Чокови-младши пак с обвинение – за бой на студент

Двамата първо бяха оправдани, но сега отново са на прицел
6 дек 2016 13:22,
23
Чокови-младши пак с обвинение – за бой на студент
Снимка: архив Булфото

Синовете на Ценко Чоков, скандалният кмет на Галиче, отново са обвиняеми по дело за побой.

Те бяха оправдани по случая на първа инстанция от районния съд в Бяла Слатина. Окръжданият съд във Враца обаче върна делото за ново разглеждане, съобщава Bulnews.

Във възобновения съдебен процес поелият преди време вината им Петър Лаковски ще бъде само свидетел.

Присъдата срещу Лаковски бе произнесена от Белослатинския районен съд на 25 май тази година, но впоследствие държавното обвинение я обжалва пред окръжния съд във Враца.

Още по темата

Оказва се, че след като се запознали с материалите по делото магистратите от Враца установили пропуски и неточности при събирането на доказателства. Това е и причината процесът отново да се гледа в белослатинския районен съд.

"В разглеждания случай липсват надлежно изготвени мотиви, от които да се установи по какъв начин е формирано вътрешното убеждение на районния съдия, разгледал и решил делото", смятат магистратите от Враца.

Оправдателната присъда на Лаковски не подлежи на обжалване.

За побоя над студента в дискотека "Екстази" ще се търси персонална отговорност от Мартин и Спас Чокови и приятелите им Мирослав Комитски – Комара и Васил Чонов.

Историята е от 9 март 2014 година. В дискотека "Екстази" в Бяла Слатина биячите нанесли множество удари с ръце и крака на Венислав Николов. Резултатът – счупен пръст, разкъсно-контузни рани с отоци на главата, лицето, устните, в областта на дясна ушна мида и дясно рамо, счупване на зъби, кръвонасядане на двата леви клепача и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли кой да ги хвърли в багажник и да ги закара някъде в гората на превъзпитание? Ми ако сте физически слаби, съберете там 500-1000 лева, намерете си мутра от друг град и му платете. Има събирачи на дългове, много неприятни типове, дето тези наакльовци няма да могат да им се опрат и след втория токат ще са нокаут.След разходка в гората, събличане гол и голямо количество бой и издевателства дали пак ще смеят?
18
0
 
3
 
! Отговори
Портокала преди 7 години
Дечица веселушки ..............хахаха Липсват първите 7 годинки възпитание, но не е само възпитание.....то си е и до ген
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога тези престъпници ще седят на свобода. Колко пъти трябва да показват, че те са тотални престъпници. Какво е това правосъдие дето не може да се справи с престъпниците, за какво тези хора там получават заплати. Всякаква *** с висящи дела се разхожда на свобода и извършва нови престъпления, до кога. Вече престъпниците са изучили всички вратички и пропуски през които могат да се измъкнат, те значи са по умни от тези които толкова години учат и накрая нищо не могат да осъдят един човек.
16
0
 
12
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Както я карат тези самозабравили се келе шчета няма да доживеят до пенсия някъде ще си намерят майстора и дъртия ще реве с цяло гърло ,но ще бъде късно.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До жекоПо-скоро прокуратурата.Не казвам, че съда е много читав, но нещата се скапват в полицията/следствието и прокуратурата.Ако представят добри доказателства в съда, няма как да не ги осъдят.
14
2
 
4
 
! Отговори
чукъ преди 7 години
да дойдат мене да бият ама после ценко ше ми чисти мачетето от кръвта на сина си
13
1
 
4
 
! Отговори
жеко преди 7 години
отдавна трябваше да се усетите че съда е отделен от държавата, това е една група хора ползващи закона като инструмент за обогатяване, за тях е важно "клиентите" им да са постоянни, колкото е по систематичен един престъпник толкова повече ще се срещат с него и толкова повече ще си плати, няма значение, дали римлянин който ще даде 200 лв или някой богат престъпник който ще даде 2000 лв, тарифата според клиента, затова човек който цял живот е живял без да нарушава закона го съдят по строго за гаф
12
1
 
12
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
4-рима пдрси бият 1 - големи герой, големи мъжлета, яки анси Що не се пробват 1 към 1
11
1
 
18
 
! Отговори
666 преди 7 години
Надявам се някой нормален човек да ги бам-не и да се приключва.
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ква мутра е тоя селянинът с колелото *** народ избрали го за кмет
9
1
 
33
 
! Отговори
ПиснаМи преди 7 години
До кога ще ни занимавате с този ***??? Като не могат да го осъдят ефективно, да се съберат от селото и да го провесят на някое дърво. Ако не, да го бият те всеки ден където го видят. Ако почнат днес в събота вече ще е кротък като овчица.
8
1
 
18
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Моля за извинение, ако някой се е почувствал обиден. Не визирам хората от селата, а душевната селяния. Не деля хората на граждани и селяни по географски признак.
7
1
 
40
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Цяла държава не може да се оправи с една мутра и синовете му. Направо е за смях!
6
1
 
30
 
! Отговори
Бай Мангау преди 7 години
Тоя ромб защо не е у затворо? ? ? ?? ?? ??
5
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това създание само като му гледам т.ъпия фейс бих го оставил да го превъзпитават римляните на топло много дълго време. Държавата на мутрите направи всички подобия на хора недосегаеми.
4
1
 
31
 
! Отговори
до " умен гущер преди 7 години
Не си разбрал, че не може да си скриете аграрните физиономии.Защото "умен гущер" няма
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва се разреши притежанието на оръжие и такива ако те нападнат директно куршум в тикварата и дотам *** тез ....
2
1
 
39
 
! Отговори
aspen преди 7 години
Ще ги оправдават, докато си плащат.
1
2
 
81
 
! Отговори
Не е истина преди 7 години
Фамилия *** разиграват цяло село. Само като видиш ланците и интелигентния вид на таткото и се сещаш за какво става въпрос.