Прокуратурата подгони Пътната агенция за АМ "Марица"

Действията са по сигнал на ОЛАФ
16
Прокуратурата подгони Пътната агенция за АМ "Марица"
Снимка: архив, БулФото

Прокуратурата разследва изграждането на магистрала "Марица", съобщиха от държавното обвинение.

Прокурори и следователи от Специализирано звено "Антикорупция", със съдействието на агенти на ДАНС, извършват процесуално-следствени действия по изискване на документи от Агенция "Пътна инфраструктура".

Действията са по наказателно производство и престъпления по служба и безстопанственост, образувано по сигнал на ОЛАФ.

Продължават действията на прокурори по изземване на документи във връзка с образуваното досъдебно производство срещу длъжностни лица от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за престъпления по служба. Прокуратурата започна разследването вчера.

Предстои провеждане на разпити на свидетели. Действията се извършват със съдействието на ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново няма преди 6 години
Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.
8
1
 
9
 
! Отговори
тиквочага подрисоф преди 6 години
ше се теглят пак едни 4-5-6 милиарда заем за тези тунели шото сте мардзеливи седите и чекате пенсии, увеличение на заплати, михаля и тем подобни тинтири минтири. това компири, това офси, това канали за хора и други стоки, това опицвет амфетки ( опа тези двете последните е само за наши хора, деца на партизани, активни борци, истинските патриоти) а вие през просото. хващайте се за работа и за палците едновременно шото иде зимата и ше додат сметките за парното и сметките за заема за ктб и сметките за новио заем. три в едно. мислете му тогава...
7
1
 
15
 
! Отговори
споко преди 6 години
Споко, всички ще се окажат невинни. От КТБ-то що пари взеха и потулиха случая, сега като се яърне ГЕРБ и това ще отшуми.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, как мирише!!! Където бутнеш, все смърди! И ТОЙ - в бяло и пита КОЙ му .....!
5
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
размишления на един гербаджияХайде сега пък сигнал на ОЛАФ, какви са тези европейски служби, които ще забраняват на герп и бб да крадат, три правителства на бб се крепят на тези кражби, те ще ми ги забраняват, нали оня изкуфелия дядка пращаше сърчица на вожда, значи му е разрешил да краде
4
0
 
18
 
! Отговори
ivo преди 6 години
AMI SEGA???????
3
25
 
9
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Нека да не обръщаме внимание, това си е редовна проверка и няма проблеми с усвояването на средствата. Работата е свършена и всичко е нормално.
2
5
 
43
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Ха-ха че тази агенция не беше ли подчинена на Лилетката, а пък тя на тиквата който ни проглуши, че ни прави магистрали или ще излезе, че те са си решили и строили ей така .
1
1
 
39
 
! Отговори
АЛО ПРОКУРАТУРАТА преди 6 години
А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА ????????