Съдът в Пловдив остави Перата в ареста

Петър Низамов е с две повдигнати обвинения
14 юли 2017 07:22, Александър Попов
38
Съдът в Пловдив остави Перата в ареста
Снимка: Булфото

Петър Низамов – Перата бе оставен в ареста след над 4-часово заседание на Окръжният съд в Пловдив. Той бе задържан след нападение над оператор на bTV по време на протестите в Асеновград. Съдиите се мотивираха, че има реална заплаха той да извърши друго престъпление.

Адвокатите на Низамов заявиха, че ще искат изменение на мярката му.

Още по темата

Срещу Низамов са повдигнати две обвинения – за хулиганство и за причиняване на телесна повреда на оператора Петър Джанаваров.

Ако бъде признат за виновен, за двете престъпления се предвижда наказание "лишаване от свобода" съответно до две и до три години, заяви прокурор Мирослав Христев.

Негови симпантизанти пък го подкрепиха с присъствие пред съда и настояваха да бъде освободен.

По време на делото показания даде и сестра му, но по време на нейното изслушване не бяха допуснати медии, тъй като тя разкрила интимни и корпоративни тайни за Перата.

В сряда Низамов декларира, че е социално слаб, не притежава недвижимо имущество и леки автомобили и, че семейството му се издържа само с доходите на съпругата му – 508 лева.

Преди протестите в Асеновград той се снима в луксозна кола, която се оказа на името на 72-годишната му майка. На нейно име са регистрирани две фирми и склад за дърва за огрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Петър Низамов-Перата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре тая *** мутренска да заминава за затвора. И там на него ще му слагат свински опашки и разни други работи.Патриота 2 от долу - тея животни, мародери и наркотрафиканти ли са олицетворението на родината ти ?!? Явни и на теб като на по-горния орангутан мозъка ви се вижда само под микроскоп.
2
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 2 Заради такива *** като теб, които се кефят на тоя *** на снимката сме на това положение...ти е...майката.
1
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изпечен бабаит+ нагъл лъжец. Това е Перата. Бил сициално слаб, но майка му имала луксозен автомобил, склад за дърва и две фирми. И този има привърженици??? WTF?Няма такава държава и народ!