Наш медалист по бокс – трафикант на мигранти?

Пламен Янков бил спипан край Синеморец с 11 афганистанци в колата
30 сеп 2016 19:11,
27
 Наш медалист по бокс – трафикант на мигранти?
Снимка: архив "Булфото"
Наш медалист по бокс е разследван за трафик на мигранти. 
 
Носителят на бронзов медал от Световното първенство по бокс в Хавана през 1974 година и настоящ треньор Пламен Янков е влязъл в полезрението на органите на реда през юли. Той е засечен при полицейска операция край Синеморец докато се е придвижвал с автомобил "Ланчия Либра", натоварен със 11 афганистанци, влезли незаконно у нас. 
Още по темата
За това информира "Дарик" като се позовава на отлично информирани източници. 
 
Полицейските служители спрели колата на Янков на входа на Царево. Бившият състезател е задържан, а по-късно е пуснат под парична гаранция от 3000 лева, уточниха магистрати.
 
Янков, според обвинението, е извършил престъплението със съучастници. Това са Онник Мариносян и Георги Асенов.
 
Мариносян се е придвижвал с "Ауди", но зарязал бежанците към Лозенец. В момента, в който полицаите подали сигнал да спре и той натиснал спирачки, а униформен се приближил към него, шофьорът рязко потеглил.
 
Според очевидци влачил полицейския служител няколко метра, а после отпрашил към Чирпан. Ден по-късно обявил в МВР колата за открадната. След месец полицаите го разкрили. Днес съдът в Бургас му наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".
 
Вторият съучастник Георги Асенов бил зад волана на "Ланчия Либра", но щом започнало полицейското преследване, разтоварил чужденците край Караагач и зарязал колата си. МВР-служителите обаче го разкрили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи за плоча се кахърят - българи мигранти прекарват! Що е то??:))))))))
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво да очаквам от боксьор? Градина да копае? Всичките са силни като бици и почти толкова умни! Не стават и за *** за зеле.
8
3
 
0
 
! Отговори
WC преди 7 години
До АнонименBALGARITE SME ELITNI OT DYPE IZLIAZALI SIRECH *** ZACHENATI....PRIMER ZA TOVA E BOIKO BORISOV I CHETATA MY...
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък мислех, че е Сарафа... :D
6
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и по-зле от нас. Руснаци, украинци, белоруси се наядоха с радиация, англичаните са плод на 10 века кръвocмешения, анериканците се изродиха след няколко десетилетия ГМО храни, африка е спинозна, в Китай 650 милиона работят в концлагеристки условия за купичка ориз, за да има прогрес на капитализма.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я появил се е и Динко втори, само че се казва Янко. Е, нищо де.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типично за българите. Не вярвам да има учудени. Тук колкото си по тарикат копеуе, толкова повече си ценен и уважаван. И най-често споменаваната дума е далаверка.
3
3
 
8
 
! Отговори
до Анонимен преди 7 години
Не разбрахте лиот трафика на бежанци се оказа много по доходен бизнес и не случайно се толерира от правителството с разкриване на допълнително лагери.
2
0
 
10
 
! Отговори
протестиращ преди 7 години
Спортиста малко бонуси получава та тръгнал да се прави на трафикант.Интереснокак са стигнали до С инеморец идругите задържани в дълбочина при условия че Оградата уж е завършена.Днешните задържани не са без знанието и съучастието на Гранична полиция.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Молим любезно Тиквата да се изпъчи по телевизора и да каже, че контрабандата на цигари е преборена, ...хитро пропускайки да спомене, че всички трафиканти в момента се интересуват от бежанци и са загърбили наркотрафика и цигарите. Тиква, заповядай, кажи че сте сринали контрабандата.