Килърът строител: Нямам обяснение какво се случи

Защитата поиска домашен арест, СГС го остави зад решетките
Обновена: 20 май 2017 21:11 | 20 май 2017 21:09, Анисия Иванова
99
Килърът строител: Нямам обяснение какво се случи
Снимка: Булфото

Софийският градски съд остави в ареста Драгомир Драгомиров, задържан за двойното убийство, което стана преди два дни в столичния квартал "Витоша". Тогава бяха застреляни Вячеслав Коев и Стойка Мишева, а синът й тежко ранен.

За инцидента беше задържан Димитров, а полицията обясни, че мотив за стрелбата били 100 000 лева, които мъжът трябвало да получи от известен период от време. Той е собственик на строителна фирма, а убитите - предприемачи.

Още по темата
В съдебната зала стана ясно, че Драгомиров е диабетик. Има и високо кръвно. Защитниците казаха пред съда, че той е баща на четири деца и цялото  семейство разчита на неговите доходи.

Прокуратурата се позова на разпита на няколко свидетели, които подробно разказали, как чули стрелбата и дори видели част от случващото се. Обвинението смята, че ако е на свобода Драгомиров може да извърши друго престъпление, независимо, че е с чисто криминално минало.

Защитата обясни, че не е ясно дали Драгомиров е разбирал действията си и е осъзнавал какво се е случвало. Вчера е било направено психиатрично изследване, според което мъжът е здрав.

Прегледът бил направен в нарушение, твърди защитата. Освен това Драгомиров се е намирал в колата си и сам се е предал и не е бягал от полицията. И за това защитата поиска домашен арест.

Съжалявам за инцидента, нямам обяснение какво се случи. Искам да се грижа за децата си, ще съдействам на разследващите, каза Драгомиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
5
 
! Отговори
Telebio strw преди 6 години
Nai-posle na rahat v zatvora...holiday...no stres...
86
7
 
8
 
! Отговори
x преди 6 години
Нямал обяснение??! В затвора ще има мноооого време да си изясни,...докато го помпят загорелите ***.
85
2
 
7
 
! Отговори
РазДваТриЗаУяМеФани преди 6 години
Око за око, зъб за зъб,да се върне народния съд. Референдум за връщане на изконни древни български закони от времето на Хан Аспарух
84
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдът трябва да освободи човека незабавно,да му се извини за задържането му и да се саморазпусне.
83
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой няма право да отнема живот, независимо кой крив и кой прав. При действаща правосъдна система нямаше да се случват подобни неща. Докато правосъдието ни е само на думи, а на дела никакво го няма, нищо няма да е като хората. Не е нормално делата да се влачат с години, не е нормално при убийство да не се лежи в затвор, не е нормално жертвата да е винаги потърпевша, това не е правосъдие. Както и закона да се прилага спрямо човека, а не еднакво спрямо всеки гражданин. Темида я няма никаква.
82
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова контрола по издаването на разрешителни за оръжие трябва да бъде много затегнат, и не на всеки да се дава оръжие! Иначе се превръщаме в дивия запад. Вижте какво става в САЩ там се трепат като кучета, защото са го били съкратили от фирмата и решава да застреля няколко служители и т.н.
81
2
 
20
 
! Отговори
Хммм преди 6 години
Куп безсмислени коментари.Човека не е лихвар и не е давал пари назаем. Предвид факта, че е строител а убитите инвеститори, най-вероятно, е завършил накоя фаза от договора, която инвеститорите са му отказали да платят.Проблема не е в неговите действия, защотото всичко това е било въпрос на време, а и това е само един от многото такива случаи. Причината, е че в България няма съдебна система и в повечето случаи, най-наглия печели. В този случай, обаче не им се е получило.
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
списващите тук ж.у.р.н.а.л.я
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Списващите тук *** хем са неграмотни, хем се напъват съвсем излишно да ползват чужди думи.Мизерници!
78
11
 
3
 
! Отговори
поредният лихвар преди 6 години
който дава пари на заем с лихва и не плаща данък на държавата за тази си дейност ,Не е трябвало той тях да убива ,а е трябвало те него да убият !
77
3
 
9
 
! Отговори
Пульо Коврата преди 6 години
Някой потърси ли големият му приятел - софийският морален стожер и активист на "Да,Америка за България" Камен Алипиев-Кедъра да коментира действията на приятелчето си по чашка и не само.Или е зает да нарежда "държавата на Шиши", докато обикаля страната и света на държавни разноски?
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той знае какво се е случило, но след като няма държава и закони за несправедливоста може да се стигне и да саморазправа. Нахалните, безскрупулните, убийците са други хора,Не бих искал да съм на мястото на този човек.
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вчера си говорих с руски адвокат, цитирам: 'богатите у нас (в русия) винаги избират английски съдилища, защото там ако не изпълниш уговорка, те заставят. руските съдилища ще влачат делото 6-7 години, може да ги подкупят, ще издадат абсурдно решение, а през това време парите или имотът ще са сменили 4-5 собственика. ще дадеш пари за нищо, в най-добрия случай хвърчащ лист ненужно решение'.човекът беше останал с илюзиите, че Бг е в Европа и у нас делата се решават за 2 дни, по английски.
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще го осъдят да плати 100.000 лв за убитите и наследниците просто няма да върнат дължимите пари. двама убити, един ранен и един в затвора. едва ли някой вече се чуди защо не се минава през съдилища у нас.
73
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си ти когато си алчен!
72
3
 
16
 
! Отговори
фиро преди 6 години
Трагедия, лошо стечение на обстоятелства.Пари, нерви, обидни реплики или заплахи, един от тях губи контрол и приключва останалите.Каквито и да ги мислим, да си пожелаем да не попадаме в такава ситуация! На никой от тези хора на този ден и през ум не им е минавало че нещо такова може да се случи.
71
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Килърите са професионални убийци срещу заплащане. Човекът не е килър. Просто е изпушил.
70
14
 
8
 
! Отговори
Promet преди 6 години
Що глупости се изписаха по тия статии и какви злобни коментари, ама никой не написа, че това са служители на фирмата, а не инвеститорите, които са си живи и здрави...Убиецът си е убиец и трябва да седи доживот в затвора.
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няколко пъти го пише Драгомиров и веднъж Димитров. Леко съм объркан коя е истинската фамилия на извършителя.
68
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам обяснение какво се случи.Бизнес драма се случи.