Англичани с обрани домове в Пампорово съдят хотелиер

Чужденците останали без вещи за над 82 хиляди лева
17
Англичани с обрани домове в Пампорово съдят хотелиер
Снимка: Булфото, архив

Англичани дадоха на съм управител на етажната собственост на апарт хотел в Памповоро заради разбити апартаменти.

Те са пострадали преди пет години, а Окръжният съд в Смолян даде ход на делото днес.

Срещу управителя е повдигнато обвинение за обсебване в големи размери, като общата стойност на присвоените вещи от ваканционните жилища се изчислява над 82 хил. лв.

В съдебната зала стана ясно, че някои от англичаните са получили междувременно предложение от управителя да продадат обратно апартаментите си на цена приблизително 12 процента от стойността, на която са ги купили, информира БТА.

Делото е по жалбите на двадесет собственици на жилища в хотела, предимно англичани.

Те открили апартаментите си разбити, а оборудването и обзавеждането било изнесено.

При първоначалните обяснения около проблема - преди пет години, стана ясно, че дружеството, което е избрано да управлява етажната собственост, е начислило хиляди лева за всеки апартамент за обслужване на общите части.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: обирхотелсъдангличани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англичани не разбрали, че ги мамят с тези апартаменти.Хубава работа, ама английска.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахаххахаха типично по "нашенски" са ги оскубали. Да се оплачат на арменския поп :)
13
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
когато са ги купували кьде е бил гмо мозька им знаят ли кьде е бьлгария икакво представлява защо не поживяха 1 месец на квартира да видят за какво стававьпрос
12
6
 
1
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Като не знаят на кого и колко да плащат за охрана, кой им е виновен. Правоохранителните органи са заети с реда и спокойствието на българските граждани по села и паланки, други бягат като тибетски архари по границите да вардят пиле да не прехвръкне..... Заети са хората, техника и гориво не им достига... Ще се занимават с Пампоровските английски преселници.......Те независимите ще ги оправят......
11
1
 
6
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Интересно ми е да науча малко повече по тоя случай. Май е добре разработена система, продаваш му апартамент и после го изнудваш за пари за издръжка.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 години....
9
3
 
24
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Колкото по далеч от дивашка България , толкова по добре. За съжаление важи и за българите!
8
3
 
21
 
! Отговори
Ози преди 7 години
Точно така, No 8. Лошите англичани са виновни. Абсолютно си е тяхна вината, на тия 20 гaдни англичани, че са им разбили апартаментите и са им окрали имуществото.Така де, ми то така се прави: Имат да плащат поддръжка на етажната собственост (не че някъде пише, че не са я платили) - разбиваш им апартаментите и се самообслужваш.Ама-ха! Да знаят те къде са дошли, нали така. Това да не им е някаква си там Англия...
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се прави туризъм в Бг.Така се създава инвестиционна среда.Но в държава в която преди едно поколение са изоставили гегите и стадата каквода очакваш.Държава която се Оправя от премиер-пожарникар, син на селска даскалица........това е положението.
6
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А нещо да напишете за задължението на тези англичани към заплащане на таксите към поддържането на общата етажна собственост ,в някои затворени жилищни комплекси е по 100 евро на месец,а англичаните купили апартаментите,ударили ключа им ,и си отишли в Англия,кой ще плаща осветление,почистване,охрана,ремонтни дейности,кой дядо Господ ли..,а неустойките по договора им за поддръжка?То да не е да се напиваш само по баровете до насира......е.
5
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия па кво искат, тва да не е Швейцария. . Сега ще видят бг съд. Ха ха ха ха.
4
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е този си е бил жива МУТРА! Продал им апартаменти чакал да ги обзаведат разбил ги и ги ограбил. На всичкото отгоре искал да си ги откупи на 12 % от цената на която им ги е продал. Е на това хората му викат селска МУТРА от МЕГДАНЯ! И после се чудят някои защо нищо не върви в мутростания? Е как да върви като всичко е завзето от мутри бе? Мутрите ви дават заплати Мутри ви управляват Мутир са в туристическият бизнес. Е какъв напредък искате високи заплати и пенсии? Ами никакви!
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е вече знаят какво е яcтpeб
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***!стан аферим машала.
1
3
 
25
 
! Отговори
Джендо Лондонера преди 7 години
На затва няма да са опрайти никога