Удобната развръзка: Росен да се гръмне! МВР ще го докаже ли?

Частният детектив Марин Маринов за пробойните в разследването
8 яну 2018 10:30,
101

Полицията извършва повторен оглед на мястото, където вчера бе обявено от МВР, че е намерено предполагаемото тяло на Росен Ангелов, отговорен за шесторното убийство в Нови Искър.

Очаква се ДНК анализът да покаже дали откритото в село Луково тяло е на издирвания бивш затворник, който според полицията се е самоубил с един куршум в слепоочието.

Още по темата

Частният детектив Марин Маринов обаче се съмнява във версията на полицията и развръзката на бруталното престъпление.

"Тази развръзка беше сигурна, това беше най-удобният вариант за всички - да се самоубие. При залавяне нещата стигат до доказване, адвокати и вариант версията да пропадне. Сега нещата са "следствието приключи - забравете", обясни Марин Маринов пред Bulgaria ON AIR.

"22-ри калибър не е за толкова убийства, но да кажем, че е допустимо. Но да се самоубиеш с такова огнестрелно оръжие и заглушител...", изрази съмненията си той.

Частният детектив бе категоричен, че на този случай трябва да се даде обяснение. "Ако това е истината, докажете я пред обществото", призова властите Маринов.

Микробиолог Йордан Стефанов също не крие своите съмнения около истинността на фактите около случая. Той е на мнение, че не може да има категоричност в твърдението, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър.

Стефанов посочи, че ДНК анализът след намирането на петте тела в "Къщата на ужасите" е станал много бързо, а сега вторият - този на Росен Ангелов - все още не е готов.

"Откъде са взели референтен материал? Трябва да се определи какъв е биологичният материал. Следват други реакции, които отнемат доста време. Ако биологичният материал е престоял прекалено много време в околната среда ДНК се уврежда", обясни микробиологът.

"По-страшна е огромната пропаст между МВР, Прокуратурата и обществото. Никъде не прочетох нито едно изявление: "Да, това е така". 7000 човека в тази малка България се издирват. 7000 човека е изключително много! Издирването в най-слабото звено в МВР", каза още частният детектив Марин Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
18
 
! Отговори
същия почерк преди 6 години
*** с двуцевката изпрати новогодишен поздрав на Бойко и на яла България по случай Европредседателството. Така стана и приватизацията! Нека си спомним Иван Костов, Южния Парк и таксиметровите шофьори.А Президента се тревожел за корупцията! Боже!
90
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да се отърси държавата от престъпниците, като един от тях стои на върха и?
89
1
 
27
 
! Отговори
мвр преди 6 години
Другарите милиционери напоследък са ангажирани основно със занимания по интереси. Те сиромасите постоянно пищят от недостиг на парички. А ние от работническата класа, които по цял ден не подвиваме крак, какво трябва да направим? Масовите заплати вече са между 500 и 600 лева.
88
4
 
23
 
! Отговори
Я па ти... преди 6 години
До Анонимен 88 *** те комунистите и тогава не вярваха че братовчедката е убийцата на детето.Била член на БСП и не могла да извърши такова нещо, ката онзи кмет изнасилвач от БСП.Кирил Добрев веднага изхвръкна да го спасява, ама нещо не се получи.
87
1
 
30
 
! Отговори
Асен преди 6 години
по голяма е вероятността да докажат как са си барали джобовете предната нощ отколкото случая като цяло. така им е по изгодно. сега очаквам и протестите че получавали ниски заплати, излагали живота си всеки ден на опасност и едвам живеели. България дами и господа ...
86
1
 
37
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 6 години
Колко силно гърми този малокалибрен пистилет че и заглушител да му поставя.А след като е бил лигионер може и два изтрела да си произведе при самоубийството,за по сигурно!
85
1
 
35
 
! Отговори
Ала бала преди 6 години
Какво ще доказва мвр-то. Ясна работата-убива всички наред, самоубива се за по сигурно с осем изстрела и готово. Той е легионер и ще се мобилизира за дс възкръсне, ще поубие още някой друг заслужил, и чак тогава ще умре окончателно, удовлетворен от постигнатото.
84
1
 
