Шумната музика в Шабла и Каварна след 23 ч. – незаконни

Общините разрешили оркестрите на открито до полунощ
5
Шумната музика в Шабла и Каварна след 23 ч. – незаконни
Снимка: Булфото, архив

Съдът да отмени наредбите, които позволяват шумната музика до полунощ в Шабла и Каварна. Това поиска Окръжната прокуратура в Добрич като атакува с протести в общинските наредби.

Още по темата

Според обвинението те са незаконосъобразни и са в нарушение на Закона за защита от шума в околната среда, в който забраната за озвучаване на открити площи е за времето от 23 часа до 7 часа.  

Наредбите позволяват използването на озвучителни уредби и оркестри на открити площи на заведения за хранене и развлечение, които са в близост до жилищни райони до 24 часа, посочват от Апелативната прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Румениге преди 6 години
Тя Каварна приключи , след като тази овца отмени фестивала
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Закона за защита от шума в околната среда, в който забраната за озвучаване на открити площи е за времето от 23 часа до 7 часа." демек няма да има вече и новогодишни концерти, така ли?
3
6
 
4
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хайахаааа.. И къде в Шабла и Каварна музика има след 23 часа.хахааа.В Шабла рядко на къмпинга който е на 6км някъде извън града,а в Каварна на плажа в ресторанта който е горе долу на същото разстояние от града.Еми ,няма такава простотия,нямаааааа...откачени тъпаннари.Хванаха най тихите и безобидни градчета,дето слушаш щурците в центровете им от 9 часа и ушите ти пищят от тишина.Гнъсна *** е скапана територия.
2
2
 
5
 
! Отговори
Шибаникурви преди 6 години
Не стига че се стопихме с една трета ама сега да изпаднем и в депресия
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те тези *** от общините ако има начин и до 6 часа ще я разрешат музиката- нали собствениците на заведенията им се отчитат като отче наш. Скаппаняци!