Да сте били в "Росна вила"? Прокуратурата пита…

Търси се съдействие за разкриване на тежко престъпление
18 май 2017 19:33,
6
Да сте били в "Росна вила"? Прокуратурата пита…
Снимка: архив "Булфото"

Прокуратурата във Велико Търново издирва посетители на къща за гости "Росна вила", отседнали там преди две години.

Разследващите търсят съдействие за разкриването на тежко престъпление, съобщиха от обвинението.

Става дума за инцидента от 7 март 2015 година, когато във вилата в село Росно, Великотърновско се взриви камина с водна риза към локална отоплителна система и уби жена. Жертвата бе Богдана Маринова от селото.

Още по темата

В хода на разследването е установено, че в периода от октомври 2014 г. до 7.03.2015 г. във вилата е възникнала аварийна ситуация с отоплителната инсталация.

По това време в къщата е имало гости. Извършен е бил спешен ремонт от неизвестно за органите на разследването лице, което е отстранило предпазен клапан, обясниха от прокуратурата. От там съобщиха и че въпреки положените усилия досега не е установена самоличността на лицето, извършило ремонта.

Не е установена и самоличността на гостите във вилата в този период. От прокуратурата призовават всички, посетили къщата за гости в този период, или имащи информация за случилото се, да се свържат с прокуратурата или органите на МВР на телефон 062 600 548 или на имейл : op_vt@vt.prb.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
D-to преди 6 години
Ами като не знаят кой е извършил ремонта, да попитат собствениците, може и те самите да са били. Или няма как, нали са местни едри бизнесмени...
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая росна вила няма ли си книга в която се вписват посетителите
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Става дума за инцидента от 7 март 2015 година, когато във вилата в село Росно, Великотърновско се взриви камина с водна риза към локална отоплителна система и уби жена--------1) Прокуратурата гледам че "на време" се е сетила да разследва случай от преди 2 години!2) Не знам какво значи за прокуратурата "тежко престъпление", ама това повече прилича на инцидент!3) КОГА прокуратурата ще започне да се занимава със сериозни престъпления - като например: ЗЛОУПОТРЕБАТА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ НА ВАЛЕРИ ВИНКЕЛА, С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ???
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имаме таралеж и търсим в кои *** да го пъхнем
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много пресен случай едва от 2 години! Абе тези имат ли връзка с мозъка ако изобщо имат такъв? Чих са го дървили цели 2 години и не са поискали съдействие тогава когато е трябвало? Ебахте у държавата разследващите и територията мутренска!