39
 
! Отговори
тупан преди 6 години
Ти си зомби да вярваш на това че е убиеца
83
24
 
21
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Ту дейваш... много специалисти се навъдиха от дупките да търсят медийно внимание... какво не ви е ясно? В състояние на афект ги е изгърмял... дали ще гръмне 1-2 или всички белята я е направил и е довършил квот е започнал... после като се осъзнае кви ги е сътворил вие какво очаквате да се предаде ли? Да се покаже по медиите? Та нали ще го съсипят отвсякъде... живот няма за тоя вече, нормално е да се гръмне... и аз да се гръмна и аз ще предпочета със заглушител да се гърмя...
82
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С възрастта чуствата се притъпяват. Та 56 годишен с такива ярки любов и омраза по-големи от тея в Ромео и Жулиета ??? Ама пък знае ли човек, всеки българи си е по малко изтрещял. Я оня братовчед ка удуши 7 годишното момиченце ей тъй за няма нищо. Или и там имаше някаква конспирация?
81
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен си е направил заглушителя от филтър за масло. Надали е както сме гледали по филмите с резба и да се отвива за няколко секунди. По-скоро е здраво свързан с пистолета. А пък ако си решил да се самоубиваш не си струва усилието да го махаш дори и да е на резба.
80
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спред Гугъл ДНК тест се прави за 4 часа от 2010 година насам. Ако нашите имат старо оборудване или нямат консумативи за теста Европа е на 2 часа със самолет. Отиваш сутринта с пробите и се връщаш вечерта с резултатите. Ако е много спешно Спартана ще направи един тренировъчен полет до Европа. Сега като заподозрения се е самоубил (или са го убили) вече не е спешно, могат и в България да направят теста.А 30 патрона се събират 2 пълнителя на Беретата (пак от Гугъл). Първо Гугълни, после говори!
79
8
 
17
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
Аз не съм придирчив човек ! Не държа да е "макси " дори бих приел да не е "миди" -а направо да е "мини" !!! НО ЧАК ПЪК" МИКРО" / НЕ ЗНАЕХ ,ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ДРЕБНИ БИОЛОЗИ /!!??!!...... НО ПОВЕЧЕ МЕ ВЪЛНУВА ВЪПРОСЪТ : " КОЙ Е ПО-ВАЖЕН ЗА ГОСПОД-АДАМ ИЛИ ХРИСТОС "???
78
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Използването на заглушителя не е странно за мен. Не е искал да бъде намерен веднага, след като се чуе изстрела, защото районът е бил пълен с полиция и той не е успял да избяга надалеч.
77
1
 
44
 
! Отговори
бързо преди 6 години
МВР И ПРОКУРАТУРАТА СПЕШНО ДА СЕ САМОРАЗПУСНАТ И ДА СЕ ИЗГРАДТ НОВИ СТРУКТУРИ С МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА .... АКО ИСКАМЕ ДА ИМАМЕ ДЪРЖАВА !!!!!!!!! ТОВА , КОЕТО СТАНА Е ЧУДОВИЩНО ПРОТИВНО И ПРОСТАШКО СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ ......
76
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама те що го самоубиха Росен, трябваше да си го оставят, много им беше удобен - всички бъдещи убийства, които трябва да се замажат,можеха на него да ги приписват...
75
6
 
23
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
Я каква хубава реклама си прави тази частен детектив. Демек , близките на убитите да дойдат при мен.
74
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значение има дали се е грумнал или са го гръмнали.Този човек не заслужава и ден да живее.За 6 трупа трябваше да му дадат 80 години затвор,поне.И хиляди потрошени пари за съдилища,адвокати,разследващи и т.н.Дбре е,че приключи по този начин.Лошото е,че 6 живота бяха прекъснати жестоко,3 от които в разцвета на младостта си.Кои служители от МВР сега ще понесат отговорност за безхаберието си през тези 8 години,оставяйки на свобода този престъпник.
73
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До gogoУдобна версия за неудобен човек!
72
0
 
42
 
! Отговори
виноникът преди 6 години
До елементарно еМъртвия го отнесе всичко в гроба! Колко ли шашарми се прикриха???????????