"Шкода", син буркан... Полицай замесен в отвличането на Адриан?

Срещу него тече проверка, следят го, подслушват го. Кой е той?
19 сеп 2017 18:00,
49
"Шкода", син буркан... Полицай замесен в отвличането на Адриан?
Снимка: Facebook

МВР шеф е разследван за връзки с бандата, отвлякла Адриан Златков, твърди "България Днес", като цитира свои източници от вътрешното ведомство.

Още по темата

По неофициална информация заподозреният полицай заема висок пост в Главна дирекция "Криминална полиция" и срещу него в момента тече проверка.

Поставен е под денонощен контрол от агентите на "Вътрешна сигурност", които следят всяка негова стъпка и подслушват телефона му. Паралелно с това върви и проверка на имотното му състояние, банкови сметки. Под лупа са поставени близките и роднините му. Името му към този момент се пази в тайна.

Първите намеци за теч на информация от МВР към похитителите на Адриан се появиха в първите два дни от отвличането. С откриването на колата, в която е бил натикан богаташкия син, се появиха и първите косвени доказателства.

Според разследващите с използваната за отвличането "Шкода" се придвижват по-висшите полицаи от системата. В нея бил открит и син буркан. Автомобилът бе зарязан на около 2 километра от дома на Адриан и бе запален.

Освен вътрешната проверка срещу полицейския шеф, родните разследващи са потърсили съдействие на чуждите служби. Подозира се, че похитителите на Адриан са част от международна престъпна групировка, която работи на Балканите.

В редиците на бандата най-вероятно са участвали албанци и сърби, които са ветерани в престъпната дейност през последните 20 години.

Българските похитители предлагали в каталог потенциалните мишени, които са достатъчно платежоспособни да осигурят в кратки срокове колосални суми пари за откуп на близките си.

Вече са изискани досиетата на засечените по линия на балканската престъпност главатари и техните подчинени.

Припомняме ви, че Адриан Златков бе отвлечен пред дома си на 30 август. 25-годишният младеж е син на собственика на автокъща "Софауто" - Тони Златков. Той бе държан в плен 11 дни, а близките му платиха откуп, за да си го приберат жив и здрав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Хахо преди 6 години
Тоя същия полицаи покровителства и измислената група за взлом и кражби на палячото Митко Селекта от Бояна
38
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
Има замесени полицаи ли бе?! Не е възможно. Как въобще можахте и да си го помислите.
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма смисъл само уведомяват апапите да не го търсят, че не е удобно в момента.
36
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви полицаи ,какви пет лева...Сензации ли търсите ? Момчето е отвлечено със синя шкода с полицейски буркан..Синя шкода всеки може да си купи ,а полицейските буркани се продават в интернет за 20 лева.Грешката на пича е ,че е спрял ,защото в закона пише ,че ако "полицейската" кола няма отличителни белези и не пише никъде полиция имаш пълното право да не спираш ,а да отидеш до най-близкото районно или да звъннеш на 112.Друг вариант е нямало да го изкарат от колата ,понеже е била с б7 бронировка.
35
1
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
ТУКА НАШИТЕ ХОРА.....СТАВАТ САМО ЗА ПОЛИЦАИ И СВИНАРИ!!!
34
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във всяко престъпление има замесен полицай. Такива са българските полицаи. Ако става за нещо един човек никога няма да стане полицай.
33
1
 
16
 
! Отговори
Арнаутина преди 6 години
Възможно е да са били Албанците,сега те били най-опасните на Балканите.А това за полицаи в аферата .....ми то без хора от вътре,нищо не може да стане.Както беше написал някакъв крими писател,...,,Няма по мръсно ,от мръсното ченге...''..може и да има нещо вярно в това.
32
2
 
20
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
БЕХ СИГУРЕН,БЕ...1000 на 100%.......ЧЕ В БАНДАТА ИМА ПОЛИЦАЙ...!!!!!ПРЕЗАНТИМАН , НЕКАКЪВ...ха,ха,хааааааааааааа.....ОТ "СОЦ--ВРЕМЕТО"...!!!!
31
2
 
29
 
! Отговори
половината ни полица преди 6 години
половината ни полицаи са "сгазили лука". Познавам един, който използва служебното си положение да спи с малолетни. Нио не работи, само се развява напред назад като екшън звезда. Това е нивото.
30
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата работа е на руснаците, за да злепоставят Бойко. Показаха че могат да поставят цялата държава в шах.
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевненлиев ще ходи ли да говори на ЕС да ги взимат балканците в пакта? Щото сме много напреднала демокрация и всичко ни е наред. Освен бандити, като почнеш от партийците и стигнеш до пияниците по улиците, нормални хора почти няма.
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хайде занесете им от някъде 10 т суджук,дано се нахранят горките,че този суджук им пръкна на езикаА измислете нещо ново,я кашкавал ,я сирене я що са мандри за обиране!
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мутрафонии суджук ще има ли?Явно не са су отчели добру аверчетата му и сега ще ги понатиснат малко да развържат кесиите. Може да хванат някой от службите ей така за пред хората и да му спретнат нещо като процес. Абе всичкото е мижи да те лажем.
26
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами така ще е то, като не вдигате заплатите на полицаите. Вдигнете ги и те повече няма да правят така.Хахаха шегувам се естествено. Колкото и пари да им давате на търтейте с униформа пак ще са корумпирани и продажни. Дайте им на тях да бият безащитни протестиращи, а ако са от боята протестиращите полюцията не ги закача а само ги пази.
25
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цялата работа мирише силно на суджук!!!!!
24
2
 
14
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Май тоя дето го разследват, не е платил на който трябва, за нещо нямащи нищо общо със случая... В явно вече ще има общо...
23
2
 
6
 
! Отговори
Езоп преди 6 години
До Анонимен Що не ... та тя може и да е участвала ...
22
4
 
11
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
Всичко ми е ясно -:):):) само не разбирам как така бандитите са комуникирали с СМС и Полицията не е засякла телефона или е бил със скрит номер -:):):):):):):):) какво друго да кажа ....
21
1
 
12
 
! Отговори
африка преди 6 години
верно ли е всичко това дето е писано.....?????
20
1
 
15
 
! Отговори
Сто про не бих преди 6 години
се обзаложил срещу инсценировка от страна на пълничкото момченце!! Тате малко, като застаряваща рок-звезда, го дава, туй младото иска и то от суджука да намаже!! Можеш ли да разбереш??