Закопчаха мъж с 46 кг хероин във Варна

Прокуратурата ще иска постоянното му задържане в ареста
12
Закопчаха мъж с 46 кг хероин във Варна
Снимка: архив, БулФото

Окръжната прокуратура във Варна задържа за 72 часа 35-годишен мъж, държал 46,305 килограма хероин. Това съобщиха днес от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

Дрогата е била намерена на 20 май в багажника на автомобил, паркиран на околовръстния път.

Наркотикът е бил разпределен в 94 пакета. При проведените следствени действия е бил установен и задържан собственикът на хероина.

Окръжната прокуратура ще внесе утре в съда искане на арестувания да бъде наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
kurvarna преди 6 години
nikuv rust toq grad, zatva i stz si stana nai dobriq grad xoxoxoxo
6
1
 
2
 
! Отговори
men преди 6 години
какви закони какви 5 лева бе. има стотици ако не хиляди случаи на признати малолетни кадъени и на разрешени нагласени бракове на малолетни ханъмки в дойчистаня. стига да си арапинговец или туршиляк всичко е разрешено. кеф ти изнасилване, кеф ти кражба, кеф ти сексче с дечица, кеф ти измама. комисаря рекс ги лов, после некоя съдийка от партията на шмеркелина потулва нещата, я ги ударят през пръстите я не и после пак на слободия. това със шведите не е само в българоия. белите ги морят от южна афрка до шеция и от американистан до украйна. нема бегане. ефрейторите ни унищожават.
5
3
 
16
 
! Отговори
Дйъх преди 6 години
Този е жив труп. Това са стотици милиони...
4
3
 
10
 
! Отговори
Fake news преди 6 години
Екип учени от университета в Хаваи са създали изцяло веганска цигара марихуана! Обичайният пълнеж от свински *** към активното вещество е премахнат напълно и е заменен с гнили корени от лайкучка. Ефектът върху ароматните и вкусовите качества на изделието е почти същия като в оригинала!
3
1
 
28
 
! Отговори
666 преди 6 години
Иван Беленски бе заловен с 66 килограма, и просто беше 2г на топло, и после малко под домашен арест. Тай че младежа от Варна да не се притеснява след 2г и е на свобода
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слабо
1
1
 
16
 
! Отговори
Балиго преди 6 години
Този на снимката ли? Отдалече му личи, че е рибар! Закоравял престъпник!