Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти

При пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът вече бил пиян
256
Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти
Снимка: Facebook

53-годишният швед Ралф Гьорг Сундберг, който ритна без причина камериерка в хотел в Слънчев бряг,  е общ работник във фабрика за млечни продукти.

Той е със средно образование, а адресната му регистрация е в град Бисгордън, съобщи "24 часа".

Още по темата

Вече е установено, че при пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът е бил пиян.

В хода на разследването са събрани данни, че той е употребил голямо количество алкохол по време на пътуването си към България.

Ралф и брат му, с който пристигнали у нас, пътували часове наред с влак, за да стигнат до летище, от което излетели към България.

Тъй като при първоначалното му задържане на 4 юни чужденецът е отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол, ще бъде назначена експертиза, при която по специална методика да се изчисли количеството алкохол в кръвта на задържания по време на деянието, казаха от прокуратурата.

Срещу 53-годишният летовник е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда при хулигански подбуди, за което законът предвижда до 3 г. лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 6 години
камариерката е изпаднала в безсъзнание, равно на средна телесна повреда, да се осъди този *** на лишаване от свобода пет години плюс десет хиляди лева глоба.
174
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 6 години
***!
173
0
 
6
 
! Отговори
Монев преди 6 години
Този охранен скандинавски съсел,трябва да понесе ефективна присъда от 6 месеца до една година при строг режим, в компанията та различните,за да му държи влага докато е жив.Само един изверг, може да посегне на една възрастна, беззащитна жена.Научили го да плямпа,че бил пиян,неадекватен,но го е било страх да се хвърли в морето,защото можело да се удави.Абсолютен ***,без значение за хората,къде,кога и защо се е родил.
172
0
 
0
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Тези абстрактни обобщения не означават нищо :) Към процентите на коя абстрактна прослойка спада въпросният Ралф? Към "средната класа" ли? 75% от шведите са необразовани впиянчени общи работници ли? И ти искаш да кажеш, че те идват тук? Нищо подобно, тук идва *** пролетариата им - без значение къде се класира според твоята статистика - дали сред високата класа бездомници или сред ниско-ниско-ниско ниската им средна класа.А за алкохола пак ще повторя - евтин им е, но идват заради слободията.
171
0
 
1
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
До king_for_a_dayПърво прослойките. Много малко скитници и бездомни, 75% ниска средна класа, 23% висока средна класа и 2% богаташи. Е, кои идват? Скитниците и бездомните ли? Средната класа!Второ, цената на алкохола. Литър най-евтина водка - 37,5% струва 60лв. Така че тук им е без пари.
170
0
 
11
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Тези, които идват, са най-долната прослойка на скандинавците и британците. И аз познавам някои шведи, но те са си съвсем наред хората, или поне не са по-зле от нас. Но просто ние привличаме ***. Те целенасочено идват тук, не толкова защото алкохолът е евтин, а най-вече защото няма проблем да го пият и повръщат на централната алея на "курорта".
169
0
 
7
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
До king_for_a_dayПрав си, но впиянчените скандинавци това ги устройва. Знаеш ло колко от тях познавам, които са ходили на море в Бъгария и не са влизали в морето? И не защото е мръсно. Защото не могли да стигнат до него!
168
3
 
5
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
179, туризмът ни е приличен? Ти сериозно ли? Тази пролет за пръв път показахме българското море на 5-годишната ни дъщеря, при това просто защото ходихме при наши близки във Варна. Иначе не бих стъпил в презастроените, чалгизирани, замърсени гьолове... ааа, пардон, комплекси. И да има някои добри изключения, те са тотално удавени в морето (Черното) на безскрупулните домогвания до бързо богатство от стра на бившите комунисти, сега капиталисти.
167
1
 
0
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
До king_for_a_dayМного си е приличен туристическия продукт. Просто шведите и норвежците (без датчаните, защото са европейци) са такива. Познзвам много норвежци и шведи и всеки един от тях би се нальокал като ***, ако има евтин алкохол. И тогава стават ИСТИНСКИ! Иначе са много добри...
166
0
 
13
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
И така, Рагин не е ли далеч по-вреден и гнусен от един от многото пияни шведски общи работници? От кого трябва да започнем - от шведа ли? Не - от Рагин! После нещата пстепенно сами ще се нормализират.Да изчистим бок.лука - Рагин и всички подобни - на бунището!
165
1
 
11
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
*** има навсякъде, не може заради един *** да повтаряме "шведите това, шведите онова". Истината е, че ние сами каним точно най-големите *** от ЕС, просто защото туристическия продукт, който им предлагаме, е безкрайно некачествен и за да може да се продаде, позволяваме всичко - дрога, пиянство, проституция, побоища. Спомнете си изказването на Рагин. Ето такива като него са виновни за всичко. За всичко! Не само за състоянието на туризма ни, но и за блатото, в което е цялата държава.
164
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчев бряг е своеобразен музей на човешката uзмет.
163
0
 
25
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
Пази България чиста! Заведи един швед до най-близкото летище!
162
0
 
25
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
Двама шведи се състезавали, кой ще се наведе повече през прозореца. Внезапно единият спечелил!
161
0
 
35
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
До Шефа!30 години живях в Норвегия и смея да твърдя, че познавам и норвежци и шведи. Модерно мислене?! Ха!!! Масово те са едно НЕОБРАЗОВАНО стадо със самочувствието на световни шампиони, но от малки ги зарибяват, че са каймакът на човечеството. Малки човечета с много пари.
160
0
 
34
 
! Отговори
Теди преди 6 години
И какво като е швед. Има ли държава по света, където няма да бъде осъден ако ритне камериерка там . Много ми е интересно да разбера как биха процедирали във всяка една държава за подобна постъпка.
159
0
 
22
 
! Отговори
Владо преди 6 години
Ето повод да нападнем шведците и България става на 6 (шест) морета !
158
1
 
21
 
! Отговори
с шут към бо.клук преди 6 години
Без значение от къде е , за какво е у нас и колко ще престои ,абсолютно нищо не оправдава това низостно отношение.Трябва да се изяснят подбудите ,реакциите ,действията и , ако сме правова държава да си получи заслуженото.Какво би станало , ако българин в Швеция постъпи по аналогичен начин ?До Рагин - с наказание защитаваме достойнството на българина , иначе всеки новодошъл ще си прави каквото иска - ще убива ,рита и т.н , и ще е оправдан.
157
0
 
27
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
А аз мислех , че Швеция е прекрасна страна с модерно мислещи хора!А то и там населено с простаци!И къде са тръгнали тия съвременни викинги?
156
0
 
34
 
! Отговори
адвокат преди 6 години
В САЩ за един шамар можеш да изкараш 100 000$