400 000 лв. кръвнина искат родителите на 15-годишния Георги

Делото за убийството в Борисовата градина стартира на 12 април
Обновена: 20 фев 2018 18:40 | 20 фев 2018 18:27, Камелия Цветанова
27
400 000 лв. кръвнина искат родителите на 15-годишния Георги
Снимка: Булфото

Обезщетение от общо 400 000 лева поискаха родителите на 15-годишния Георги Игнатов от подсъдимия за смъртта му Йоан Матев.

Още по темата
Игнатов беше убит на 2 юни 2015-а година в столичната Борисова градина. Делото за смъртта на момчето започна днес в Софийския градски съд.

Съдия Руси Алексиев допусна гражданските искове, въпреки възраженията на тримата адвокати на Йоан Матев, според които тези граждански искове ще затруднят наказателното дело, защото е необходимо да се съберат допълнителни доказателства, които да установят по какъв начин тази финансова претенция кореспондира с доказателствата по делото, съобщи БНР.

Съдът обаче не се съгласи с възраженията и видя пряка връзка между обвинението срещу Матев за умишлено убийство по особено мъчителен начин и гражданските искове на родителите му.

Делото за смъртта на 15-годишния Георги Игнатов започва на 12 април с разпит на родителите на  убитото в столичната Борисова градина момче.

Софийският градски съд отхвърли искането на тримата адвокати на подсъдимия Йоан Матев обвинителният акт срещу него да бъде върнат на прокуратурата, защото били нарушени правата му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Справедлив съд ние нямаме за съжаление. Надявам се само да ги хване висшата справедливост: човек не умира, преди да изживее онова, което е приччинил на другите. Родителите отгледали този социопат са още млади и заможни нали? Имат време да прозреят какво са създали.
23
4
 
5
 
! Отговори
hmn преди 6 години
разбрах му стратегията на Йоан: Иска да заприлича на Делян Пеевски максимално бързо и съда да го дострашее да го осъди!
22
0
 
13
 
! Отговори
Това държава ли е? преди 6 години
Я гласувайте едно законче за връщане на смъртното наказание за малетни да видите как ще им дойде акъла не само за порно и бягане от час.
21
0
 
1
 
! Отговори
спаси бо преди 6 години
В Русия съм,
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да се откажа от плащане на данъци, докато се дават хилядилевото за издръжката в затвора за такива като този, докато хиляди пенсионери едвам си плащат тока, а стотици деца и възрасти нямат пари за лечение.
19
1
 
13
 
! Отговори
Kiki преди 6 години
На тоя само като му видя мутрата и ме избива на агресия и искам да му скъсам ..... кратуна
18
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 6 години
Тия хорица ще видят кръвнина когато оная жена дето я ритна *** на спирката в Бургас - демек никога. Сега е демокрация ...
17
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 6 години
Държавата съди 10-12 години. А за парите?!. Парите няма жертва на престъпление която да ги е получила и на държавата това и е през Лъчо Мозъка. Тоя нито има 400 хил. нито мисли да ги изработва.
16
1
 
16
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Абе някой плаща ли тия пари или само си чешат езиците .....представям си го тоя като излезе на 40 и като се юрне на пазара на труда ,че като почне да плаща,да плаща(да не повярваш)
15
3
 
4
 
! Отговори
талионно право преди 6 години
Малко стари практики ни трябват - талиона и Крумовите закони:"Съдебна власт - зараждане и развитие Началото на съдебната власт намираме още при древните народи - заражда се с първите осъществени действия на едно лице от племето спрямо друго. Тогава се появява талионът (кръвната мъст). Отмъщението е проява на съдебна власт, на санкция."
14
0
 
18
 
! Отговори
nina преди 6 години
Малко са,а и едва ли ще бъдат някога изплатени тези пари.Око за око-зъб за зъб.Това е.
13
0
 
24
 
! Отговори
газова камера преди 6 години
Бегом в газовата камера!Ама колкото осъдиха оня пинко от несебър дето скочи от мерцедеса да бие слепи хора и накрая се оказа тежко болен- с високо кръвно,глаукома и не знам си още какво,но въпреки това си личеше,че тренира нещо,защото беше доста напомпен.Тоя най-много да полежи 2-3год и айде...
12
8
 
10
 
! Отговори
Западноевропеец преди 6 години
Всички русофили са луди и този на снимката не е изключение.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само го мотаят този.До 12 април ще стане 300 кила както е тръгнал да се угоява.После ще трябва да ги мъкнат с кран до съда.
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая ..... на снимката в Русия щеше да *** камъни до края на живота си.
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пабло ЕскобарУцели целта затвора е академия за престъпници . Нито се поправят нито ще спрат да използват наученото щом излязат.
8
0
 
43
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Това е ценностната система на тази торба ........ с нож ! Да наръга момчето без причина. В такива мигове хуманизма ми е с - стойности и адски съжалявам, че е отменена смъртната присъда. Този оправяне няма, ще излезе още по- голям престъпник, озлобен и захитрял
7
3
 
16
 
! Отговори
с тази преди 6 години
отворена уста- като ***; но с шапка РУССИА.
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарушени били правата на убиеца според господата адвокати. Тези адвокати трябва да бъдат бити и е%@%и публично. И е крайно време да спрем да храним убиици, докато хора с по 50 години стаж нямат човешки условия за живот. Да се вкара смъртна присъда за такива вместо да им плащаме цял живот. Този ще го храним поне 50 години и ще реват адвокати за правата му. Смърт за убииците !!!
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога ще бавите това момче(мутра)? Защо не сте дали медал за доблест на брат му, който го е издал?