Условна присъда за бащата на сиамските близнаци

Майка на децата е 14-годишната му братовчедка
28 окт 2016 15:00,
16
Условна присъда за бащата на сиамските близнаци
Снимка: flickr

Осъдиха условно бащата на сиамските близнаци от Сливен. 21-годишният Радостин Радостинов е поддържал сексуална връзка с 14-годишната си братовчедка, която е и майката на децата.

Съдът определи 6 месеца затвор за Радостин с 3 години изпитателен срок, уточниха за Нова тв от прокуратурата.

Още по темата

Родилката Мария е родена през 2002 г. и живее с родителите си. Радостин често ходил със свои приятели в двора на нейното училище и така се запознали. Започнали връзка, която криели.

В крайна сметка момичето, което по това време било в шести клас, забременява, а на 22 август ражда сиамските близнаци Богдан и Янко.

Пред съда Радостинов е признал вината си и е поискал съкратен съдебен процес. Присъдата му може да бъде обжалвана.

Лекарите тепърва ще решават дали и кога сиамските близнаци да бъдат разделени с операция. Едното от децата няма шанс за живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
R преди 7 години
До админа на сайта. Защо има цензура. Защо, защо. Къде точно е демокрацията тука. Я да видиме, дали мога да напиша думата "***" например. Или думата "нигер".
12
0
 
2
 
! Отговори
R преди 7 години
A пробацията за какво е. Да не забремени и други братовчедки или да не направи дете на същата . Съдят ( педофили) за голи снимки на 13 годишни, а тия, део им правят деца са с условни. Та... къде викате, са правата в конституцията на РБ. Или закона е за кон, не за ***......
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БХКТи искаш ли пак бой?
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВескоЗависи от културните особености на етноса ти. Ако си ц..ганин 13 годишна дори е много късно. Започва се от 9-10 години и до 13 вече имат едно дете на година и второ на път. Но ако в етноса ти няма такива културни особености, забрави та такива работи. Нямаш никакви права, само задължения: да спазваш закона, да си плащаш данъци, и може да псуваш управниците само в къщи на масата.
9
0
 
4
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Това го разбирам, че няма проблем да забремениш 13 годишна!?
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е никаква братовчедка а СЕСТРА.Гнус да те е от тия ***.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом са "дайкирита" , значи пръсъдата е услована, така ли?
6
0
 
16
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Това е културна особеност. Веднага да бъде освободен невинният ц..ганин - тоест ром но научному. Не бива да бъдат нарушавани правата на ромите с кого да се съешават. Ще повдигнем въпроса до световните организации. И ще искаме обезщетение от българия за това тежко нарушение - 2 милиона евра - по един за рома и един за нас.
5
2
 
21
 
! Отговори
1235 преди 7 години
Срещат се двама роми. Единия тъжен и оклюмал. Другия го пита:- Ко стаа, що си тъжен?- Е па, тате умре...- Баба ти нали е жива?- Да?!?- Ми ша си направиш нов татко....
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са от контингента на Кунева, дето сега ще вземат по 30 евро
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за децата каква стипендия е предвидена - 30 евро или направо 60? ууупс !!! тя и "майката " - стипендиантка. евентуално и бащата ? тогава не махайте едното бебе,пари трябват за младите. пък и майките на майката и таткото са още на детски,нали ?
2
4
 
29
 
! Отговори
гнус преди 7 години
Затова са се родили с такова увреждане, заради кръвосмешението, еххх, кръв гореща и традиции етносни, що не ми даде некой за два дена само власт, па да ги изкарам на един стадион.....
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше българин нямаше да получи условна.