Мейзер ревна: Аз съм единствената, осъдена за подкуп!

Скандалната затворничка се яви пред Варненския апелативен съд
23 фев 2018 15:45, Анисия Иванова
48
Мейзер ревна: Аз съм единствената, осъдена за подкуп!
Снимка: Булфото

Скандалноизвестната Анита Мейзер поиска да бъде оправдана от Варненския апелативен съд.

"Аз съм единствената, осъдена за подкуп. Четири години и половина за подкуп на думи", това каза затворничката на влизане в съдебната зала, където бе доведена под конвой.

В жалбата й до втората съдебна инстанция Мейзер и защитата й настояват тя да бъде оправдана, тъй като присъдата била "произнесена при допуснати съществени процесуални нарушения и се явявала несправедлива и незаконосъобразна".

Още по темата

По време на първия процес адвокатите й оспориха правната квалификация на обвинението като твърдяха, че не става въпрос за убийство по непредпазливост, а за битов инцидент.

Припомняме, че Мейзер бе призната за виновна по две обвинения - убийство по непредпазливост на съпруга й Николай Димов и подкуп на служител на реда.

По първото обвинение получи три години и половина затвор, а за предложените 30 000 евро на разследващия полицай Веселин Радев, магистратите й дадоха 4 години и половина затвор.

В крайна сметка тя трябва да излежи по-голямата присъда, да плати 8000 лв. глоба, 150 000 лв. кръвнина на свекърва си и 18 788 лева държавни такси и разноски по делото, пише "24 часа".

Самата тя описа пред съда фаталния ден така - Николай се изкъпал, облякъл се и се подготвил за снимки, които трябвало да направят, лягайки на масата за масаж. Та вързала с така наречените свински опашки краката, ръцете и врата му. Отишла в съседната стая, без да забележи, че съпругът й се задушава.

Като се върнала видяла, че има проблем, но не успяла да го освободи от смъртоносната примка. Излязла, за да отиде до близкия магазин, но той бил затворен, затова отишла до съседния и като се върнала Николай вече бил изпаднал в безпомощно състояние. Тогава го набила по неизвестни причини. После изхвърлила свинските опашки и сака, в който опитала да натика трупа на мъжа си.

Варненският апелативен съд ще се произнесе с решение по случая в законния срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази история със ,,Свинските Опашки'',я закачете на същият пирон, където окачихте Росен Ангелов от Нови Искър.
39
2
 
4
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
Сети се горката че ако не признава и отрича е можело да мине метър без доказателства за подкупа щото реално пари не е дала, ама след дъжд качулка.
38
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
или тая го е убила или прикрива някои това е ясно, тая ако има и някакво чуждо гражданство , възможно ли е (понеже са имали законен брак с убития) да му е направила застраховка живот не в бг. ,и сега да разиграва цирк че е невинна после да си плати на подкупните ни съдии и да излезе чиста и накрая с решението на съда невинна да отиде и да прибере парите от застраховката
37
1
 
28
 
! Отговори
пародия преди 6 години
За убийството и дали три години и половина, а за подкуп четири години и половина?!?!?!?!?!? Не съм особено компетентен, ама тия "магистрати" по-добре да се саморазпуснат...
36
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се върнала видяла, че има проблем и след това отишла до магазина?! вие като видите, че ваш близък е в беда зарязвате ли го за да идете на шопинг? Или звъните за помощ? По-скалъпена история не успя ли да съчини?
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително устойчива в тази връзка е вярата, че на третия ден преди Рамазан байрама на т. нар. Кадър геджеси, Всевишният записва срещу всяко име съдбата на човека през следващата година. С други думи, новото име лишава съответния човек от късмета му на земята. С още по-тежки последици за вярващия човек е отнемането на мюсюлманското му име на оня свят.
34
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масовата кампания по преименуване на помаците през 70-те години дава увереност на режима, че преодоляването на съпротивата на населението и последвалото поне външно примирение са достатъчно добра основа, на която да се опре следващата фаза на пълзящото, този път окончателно приобщаване. След временното отстъпление към средата на 60-те години следва преосмисляне на опита, средствата и възможностите за нова смяна на имената, този път на всички българи мюсюлмани.
33
2
 
28
 
! Отговори
----------- преди 6 години
Таз пак лъже и маже. Ще тръгнеш ти за магазина ей тъй за кеф, ако знаеш че в съседната стая близък човек се души и умира, еле ако преди това си положила усилия да го спасиш. Да ама друг път. Таз го е утрепала за кинти и върти *** номера за да се отърве.
32
2
 
7
 
! Отговори
po преди 6 години
ubiistvo po nepredpazlivost 3,5 godini da vidim prisadata na moskovski
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29Ако го е планувала ще копа нивата и пак ще го скрие. Говориш ей така.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 44 години е.
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баш си е било умишлено, ама е имала един проблем, нямала е къде да скрие трупа :)ако сложат някоя по нормална за актриса, могат и филм да направят за това ;)
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя пази вещите на съпруга си! Красноречиво. Носи ги! Повече от очевидно. Заключенията са ваши.
27
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жени, които не понасят съпруга си след неговата кончина, развод. Изхвърлят всичко и го превръщат в пепел. Нищо да не им напомня за тях. Още повече, ако са били в лоши взаимоотношения. Извода за вас!
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анита Баро Лачо Гошо
25
6
 
9
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Джендъра Цецку Цачева и е хвърлила око и затова я прибра. Да и е под ръка
24
9
 
7
 
! Отговори
Борис I преди 6 години
Не Държава а Византия е виновна че им дала Религия и Имена на Ромите при Борис I , тоест Покръстването е точно Християнизирането по тези Земи тогава , пише точно и ясно в Уикипедия
23
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 19Още жали съпруга си. И му спи с тениската. Жените, когато им липсва мъжа носят нещо тяхно. Ако са са починали. Има случаи в които жените толкова си обича мъжа и му носи , тениската. Така го усещат до себе си все едно е жив. Защото тя не може да да повярва, че той е починал. Отхвърля и го цялото съзнание! Още повече че тя е допринесла, това. Съкрушена е!!!! Тя не вярва в това.
22
1
 
28
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Горката! Изглежда като баба ми...
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът бил в безпомощно състояние, а тя допълнително го набила. Луда работа.