Намалиха присъдата на учителя от Дулово, блудствал с деца

Илиян Василев ще лежи зад решетките само шест години
10
Намалиха присъдата на учителя от Дулово, блудствал с деца
Снимка: Булфото, архив

С две години бе намалена присъдата на учителя от Дулово, блудствал с малолетни ученички, посещавали дома му за частни уроци по музика. Вместо осем години, каквато бе първоначалната присъда, 54-годишният Илиян Василев ще лежи зад решетките шест години, информира в. "Монитор".

Още по темата

Делото попадна отново за разглеждане в Силистренския окръжен съд, след като Василев обжалва решението на магистратите за осем години затвор пред Апелативния съд във Варна.

Скандалът гръмна в средата на миналата година, когато стана ясно, че е разследван старши възпитател в училище "Христо Ботев" в Дулово за блудство.

Сигналът до Отдела за закрила на детето бил подаден от директорката на школото, след като някои от момичетата споделили какво се случва в дома на учителя по време на частните уроци.

При разследването е установено, че в периода от ноември 2014 г. до април 2015 г. мъжът извършвал блудствени действия с шест деца, изразяващи се в целуване по устата, опипване по седалищните части, докосване и галене, придърпване и сядане в скута.

Създал група във Facebook "Приятели докрай" и изпращал на три от децата снимки и клипове с порнографско съдържание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХК няма ли да се сезира или не?
4
0
 
7
 
! Отговори
Хайде де преди 6 години
До Надето, #1Само с констатации, псуване, заканване по форумите нищо не става!Трябват организация и ДЕЙСТВИЯ, за да се променят тотално нещата!Но, понеже вече не само българските политици, съдии и т.н., но и всички вече знаят, че народът си търпи, мълчи си, страх го е......, та затова се случват много мозерни, брутално грозни и нечестни неща! Впрочем, я сега да видим дали прословутия БХК ще се задейства в полза на децата?Или, по-вероятно, в полза на престъпника!
3
0
 
9
 
! Отговори
Онзи преди 6 години
Аз,като баща на 2 деца, лично бих го посрещнал на 'изписването' ! Следва дране с бръснарско ножче и след това нагревки с газова горелка !
2
1
 
20
 
! Отговори
Iphone8 преди 6 години
Направо да го пускат. По-добре някой да го пречука.
1
1
 
23
 
! Отговори
Мама на двама преди 6 години
Тия съдии деца имат ли? Що за правосъдие е това?