Съдът в Пловдив върна в ареста Анелия Велева

Има нови доказателства - пиела кафе с трафикантите
3 авг 2017 21:58,
34
Съдът в Пловдив върна в ареста Анелия Велева
Снимка: Dnes.bg

Окръжният съд в Пловдив върна в ареста координатора на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева. Това се случи, след като беше задържана заедно с петима души, обвинени в трафик на бежанци, и с решение на Районния съд тя беше освободена срещу подписка.

Още по темата

На днешното съдебно заседание обаче прокуратурата е протестирала освобождаването и е представила снимков материал като ново доказателство. На него се вижда как задържаните пият заедно кафе на магистралата, а досега Велева отричаше връзка между нея и другите петима трафиканти.

В съдебната зала те са заявили, че съжаляват за ситуацията, в която са изпаднали, и са поискали да се споразумеят с прокуратурата.

Най-вероятно всички ще се признаят за виновни и така наказанието им ще бъде намалено с една трета. Каква ще бъде развръзката обаче, засега никой не може да каже.

"Невинна съм. Подадох заявление единствено, за да не опетнявам името на партия НФСБ и в частност на Валери Симеонов", заяви пред Dnes.bg Анелия Велева, след като беше освободена от ареста.

"Нямам нищо, с което да се притеснявам, честен човек съм и съм човек с бизнес", каза още тя.

Сега обаче тя и другите петима души, за които магистратите взеха постоянна мярка "задържане под стража", остават зад решетките.

Групата е била наблюдавана от 2 месеца и полицаите заложили капан на автомагистрала "Тракия".

Трафикантите на бежанци използвали четири автомобила, като първият бил пилотен, а в следващите два превозвали двама сирийци и четирима афганистанци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали ще и сипете кафенце че да си спомни!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TE PERATA NE OSADIHA,TA COVEKA NA VALERI SIMEONOV SHTE OSADYAT
25
0
 
0
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
До Анонимен 24: И глаукома !
24
0
 
3
 
! Отговори
Луд преди 6 години
*** то не било трудно да хванеш трафикант? Ако искаш!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връщат в ареста......? Тая сега ще се изпоразболее от косопад, сенна хрема, хемороиди, хипертония, някакъв вид недостатъчност...... Изобщо, ще я хване СПА - Синдром на Предварителния Арест! А на бас ;)Тая *** не е "свободен електрон", вероятно е бушонче на по-голям "патриот" от нея? Как мислите, а? ;)
22
0
 
3
 
! Отговори
Наказателят преди 6 години
Тази жена какво си мисли на голяма работа да не е на президента дъщерята или пак на папата внучка, рано или късно ще бъде съдена това няма да и се размине. Ако е била гладна и не и стигат парите затова се е хванала за тази работа но тя знае че ще излезе солено и ще тежи на плещите и, като е взела толкова пари да беше направила палати поне по морето за да има за черни дни или пак като я вкарат в затвора там ще и трябват. Много ще се радвам да я осадат и да види как се живее между четири стени
21
0
 
7
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 6 години
Леки етюди за наивниците играем...
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този народ си заслужава да го доят такива като Далавери.
19
1
 
6
 
! Отговори
Далавери каналджиев преди 6 години
Аз съм нипричом.
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво
17
3
 
29
 
! Отговори
Джон АтанаскоФ преди 6 години
"Честните" българи са готови да продадът честта на държавата...ама, че продажно племе!!! Полицаи трафиканти, патриоти трафиканти Република Корупция! Не космическа...А корумпирана нация! А оня симеонов е тръгнал да оправя ромите...оправи си трафикантите!И гюбре за ливада не става от вазе!
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жертвичката на симеонов...Абе патриоти и патриотки щом си падате по мигранти...еми да ви пратим още ве...сигурно тези пари влизат в държавната хазна...ще ви помогнем да си пооправите икономиката...шшшттт само да не чуят господарчетата от ес ще дърпат ушички...ама сигурно вие и за това се надявате на Русия...хи хи хи
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мухаха бизнес по патриотски...иначе на границата се удрят по гърдите "предизборно" после като свърши изборната агитация се връщат в нормалния им бизнес...Ето заповядайте булгари...сега те управляват...Пак ви чакаме на границата...но този път в тези автобуси ще има афгани, сирийци, идилци...щом си падате по мигранти :-) :-) :-)
14
2
 
26
 
! Отговори
До Момовци преди 6 години
Ти си яко *** братчед. Историята не е кой е платил за кафето а че се познават от преди с имигрантите и че тя не е била случайно в колата.Даеба и тъпия народ.
13
1
 
30
 
! Отговори
Ха така преди 6 години
Ха така, какво стана изведнъж ... нали се кълнеше че не била такава, продажна ***.Всичките са такива ви казвам, а на тази да и хлопнат 10г тежък труд в някоя мина и ще и дойде акъла.Мини Бобов Дол търсят хора, тази *** и една кирка и готово.
12
6
 
25
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
На умните колеги, които живеят в България...им желая здрави нерви...сигурно е доста трудно да живееш в държава, където на всяка крачка има корупция и нищо добро от страна на държавата към народа като държавни услуги!!!
11
3
 
21
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Най-мразя патриотите...Какво са дали на таз държава...освен етническа омраза и плампане пред изборно!!! Ама е лошото, че още има хора, които им се връзват на акъла...Па заповядайте на границата след някоя година...Този Симеонов ще дойде време и да го бутне и него някой афганистанец...
10
1
 
16
 
! Отговори
От Сливенския преди 6 години
Ела мо како, да са черпим тук.
9
1
 
20
 
! Отговори
Срам ме е преди 6 години
Втасала кифла, патриотка! Ех Балевски, Балевски!!!
8
1
 
21
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
:-) :-) :-) :-) :-) А Симеончо беше казъл компло...:-) :-) :-) :-) :-) Абе кажи им патриоти и повече не ги обиждай...