Спипаха фотограф, снимал и разпространявал порно

Пускал снимките в сайт срещу заплащане
21 ное 2017 22:51, Анисия Иванова
20
Спипаха фотограф, снимал и разпространявал порно
Снимка: Reuters, архив

Районната прокуратура във Варна е повдигнала две обвинения срещу 50-годишен мъж, създавал и разпространявал в интернет порнографски материали, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

50-годишният подсъдим се занимавал с актова фотография от около 10 години. Чрез различни сайтове, в които момичета публикували обяви за фотомодели, той се свързвал с тях. Предлагал им срещу хонорар от 150 – 200 лева да заснемат еротични сесии. Фотосесиите се снимали на плажната ивица във Варна и трябвало да изглеждат все едно са правени от воайор.

След получаване на съгласието на фотомоделите да бъдат снимани, фотографът предоставял снимките и видеоматериалите в интернет сайт, където се провеждало класиране. Според натрупания рейтинг подсъдимият получавал заплащане в долари.

В средата на юни 2016 г. в дома на фотографа било извършено претърсване и изземване. От назначената визуално-художествена експертиза на намерените видеофайлове и снимки по делото било установено, че материалите представят открито сексуално поведение, изразяващо се в похотливо показване на половите органи в предизвикателни пози, мастурбация, фелацио и полово сношение.

Подсъдимият е неосъждан, с висше образование и е съдействал за разкриване на престъпленията. Делото срещу 50-годишния фотограф предстои да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквочко 10-те процента си иска парите и който се ослушва и не плаща бива преследван от прокуратура и полиция. Имаме наркодилъри на свобода и работещи необезпокоявани, имаме телефонни измамници на свобода работещи и необезпокоявани. Ама те си дават 10-те процента. Тоя сигурно доста е заработвал, че му завидяха и на неговите мижави парички.
14
0
 
0
 
! Отговори
berba преди 6 години
пишеш варна в хамстера и ги намираш
13
0
 
18
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Браво. Време и да напълним затворите с тийнейджъри, които се снимат. Да пресечем опасните престъпници из корен!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не сме ли в края на 2017г. или аз нещо бъркам?
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малцина знаят, но в НК все още фигурират наказания за производство на порнографски материали, някои от нормите са още от 1968 г. и все още са в сила, всъщност сме единствената държава в Европа, в която проституцията е легална, а порнографията е забранена
10
0
 
15
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Добре де и от кога това е престъпление?
9
0
 
2
 
! Отговори
Венци Мицов преди 6 години
Да давай Гришо !
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога порното е нелегално? Човекът не е снимал порно с деца, а с модели, на които е плащал да го правят. Те са се съгласили да го направят. Той си продава снимките, защото е фотограф. Какъв е проблемът тук? Кое е незаконното?
7
2
 
9
 
! Отговори
Кумът преди 6 години
Я ги качете някъде тези фотоси, че да го видим този *** какви ги е вършил...
6
0
 
3
 
! Отговори
Горяща Съвест преди 6 години
В това дело става въпрос за СТОТИЦИ жертви и ХИЛЯДИ долари От това дело ще си проличи за кого е работила прокурор Милена Кирова.- Иззети ли са в полза на държавата ХИЛЯДИТЕ ДОЛАРИ получавани от престъпниците - Ал. 7 на чл. 159 от НК? - Конфискувани ли са огромните библиотеки със снимачен материал ...Пълна и достоверна информация по този случай можете да намерите по страниците на EuroNudist.eu euronudist.eu/Articles/VictimsOfTheParasites.aspx
5
2
 
33
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Тоест платил е на моделите, те са се съгласили и после го обвиняват, че продавал актовите снимки. Да не живеем в средновековен манастир или пак дейност отчитат простите фуражки
4
2
 
19
 
! Отговори
Минко 45г. - ерген преди 6 години
Дайте линк!? Питам за един приятел.
3
1
 
1
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Спипаха го за палката! :-D
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кабелните и сателитните оператори разпространяват същото. Да ги почват да ги спипват.
1
2
 
32
 
! Отговори
? преди 6 години
Как така са се съгласили , той им е платил и това се води разпространяване на порнография?