния поддръжник на путин - интелигентен, умен, добронамерен
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 52 там между редовете е истината
51
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя с камуфлажна и плитката прилича на психопат-травестит. И
50
5
 
3
 
! Отговори
ож преди 7 години
Какво ви направи путин той в москва о вие живеете мн добре в бг6
49
3
 
5
 
! Отговори
тт преди 7 години
Да ги съдят браво
48
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""войнски съюз "Васил Левски"" ?по-скоро войнски съюз "путлерасти срещу България"
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 52, интересна иформация.. определено е провокация от Украйна
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
битката русофили-русофоби в България тепърва престои.
45
19
 
12
 
! Отговори
бойкУ борисоФ преди 7 години
АнтибългарскиЯ воински съюз "Васил Левски" са паравоенните ибрико-русофилорастки партизански отряди на ГЕРБ и лично на бойкУ борисоФ !
44
13
 
11
 
! Отговори
КАНАС У БИГИ КРУМ преди 7 години
А ВСЪЩНОСТ , ТИЯ ПИДЕРИ , ПУТЛЕРАСТКИТЕ ВЪЛЧЕТА СА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ДОНЕСАТ НА бойкУ борисоФ ОРДЕНА " ИБРИК НА РУСКО-ФАШИСТКАТА ИМПЕРИЯ " С КОЙТО ВЛУДИМИР ЛИЛИПУТЛЕР ГО Е НАГРАДИЛ , КАТО СПАСИТЕЛ НА ФАШИСТКА РОСИЯ ЗАРАДИ ОТКАЗА МУ , БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪОРЪЖАВА ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ РУСКА АГРЕСИЯ !
43
8
 
10
 
! Отговори
я,я преди 7 години
Прав си.Вместо *** мотори по-добре да яхнат руски танкове та да стреснат *** пидер расти.
42
12
 
16
 
! Отговори
Соросоид Путлераст преди 7 години
ДРУГАРИ РУСОФИЛОРАСТИ , МОЛЯ ЗА ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ СЕГА ТИЯ , ТИЯ ПИДЕРИ , ПУТЛЕРАСТКИТЕ ВЪЛЧЕТА COPOCOИДИ ЛИ СА ИЛИ ПУТЛЕРАСТИ , ЩОТО ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ СА ОБЛЕЧЕНИ СЪС COPOCOИДHИ ДРЕХИ И КАРАТ COPOCOИДHИ МАТОРИ ПЪК СЕ ПИШАТ ПУТЛЕРАСТИ , ТА ИЗПАДНАХ В НЕВЕДЕНИЕ И ЗАТУЙ ЧАКАМ , РАЗЯСНЕНИЕ ?
41
6
 
17
 
! Отговори
избирателен преди 7 години
А стиска ли и на родната полюция да арестува утре Асан Генов,който се закани да прави магарии пред Ал.Невски?!
40
15
 
10
 
! Отговори
до ДАНС преди 7 години
войнски съюз "Васил Левски"...КВИ СА ТИЯ РАШКИ ФАШИСТИ.ИМА ЛИ ЗАКОНИ ЗА ТЯХ.АКО НЕ СИ ВЛЕЗЕТЕ В РОЛЯТА НИЕ ЩЕГИ ВКАРАМЕ В ПЪТЯ. ТУК НЕ Е ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНЯ!!!!! ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО ПЕТНЯТ ИМЕТО НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА. НЕ ИСКАМЕ РАШКО ИГО
39
17
 
25
 
! Отговори
тихо малко преди 7 години
Имам приятел от Украйна,който се прибра в Одеса преди 5-6 години. Сега пак е в БГ. Когато си говорихме за войната в неговата държава,на дълго и на широко,накрая той ми каза "Дано Путин да ги избие всичките"
38
27
 
19
 
! Отговори
КАНАС У БИГИ КРУМ преди 7 години
*** това не е народ в конвенционалния смисъл на думата, а ***, гмеш в която се откриват ярко изразени животински черти на азиопитеките. *** , това не е народност а тежка , летална клинична диагноза .Това с пълно основание се отнася, както за населението и мотористите така и за местните им ибрици-комуноиди бойкУ борисоФ и ГЕРБ .
37
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-интересното обаче е друго. Битите украинци твърдят, че в началото мислели "униформените", т.е. момчетата с камуфлажите за свои привърженици и затова били много изненадани, когато "униформените" ги набили. Хахааха, укрите вече са толкова изперкали от фашизъм и милитаризъм, че когато видят някой с униформа веднага сработва подсъзнателен рефлекс и го възприемат като свой приятел и закрилник:)))Свикнаха те да убиват цивилни:)))
36
8
 
22
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
До СЛАВА НА УКРАЙНА!Охо,хохол,още ли си жив?Щото като гледам,скоро доста ще намалеете-ДЕМОКРАТОМОР-а не прощава!Ако от Голодомора са изчезнали 3млн.тоя път ви гарантирам,че поне 10млн ще дадат фира.