Гринго се моли - изкарайте ме от тази дупка, съдът реши: В ареста!

Не знам защо ме обвиняват, твърди приятелят на Софи Маринова
Обновена: 12 окт 2017 16:56 | 12 окт 2017 16:56,
32
Гринго се моли - изкарайте ме от тази дупка, съдът реши: В ареста!
Снимка: архив Булфото

Районен съд-Айтос остави Тодор Давидов-Гринго зад решетките, въпреки молбите му да бъде освободен, съобщи "24 часа".

В добро настроение и обнадежден, че този път вече ще излезе на свобода, пристигна той в айтоския съд.

Този път обаче любимата му Софи Маринова не дойде в съда. Най-вероятно фолк фурията има професионални ангажименти, коментират в Айтос.

Гринго пък обеща да дава интервюта, ако го пуснат. Защитата ще иска по-лека мярка подписка или парична гаранция.

Още по темата

32-годишният Тодор Давидов е обвинен в изнудване на айтоски бизнесмен, притискан да даде 50 000 лв.

Според прокуратурата има достатъчно доказателства, които уличават Гринго, че е подбудил и помогнал на авера си Стефан Сливков от Сандански да изнудва по телефона местния предприемач Асен Атанасов.

Защитата на Гринго пък твърди, че такива доказателства липсват, а при повторен разпит Сливков заявил, че Тодор Давидов няма нищо общо с изнудването.

Отпечатъци от Тодор Давидов-Гринго са открити по  гнездото за сим-картата и телефона, от който е бил изнудван айтоският бизнесмен Асен Атанасов.

Според адвоката му Красимир Кацарски обаче, ДНК-то на Гринго е върху този телефон, тъй като  го е разглеждал в магазина, преди аверът му Стефан Сливков да го купи. Сливков е вторият задържан за изнудването и според прокуратурата е прекият извършител на деянието.

В съда днес Гринго се извини за поведението си в Бургаския окръжен съд миналата седмица, където изригна щом чу, че го връщат в ареста.

"Умолявам Ви да ме изкарате от тази дупка, защото помагам на всеки. Асен ми е като баща, а синът му - като брат", каза Гринго и допълни: "Не знам защо ме обвиняват. Стефан ми е познат от обща компания. Ако знаех, че се занимава с това, не бих го насърчавал. Проваляте ми кариерата и живота. Майка ми е пред инфаркт в Германия. Умолявам Ви за правосъдие. Уважаеми хора, не съм виновен. Изгаря ми живота".

В съда стана ясно още, че вече е направена очна ставка между Стефан Сливков и изнудвания  Асен Атанасов, която установила, че двамата не се познават. А това, според прокуратурата означавало, че  някой  е напътствал Сливков.

Решението ще може да се обжалва на 18 октомври пред Бургаския окръжен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
На Гринго баща му отива на свиждане в затвора две години след като е влязъл. Носи му радостна новина. - Гринго, рече баща му, жена ти(Софка) роди. - Уууу, тъй ли бе, тате?! - Какво роди?.......- Ммммм, братче ти роди.....
22
3
 
1
 
! Отговори
@ преди 6 години
Да го държат заключен по подозрение че е напътствал някой си да плаши по телефона друг който той не познава!?По тази логика трябва да заключат половин България бе хора!Редовно коментираме с псувни и заплахи политици, администрация, съседи, познати, Тръмп, Путин, Асад, чукчи и кой ли още не. Балкански манталитет.Не знам човека Гринго ли е, Винету или Сандокан, но не е прав, задържането му и заключване е противозаконно.
21
1
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Ромче, там ти е мястото :) Не мисли за Софка, някой друг ще и напълни дупката. Тя празна не остава.
20
1
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
Нема кинти и затова ще лежи. Софито малко задлъжняла. Ще му ходи на свиждане.
19
0
 
15
 
! Отговори
На СоросЛюбимците преди 6 години
Бате жината болен дисата и той пусни *** бе бате .Сичкуту сигаанин ша та обича ! Съдията отговаря - Оооо Гринго Гринго - имаш ли пари ?
18
0
 
