Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа

Камата пък вече замина за Виена, оттам за Маями
Обновена: 30 авг 2016 07:14 | 30 авг 2016 07:00, Камелия Цветанова
259
Сватбари на Стоичков атакуват с жалби фотографа
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

Близо 100 души, участвали в сватбата на дъщерята на Христо Стоичков - Христина, събират подписи под контражалба, в която обвиняват репортерския екип на в. "България днес" в хулиганство.

Още по темата
29 авг 2016 12:00
332

Самия футболист пък още вчера призори е заминал с полет за Виена, а оттам за Маями, пише в. "Труд".

Прокуратурата вече възложи на полицията в Етрополе да разпитва свидетели на скандала между Христо Стоичков и екипа на "България днес".

Разследването, което се ръководи от Районна прокуратура – Етрополе срещу Стоичков е за извършено хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Инцидентът стана в събота пред манастир "Св. Троица" в района на община Етрополе.

Около 16:00 ч., на паркинга пред манастира възникна скандал между Христо Стоичков и Борислав Тошев - фоторепортер от вестник "България днес", който искал да снима сватбата на дъщерята на Стоичков.

Разпитан е и шофьорът Петър Димитров. Той заявил, че докато бил в колата с Борислав Тошев към тях се приближил Христо Стоичков с настояване да му предадат направените записи на телефоните си, след което му нанесъл няколко удара по лицето. Друг мъж се опитал да отвори задната врата на автомобила, където седял фоторепортера.

За да избяга, шофьорът потеглил назад, вследствие на което ударил друг спрял автомобил.

По разследването е разпитан като свидетел и фоторепортерът Борислав Тошев, който първоначално не предал на разследващия орган направения запис под предлог, че не е сигурен дали записът е съхранен.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида и характера на телесните увреждания на Петър Димитров, както и механизма на причиняването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
3
 
! Отговори
Бомбето преди 7 години
След толкова години живот в чужбина, а не сред мутри не успя да стане човек като хората. Докато си оправят апаратите /значи не са и снимали/ едно моля "оставете ни на спокойствие" щеше да е достатъчно. Както личи битите не приличат на мутри.
158
4
 
6
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
"Когато цяло село викне, че едно куче е бясно -- хич да не е - побеснявало !!"Тая приказка на нашия народ с пълна сила важи и за Хр. Стоичков. Не! Той няма право на абсолютно никакъв личен живот, нали? Той не може даже мирно и тихо да направи сватба на дъщеря си, без тя да бъде заснета от *** и Пульо и излъчена по Първа ТВ след новините на турски язик!? Сега така ненормално е захапан и Григор Димитров! Да има как, долните му *** ще развявате на връх Айфеловата кула !? И той "***","***"
157
3
 
10
 
! Отговори
пагона преди 7 години
ама този ярбап защо избяга не се показва никакав да попсува ,защо щерки лелки баби негови го защитават като че ли него биха. Нали си герой или хем бабаит спрямо журналистите хем го е страх от тях. Българите знаеха колко му е багажа но се примиряваха заради заслугите му в спорта НО НЕ СА МУ ДЛАЖНИ АЛОООООО играл печелил пари ОК, сега бил трябва да бъде съден иначе какво ще стане Стефка Костадинова може да излезе с автомат Любо Ганев сас гаубица някой от великите ни щангисти с танк и .......
156
2
 
6
 
! Отговори
отврат преди 7 години
Понеже раята се държи в положение на крайна бедност от онбашиите! Ей такива прошляци като тоа се имат за богове тука! Ще бият и псуват който могат и който им падне!Не сме се освободили още под туско сме! Даже по зле! Системата на обществото ни е същата аги и кланове!
155
2
 
10
 
! Отговори
отврат преди 7 години
Аман от такива "герои" дето като се набръска с парцуца стават големи пък после като отъврезят и трябва да носят последици бягат като мишки зад граница! Тя цяла Бг е с такова и за тва има толкова подръжници пълно с Ици всеки втори е Ица! За тва сме фалирала държава!
154
2
 
8
 
! Отговори
отврат преди 7 години
Що не е забранено на цървуша да напуска страната! Пу да да ви с*** на държавата и да ва *** в раята п****а!
153
6
 
3
 
! Отговори
фен преди 7 години
За къв се мосши тоа Стойчков за Меси ли!?
152
3
 
8
 
! Отговори
Ангел Ангелофф преди 7 години
Стоичков...заминавай си за дето щеш..събирай си родата и дим да ви няма
151
3
 
11
 
! Отговори
Тиме преди 7 години
Ицо е най големият *** в българия.забравихтече се отказа от родителите си
150
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Prostaka stoi4kov isbaga sa majami s noiko gonapravi i profesor 4engeto *** stoi4kov da plati na bitia schifior sa unijenieto i bojat *** e bil i taksv si ostava gamen selendur
149
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков отдавна се вживява на мутраген нали е човек на Боико и компания мисли че е недостижим.
148
1
 
4
 
! Отговори
Grajdanin преди 7 години
Unikalen ***, kakto I vsichki koito tochat ligi po tova kakav veliki futbolist bil.
147
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоичков явно е като Майк Тайсън - едновременно троши колата, бие шофьора и налага репортера :-) :-) :-)
146
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За сведение на всички,които мразят богатите,успелите и талантливите.Ицо си жиее в Маями,ожени щерките,има си пари и бизнес и не му дреме за вас.Някакъв *** селянин работещ за мафиозката Гочева не може да го притесниж.А Гочева трябва да го уволни тоя некадърник,щото не става за папарак.И да ги питам тия смели журналисти,що не снимате на Черепа,,на Шиши или на Пашата па ртито.Няма и да чуем за вас.
145
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Талантлив футболист и уникален прос''ак - това мога да кажа за него. Като е такъв мъж защо избяга, а не остана да сърба каквото си е надробил?
144
7
 
13
 
! Отговори
нЕма такова животно преди 7 години
глупав ,по-глупав , много глупав , *** ........ , футболист , стоичков
143
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 155Там е ключът за палатката!Не можете и не можете да му простите,че стана звезда с червения отбор,а не във вашия обор .Хаххаххахх!Величайте си Гунди и оставете Стоичков на мира.
142
3
 
14
 
! Отговори
jamiono преди 7 години
Ицето как може сам да се разправя в подобни ситуации, трябваше да викне Пулев да ги нокаутира.
141
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЮ ФЛЕКЪТ ИЗБЯГА В МАЯМИ, А ТУКА ОСТАВИ *** НА С*АНИ!
140
3
 
17
 
! Отговори
SS до [#155] преди 7 години
Много си прав, братле!! - Това е положението. Освен това, Гунди си отиде без такива изцепки, а от този ***,отизиран маниак може всичко да се очаква в бъдеще...