От 5 до 15 години затвор чакат фена, ранил с бомбичка полицайка

Повдигнато му е обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда
Обновена: 22 апр 2018 12:34 | 22 апр 2018 12:20, Красимир Ангелов
105
От 5 до 15 години затвор чакат фена, ранил с бомбичка полицайка
Снимка: Булфото

От 5 до 15 години затвор може да получи задържаният фен на "Левски", който рани жена полицай по време на дербито с ЦСКА.

Още по темата
Лицето е задържано за 72 часа, като мярката изтича в понеделник. Прокурорът ще иска налагане на постоянна мярка „задържане под стража“, съобщи на брифинг в Съдебната палата градският прокурор Емилия Русинова.

"Повдигнато му е обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда по хулигански подбуди. Наказанието за това престъпление е от 5 до 15 години", заяви Русинова, цитирана от "Фокус".

Прокурорът посочи, че са установени множество свидетели, които дават показания за поведението му след извършване на деянието. "Към момента, според събраните данни, дрехите, бомбата и маската са му дадени от непознато за него лице", обясни прокурор Русинова.

От прокуратурата потвърдиха изтеклата по-рано информация, че задържаният фен е роден през 1993 година. "Не е познат на МВР, няма регистрации, не е осъждан", коментира Емилия Русинова.

Мъжът е задържан вчера, като се е явил в СДВР с адвокат и е направил пълни самопризнания. "Първите му думи бяха, че съжалява за стореното", посочи директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов. По думите му арестуваният е близък до ядрото на агитката на "Левски".

Самоличността на обвиняемия е установена още в петък следобед, макар че се е опитвал да се укрие. Имал намерение да се предаде идната седмица, но вчера дошъл с адвокат в СДВР и направил пълни самопризнания, отбеляза Иванов.

В отговор на въпрос дали е спасено окото на ранената служителка на жандармерията Гергана Зашева, директорът на СДВР Ивайло Иванов каза, че предстои още една операция, а по думите на лекарите след три до шест месеца ще се установи точно състоянието на зрението й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От повечето коментари разбирам, че проблема е в полицията, понеже 1. Не са го хванали с бомбата на входа / което наистина е проблем/. 2. Полицаите не са били подготвени за война, а за футболен мач /тез простаци не знаят ли как е "нормално" по мачовете?/. 3. Да ходиш готов за бой и въоръжен на футболен мач е в рамките на "нормалното"... Манталитета ни е болен! Докато има хора, които мислят, че трябва да посещават мач въоръжени и с готовност да убиват, без последствия -и Бог не може да ни помогне!
89
1
 
5
 
! Отговори
124комби преди 6 години
ЗА УБИИСТОВО НЯМА ЗАКОНИ ЗА ПИРАТКА НЯМА БРОШКА !!! прехода продължава още едно полувреме от 28 години и ше со опрайме кога ни нема
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тоя как ще приема от "непознато" лице и маска, и дрехи, и бомбичката. Тоя не знаел кое е, кво е ял, кво е пил, не помни къде живее. Стига смешки. Как няма да знаеш кой какво ти дава. Пълни глупости.
87
2
 
8
 
! Отговори
Смъртно наказание преди 6 години
Връщайте смъртно наказание. Ще се плашат да правят престъпление или злорадстват знаеки какво ги чака. Ограждайте затворите с електрическа бодлива тел активирате кулите на смъртта слагайте снайперисти по кулите гответе пумий на тез лоши невъзпитани мъже не им давайте заплати не им давайте да си купуват или поръчват неща всичко трябва да е като в Америка да биде всичко по график и да има строг режим. Американски полицай вика на затворника сега ти си в моя дом ти ще правиш каквото аз кажа.
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DA LEGI V ZATVOR ZA EDNO OKO NE MI SE VYARVA
85
1
 
13
 
! Отговори
Де киро на кирия преди 6 години
За убийство условна присъда а за бомбичка 15 години???/ Само в бойколандия е така!
84
0
 
7
 
! Отговори
Габи преди 6 години
Е факт е че е отишъл да гледа мач а не да хвърля бомбички. Вярно е също че трудно би му се получило и с много тежки последствия ако беше това се случило в Англия напр. Така че сам си е виновен. Дано да се оправи момичето...
83
0
 
4
 
! Отговори
Да бе да преди 6 години
Ще го пуснат друг път,сега ще го спукат от дознатели , прокурори ,адвокати съдилища. Властите и феновете се меко казано ненавиждат,а и много шум се вдигна за да се покрият нещата . Ще го овъртолят един път "Кой хванат с него ще орът" защото всички куки са *** хаха.
82
0
 
10
 
! Отговори
пример преди 6 години
В англия, ако барнеш полицай те чака десетилетие в зандана. Ей така да отидеш и да му дръпнеш униформата, но пък там към полицията има уважение, защото помага на хората дори с това да те опътят на някъде казвайки ти "сър"
81
0
 
9
 
! Отговори
случаен преди 6 години
СЪЖАЛЯВАМ-най-често употребяваната дума,когато виновникът застане пред Темида.....
80
2
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Разпънете го на кръст на кръговото на 4-ти километър. А кога МВР ще почне да си върши работата? Кога ще хванат бомбите на влизане на стадиона? Кога ще задържат *** преди стадионите? МВР е в тотален нокаут! Дори и този не го хванаха , а се е предал сам. Онзи ден друг *** блъска хора на рали, а те го издирвали 10 години(като е достатъчно да му отвориш фейсбука да видиш другата седмица къде е на рали).
79
3
 
5
 
! Отговори
До 83 преди 6 години
Кой беше ти ,че да обесняваш какво трябва да стане бе ,клоун ?
78
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах репортаж от болницата на другия ден.На окото нямаше превръзка,имаше рана в горната част на челото.Пожелавам на момичето бързо възстановяване,но е добре да не се прекалява със спекулациите...Особено ме подразниха онези смешници с пиратските превръзки
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези просташки сборища трябва да бъдат разтурени. ЛС-ЦСКА без публика, завинаги!!!
76
3
 
18
 
! Отговори
БГА Балкан преди 6 години
Ще го пуснат, спокойно. Ако трябва, ще си плати и пак ще го пуснат! Молете се полицайката която пострада да не загуби окото си. Толкоз!
75
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе да пуснете момчето нищо толкова лошо не е направило мач е хвърлят се бомби, полицайката да се сърди на този дето е взел обществената поръчка за 1000 лв за брои каска а не на снимката ги гледам сложили слънчевите шапки и даже гъзарчета го раздават навили козирката като през 90те така беше модерно да имаш такава шапка с 9 шева и да я навиеш хубаво а те наще застанали там като манекени на Радев да се сърдят не на момчето, там трябва пълно бойно снаряжение на мач щит, каска, палка,.
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ValeДадоха колкото на служитела от гдин, син на прокурор, убил двама на булевард България при гонка .
73
0
 
30
 
! Отговори
Vale преди 6 години
на сина на съдията, който помете хората от спирката колко дадохте?
72
11
 
6
 
! Отговори
смех преди 6 години
А ушатите как решиха те той е уцелил полицайката .Момчето е разбрало ,че го издирват и се предава . Той твърди , че бил метнал бомбичка на пистата , а ушев твърди че била същата бомбичка на 50 м в сектор А . Как ще го докажат това нещи никой не знае ... те даже не успяха да го закопчаят без да се предаде ...
71
18
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Тежка телесна повреда? Не , това е риск на професията полицай. Защото ако беше шивачка, можеше да си прободе пръста!? Хайде стига драма за тези тюф:леци дето само пари искат.