16
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Кой ще коландрисва Софчето сега???? Де го Гринго??? Не Ви е срам искате да изнервите младата булка. Вие не сте хора. Мислете за тези гургуличета. Вие сте завистници. Искате да отровите меденият им месец и да го превърнете в катранен. Завистници.
17
1
 
21
 
! Отговори
Хайхафте Сокересов преди 6 години
Само бой за конячния ром.
16
1
 
18
 
! Отговори
Фамилия преди 6 години
Това е показателно за състоянието на държавата и нейната прокуратура,щом такива мишки изнудват. За подобни престъпления във всека държава в европейският съюз щеше да бъде на топло поне за 5 годинки.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изнудвания е лихвар и мутра-престъпник ама е от нашите. Плаща си на тивочко и затова има як гръб. Кеф ми е и за двете страни.
14
1
 
24
 
! Отговори
did преди 6 години
Най-ми е кеф, когато чуя *** да се моли.. "недей бе, бате...." ... А преди това "Я ме вижте кой съм!" ...
13
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА ИЗНУДВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА ОТИВАШ ВЪВ ЗАТВОРА :DА ИНАЧЕ ЗА ЖЕСТОК ПОБОЙ КАТО ОНЯ ШВЕД ДЕТО Я ИЗКЪРТИ КАМЕРИЕРКАТА И ТО СЪС ДОКАЗАТЕЛСТВА СИ ОТИВАШ ПО-ЖИВО ПО-ЗДРАВО, ЧЕ И ПОД ГАРАНЦИЯ ГО ПУСНАХА!-------------------БАНДЮГА Е ТОЗИ НО ДЪРЖАВАТА НИ Е МНОГО ЗЛЕ!!!
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прашчай Григорий.За панделата си,но Софи Марсо има мангизи ище те измъкне.
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СМЕШНОТО Е, ЧЕ ЗА УБИЙСТВО ОНЯ ДЕТО ДАДЕ ПИСТОЛЕТ НА ДЕТЕ И УЖ ТО ГО БИЛО УБИЛО НЕ ГО И АРЕСТУВАХА :DА ТОЯ НЯКАКВО ИЗНУДВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА ДЕТО Е НЕДОКАЗУЕМО БЕЗ ЗАПИС СИГУРНО ЩЕ ЛЕЖИ ДОЖИВОТ :D--------------------------БИЛИ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ МУ ПО ТЕЛЕФОНА!!! АМА ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТАНЕ ГО ЗАЩИТАВАМ СИГУРНО Е БАНДЮГА НО МИ Е СМЕШНО КАК ЕДНИ ПИШЛЕМЕТА ГИ ТИКАТ В ЗАТВОРА А ДРУГИ ЯВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗОБЩО НЕ СА И В АРЕСТА ;D
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този който му е измислил прякора е голям майтапчия.Латиноамериканците наричат "Гринго", белите американци/ англосаксонците/.
9
0
 
23
 
! Отговори
експерт преди 6 години
Ама и адвоката си го бива - ""разглеждал"" телефона - и оставил ДНК - от погледа ? ? ? ? ?
8
0
 
15
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Но моля Ви, стига с тия ***ви и нерези!
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
там му е мястото, да постои известно време да му дойде малко мозък в празната тенджера
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не само дребна риба без връзки, ами явно са затънали в дългове със Софка и няма как :))
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако беше в гърция тия номера не вървят досега да беше влезнал в панделата атук съдиите опипват почвата до последно какви пари може да даде за да не влезне в затвора и в краина сметка се намират парите и хоп МЕНЯ БЕЗ ВИНА АРЕСТАВАЛИ
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прокуратурата да му повдигне обвинение за опростачване на нацията посредством създаването на безстойностни музикални повърни, с които спомага затъпяването, психическото оскотяване и моралната деградация на обществото от ниските социални слоеве, консумиращо тези словесни повърни, познати като поп-фолк хитове. А резултатът да бъде ЕФЕКТИВНА ДЪЛГОСРОЧНА ПРИСЪДА!