Близки на Николай: Циганката в затвора, смърт за Мейзер!

Те подозират, че фаталната развръзка е обвита в много тайни
25 авг 2016 13:52,
112
Близки на Николай: Циганката в затвора, смърт за Мейзер!
Снимка: архив, Булфото

"Да гние в затвора циганката от Нови пазар!" – така близки приятели на убития културист Николай Димов проклинат обвинената за смъртта му Анита Мейзер. По думите им обвинената миска заслужава смъртно наказание, каквото в България обаче не съществува.

Никой от приятелите на погубения спортист не вярва на версията на Анита, че съпругът й доброволно е бил вързан със свински опашки, за да бъде сниман като реклама за силата си, която трябвало да бъде пратена на бъдещ негов работодател.

Още по темата

Близки на убития подозират, че фаталната развръзка е обвита в още много тайни, а мотивите най-вероятно са много различни от публично известните. Те тотално отхвърлят бляскавия имидж, който сексбомбата си е изградила чрез агресивна реклама.

Определят Мейзер като меркантилна жена, която не се спира пред нищо за пари. Самата тя била стисната и не чак толкова благородна и човечна, колкото я изкарват след ареста й.

В подкрепа на тези свои твърдения познати на убития посочват пред "България днес" факт, известен само най-доверените й хора. Става дума за отношенията на Мейзер с първия й съпруг Живко Желев от село Белеградец, който е баща на дъщеря й.

Човекът умрял преди около три години, а първата работа на силиконката била да заведе дела за наследството, което се полагало на общото им дете. След куп съдебни драми и запори на имуществото в края на 2013 г. се стига до подялба на наследството - апартамент във Варна, къща в Нови пазар и земеделски земи.

Познати на Желев са възмутени, че богатата му бивша жена е поискала да прибере каквото може след смъртта му.

В подкрепа за тъмната страна от характера на Мейзер са и думите на Мартин Златев, който познава семейството на убития от 20 години.

Майката на покойния научила за смъртта му именно от Анита. Мартин Златев е трябвало да вземе майката на културиста от вилата й над Виница. По пътя тя звъннала на Мейзер, която по телефона й казала: "Синът ти се обеси".

"Тази жена (Анита Мейзер – бел. авт.) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема", посочи Златев.

Експертизите се бавят

Все още не са готови химическите експертизи, които трябва да установят дали убитият културист е вземал анаболи или други медикаменти, с които да помпа мускулите си. Очаква се резултатите от тях да покажат какви химически вещества е имало в тялото на Николай Димов преди смъртта му. От тях ще стане ясно и дали той не е бил упоен умишлено, преди да бъде ликвидиран.

Не е готова и съдебномедицинската експертиза, която трябва да покаже точно какви наранявания са причина за смъртта на спортиста. Не е ясно и кога прокуратурата ще разреши на близките да вземат тялото на Димов, за да го погребат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
niki picha преди 7 години
Mnogo filmi gledate be. tova si e JIV PRIMER KAK umirame . Ne vie s ram za tova che ste Balgari !!!!!!!!!!
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Миска"??*Ромката Анита Мейзер никога не е била избирана за Мисис България, дори не се е явявала и не е била допускана за участие в официалния конкурс за омъжени жени, организиран у нас.Тя се яви на "Мисис Свят" чрез ИЗМАМА, проявявайки изключителна наглост и безочие!
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще гласувам за Мейзер за президент,ако се кандидатира.Вице-МИТЮ Пищова. Двама - Достойни българи.
48
1
 
16
 
! Отговори
до 63 преди 7 години
До АнонименАз не говоря за мъжа й в България, а за този супербогаташ от Америка, чиято фамилия тя носи, за когото се говори, че я бил подсигурил. Та за него се чудя как тази грозна ц..ка го е омаяла, че да и остави наследство.
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 51ами има общо,и то много!!!искал е садо мазо,та да го вдигне!как да няма общо,получил си го е!
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KAKVO SE CHUDISH, AKO IMA RASVOD NASLEDSTVOTO SHTE MINE PRES SUDA. SEGA KATO IMA TRUPOVE RASVOD NYAMA.E PO LESNO I DOHODNO, AKO YA ISPUSNAT.
45
3
 
10
 
! Отговори
застраховка преди 7 години
Трябва да се провери дали няма застраховка живот направена в щатите. Ако се окаже, че има и получател е Майзерката .... ще лъсне като тиган на месечина
44
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
GOLYAMATA SEXBOMBA, SHTE SVURSHI V LUDNIZATA. ESUK SA PARITE ! I TRUPOVETE.
43
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо се чудя как такива жени грозни успяват да накарат някой мъж да им остави наследство или да им подсигурят издръжката за бъдещето.
42
1
 
31
 
! Отговори
До Адмунчо Мунчев преди 7 години
Вместо да държите тази вмирисана статия цял ден на топ мястото, можехте да държите тази за болното дете на което му трябват средства.
41
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай уйАбе къде редиш повечето жени до тоя травестит бе човек? Тая е твърде далече от представата за жена - напомпана със силикони и други *** и нагла до безобразие!Ако това ти е представата за жена, жал ми е за тебе...
40
0
 
6
 
! Отговори
adasdas преди 7 години
До Добре деподведаД най-вече . Неграмотна *** ей.
39
1
 
44
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Да я експулсират в Турция. Там скоро ще има смъртно наказание и ще може да умре достойно. Нали тя това искаше?
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо пьк ***? Че то има и *** Бьлгари! Поне половината.
37
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво общо има със случая това Николай назобан ли е бил или не ?Човека си е решил да си зоби и да си тренира,това какво общо има с убийството ,по малко виновна ли я прави?
36
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз като напиша "***" го маскирате а сега го изтипосвате в заглавието и из целия текст. Къде е логиката
35
4
 
21
 
! Отговори
валентина преди 7 години
оффффффффффффф,все едно слушам бабите по пейките,големи клюкари,големи интриганти тука..как не разбрахте-човека е пил глупости,от тези глупости му трябва нещо по така,че да може да задоволи сексуално жена си,та,се връзвали и плашели,белким му стане.какво не ви е ясно????такава била,онакава била,що?той да не е бил цвете?оженил се за нея заради меркантилност,полза,пил всякакви анаболи,от мъж станал мъж ама не баш,никой не му е виновен,нещастен случай,СТИГА вече сме обсъждали хората,вижте себе си!
34
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато и цоцкаше паричките беше миска, сега стана мискинка. Не оправдавам миската. Това от мъж зестрогонец по-долно няма.
33
0
 
55
 
! Отговори
хъш преди 7 години
Вдовица я взел и вдовица я оставил
32
1
 
59
 
! Отговори
МИСТЪР преди 7 години
Г-да журналисти, престанете да титулувате туй грозно недоразумение на природата с МИСКА! Каква миска може да бъде тя? Кой я избра? Не е ли самопровъзгласила се?