За Бат Сали, който плаши катаджии: 3 бона и... условно

Софийският градски съд осъди депутата от ДПС за хулиганство
16 яну 2017 19:32,
114
За Бат Сали, който плаши катаджии: 3 бона и... условно
Снимка: архив Булфото

Депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, получи условна присъда заради спречкването си с полицаи през май тази година, реши Софийският градски съд, който призна народния представител за виновен, съобщи БТА.

Бат Сали бе осъден на шест месеца условно лишаване от свобода с три години изпитателен срок заради хулиганство. Наложена му е и глоба от 3000 лева.

Още по темата

Екшънът, в който главно действащо лице се оказа Александър Методиев, се е разиграл на 1 май в района на Костенец.

Тогава депутатът не спрял на пътни полицаи, които поискали да го отбият от пътя заради извършено нарушение.

Малко по-късно Методиев се е върнал при полицаите, извикан от негови приятели роми, които били спипани без документи за самоличност.

Методиев поискал обяснение защо униформените закачат "негови хора", след това размахал депутатската си карта и им обещал, че скоро ще бъдат цивилни.

Полицаите не се поддали на натиска, което ядосало още повече депутата и той звъннал на началника им. И там обаче ударил на камък.

Заради хулиганските изпълнения на Методиев главният прокурор поиска депутатския му имунитет и срещу него започна разследване.

След като чу присъдата си днес Методиев отказа коментар, а адвокатът му каза, че ще обжалват решението на съда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
KIORSUFRA преди 7 години
IMA EDIN VIZ;OTIVA EDI M;L V POLIZIATA I KASVA 4E E ISVAR6ENO PRESTAPLENIA I SNAE KOI GO E ISVAR6IL,KVARTALNIA NAREJDA NA EDIN REDOVI POLIZAI DA OTIDAT DA PRIBERAT PROVINILIA ,VRA6TAT SE POLIZAIA SADARJANIA I M;LA,PREBIRA POLIZAIA SADARJANIA V KLETKATA,OBRA6TA SE I UDRIA EDIN 6AMAR NA DONOSNIKA.TOI OTIVA I SE OPLAKVA NA 6EFA NA POLIZIATA,ONIA VIKA REDOVIA I GO PITA SA6TO E UDARIL 6AMAR NA M;LA TOI MU OTGOVARIA ;4E VINAGI IMA SA KAKVO;
60
0
 
4
 
! Отговори
Ядосан преди 7 години
До Некъф лудВече няма за кога!.... Идеята е, чрез Референдума да се пресеят подобни ***, които без образование и ценз да не влизат в парламента!!!
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бат Сали , Ивайло Московвски , Цветелин Кънчев все с ромски корени обаче едните си ги крием а другите все им правим Реклама , доста интересен Стереотип
58
0
 
26
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
След като е осъден няма ли да бъде отстранен като депутат?
57
10
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Нека хората си дават ясна сметка какви *** ще влизат в парламента при мажоритарни избори. Случаят бат Сали ще ви се стори маловажен. Всички наркобарони, Митьо Пищова и Митьо Очите, Силиконките от Пайнер, Азис, Всеки граничен полицай и митничар с натрупани милиони , хора като Ковачки и Домусчиев държащи работниците под каишка,*** барони от Факултето и Столипиново и други представители на сенчестия бизнес. На кой депутат ще можете да му държите сметка , като следващия е същия льольо
56
0
 
18
 
! Отговори
Краси Адвоката преди 7 години
Практиката при обжалванията показва,че на следващите съдебни инстанции в 99 % от присъдите се намаляват! И при този ще е така! Най-накрая ще има някаква мижава глоба от 1000 лв. по административен член и бат Сали отново ще се дуе,че е неосъждан!А настоящата присъда не е нищо повече от един педизборен трик!Да са блажени вярващите!
55
0
 
32
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Тази физиономия е на убиец. Ако може да стъпче целият свят.А самочувствието...... и с *** клечка не можеш го стигна. Самочувствие в небето- покритие в земята, кота нула.
54
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бат Сали ако беше българин,ще се да бъде наказан с мъмрене другото е ясно
53
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бат Сали , Петко Асенов , Цветелин Кънчев , Ивайло Московски всичките са с ромски корени но с различни имена
52
0
 
39
 
! Отговори
Руди Хес преди 7 години
И на снимка да го видиш шамар му удари!
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Telefona izzvunya tui momche kak ne razbra,mangelee
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на съда,така присъда и в Гонго няма да има,ама и полицая що не му е надул тиквата
49
4
 
7
 
! Отговори
ЮриЗ преди 7 години
Искам да кажа, че за това престъпление, даже е високо наказанието, което съдът е налжил на този кандидат-българин. По принцип за такива престъпления и подобни им, накзанията са леки - глоби, пробации и т.н. Условната присъда, ако остане такава и на другите инстанции, означава, че в близките три години този смешен човек ако извърши друго престъпление, ще лежи и тези шест месеца. Лошото в цялата работа е, че тази присъда е по-скоро предизоборен PR, отколкото отключена съвест на болния БГ съд
48
0
 
20
 
! Отговори
Питам се сам преди 7 години
Хайде, драги ми Смехурко,отсъди и ти справедливко,кой е виновен тука - бай ман.галили съдията - дето свободата му е дал?
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гледа лошо
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
слабо,били сме и в по добра форма.за сега липсват само 16
45
2
 
15
 
! Отговори
xaxa преди 7 години
Значи сега го осъдиха тоя, а от "днес.бг" пишат че са го осъдили заради случката през май тази година?? сега сме януари 2017 ,явно от "днес.бг" говорят за някав случаи в бъдещето, къде завършвате журналистика само не знам .... цялата държава такава ей тоя на снимката го доказва и той!
44
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 30 години щеше да има просто 3 чувала с храна за прасетата - без съд и медиен шум
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много добре обмислена присъда. Че не е справедлива е от ясно по-ясно, ама някакси е добре с тези три хилки да му се бръкне в джоба и да си спомни, че като е станал депутат *******/сещате се коя е думата/, трябва да спазва някакъв ред и правилник, а не да се пише най-великия. Да плаща сега глобата и да не се усуква!
42
1
 
33
 
! Отговори
Носър преди 7 години
Това на снимката какъв вид животно е!?