Ритачът Ралф се отървава само с глоба от 5000 лв.?

Започва делото срещу шведа, който изрита камериерка
38
Ритачът Ралф се отървава само с глоба от 5000 лв.?
Снимка: Булфото, архив

Започва делото срещу шведския турист Ралф Сундберг, който в началото на лятото ритна в главата българска камериерка.

Още по темата

За безпричинното нападение мъжът беше арестуван за повече от месец, а впоследствие пуснат под домашен арест.

При определянето на мярката шведът се разплака и обясни, че е бил пиян и не помни нищо от действията си.

Очаква се той да бъде наказан само с парична глоба. Причината – съдът е определил делото да се гледа по специален ред, който предвижда като най-тежка санкция паричната.

По неофициална информация тя ще бъде в размер на 5000 лева, съобщи Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как са имената на прокурора и съдията?
31
0
 
2
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Леко му се размина. Освен да каже колко още е дал.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V SOFIISKA ADVOKATSKA KOLEGIA ADVOKATITE POLUCAVAT PO 500 LV.MESECNA ZAPLATA I ZATOVA SPORED TYAH 1 000 LV. SA DOSTATACNI KATO GLOBA ZA TOZI NEVINEN SHVED--TOI SAMO YA E RITNAL V GLAVATA--NISHTO LOSHO,NALI POSTRADALATA E SAMO BALGARKA.
29
0
 
6
 
! Отговори
Драго преди 6 години
И аз тъкмо тва си помислих - елате на сафари за хора в България, излиза супер тънко!
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В някоя арабска дьржава примерно дали ще посмее да ритне жена...
27
1
 
6
 
! Отговори
Пърч преди 6 години
Па то щом толкова евтино и аз бих наритал някоя бабка за 5000 лв
26
1
 
3
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 6 години
Кой ме изпревари и взе парите ???
25
2
 
14
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Искам да напиша нещо........не мога,повярвайте ми,НЕ МО ГАААААА......!!!Чакайте бе хора вие за един шамар от акушерка/което също е непростимо разбира се/ дадохте 18 години.........18 ГОДИНИ а тук 5000 лева?!Вашта майка корумпирана *** ,продажна,жалка..............
24
2
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Т-ур-ч-и-н-а, който риташе в берлинското метро го осъдиха на три години. В добавка, че една година по телевизиите в германия и България се говореше само за този случай.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да пие месец и ще ги спести от алкохол!да дигнат сумата на 50 000 + лечението на женат + разноските по делото и забрана за посещение на страната.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня *** ,който риташе в берлинското метро го осъдиха на три години. Това в отговор на *** аците,, които коментират,че един ритник било какво толкова.
21
0
 
16
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Само че оня, от Враца тръгнал срещу двамата с бокс, а в колата му имало нож и бухалка! Не знам камериерката да е вадила оръжие на шведския ***!
20
2
 
19
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
А бе бунак, ти имаш ли представа, че за шведския стандарт 5000 лв са мизерна сума? Кое е много?
19
2
 
23
 
! Отговори
nina преди 6 години
Г-жо Държаво, г-н Съд, няма ли да защитите ЧЕСТТА на българина? Оствяте /и насърчавате/ чужденците да ни ритат, бият, мачкат, унижават и пр. в собствената ни страна. Как да живеем спокойно? Как да вярваме, че имаме зарила от държавата?
18
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5000 лева глоба, но на държава. А на жената ? Това е хора, държавата работи против нас ....
17
5
 
5
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До да допълня - аз пък Вас да допълня - това, че един престъпник се е разминал с правосъдието не дава индулгенции на другите такива. То по Вашата логика излиза, че всичко под наркотрафик - който се "размина" на Брендо следва да се санкционира с потупване по рамото и мъмрене. А защо не с Мадарски конник? Логиката Ви е доста извратена. Правосъдието гледа всеки случай сам за себе си, и не търси градации и сравнения. Така че, моля не омаловажавайте станалото с тези пошли доводи.
16
5
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До слравнение - напълно подкрепям казаното от Вас. И ще допълня, че беше работа на политиците ни да подхванат тази кампания за премахване на двойните стандарти които Европа все по охотно демонстрира. А що се отнася до "ритача" ... ами въобще не търсете законово действие - роднините на потърпевшата хващат Ралф тайничко извън хотела и го ритат в дебелата шведска кратуна до пос.иране след което "спират да си спомнят" на момента за скандинавската ***. Справедливост по европейски ред.
15
6
 
14
 
! Отговори
да допълня преди 6 години
Максималното наказане в БГ е 20г. затвор-или доживот. Колко години искате за ритник? След като за убийство - стотици са осъдени условно и десетки са - невинни. Или споменатия Брендо- осъден на 20г. окончателно в Италия- невинен вече в две дела в БГ?Та, на колко искате да го ъсидим нещастника---предлаг смърт за назидание, защото няма пари...да се откупи нито е на власт на бг мафията. Съгласни? О, да--викат в хор тролните герои.Защо не протестирате срещу оправдателните присъди на Брендо, Доган?
14
8
 
19
 
! Отговори
Друго мнение преди 6 години
Брендо според нашият съд е невинен като сълза, но акушерката която преби новороденото я осъдиха на 18г. -------а детето е живо, и този *** - ритача Ралф са виновни до смърт......чака ги строг затвор. Ха ха ха нека да видят , че за наркокралете няма затвор, а за ритник има.....
13
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До istinata и анонимния след него.Да, за един ритник, по дяволите. Това е нападение, което можеше да завърши със смърт. Освен това, същия трябва да изплати всички емдицинкси разходи, както и обезщетение на жертвата от поне 5000 лева. В неговата страна, познавам хора, платили по 3000-4000 лева, на друг, защото са му ударили смао един шамар.