PR-ът на "Младост": Дюлгеров е подхвърлил парите!

Темида пък нямала СРС-та, които да доказват вина на Иванчева
24 апр 2018 08:40,
129
PR-ът на "Младост": Дюлгеров е подхвърлил парите!
Снимка: Facebook

Бившият кмет на община "Младост" Петко Дюлгеров умишлено е подхвърлил парите в колата, заради които беше арестувана Десислава Иванчева, настоя пред bTV PR-ът на община "Младост" Петър Кърджилов.

Според него прокуратурата не разполага със СРС-та, в които Иванчева да иска подкуп, а цялата акция е постановка.

"Акцията за това набеждаване е подготвена от организирана престъпна група. Екипът на община "Младост" провежда собствено разследване, защото смятаме, че не може да се вярва на специализираната прокуратура и на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ)", каза още Кърджилов.

По думите му инвеститорът Алексанъдр Ваклин категорично лъже.

През уикенда бизнесменът пък бе категоричен, че Иванчева сама си е поискала парите – 500 хиляди евро, за да му разреши да строи в местността "Камбаните".

"Трябва да се прекрати една порочна практика. За съжаление, Десислава Иванчева наистина си поиска парите и сама определи мястото и времето, по което да й бъдат дадени. Няма заговор", категоричен бе той.

Относно ролята на бившия кмет на района Петко Дюлгеров, Ваклин заяви, че се е свързал с него случайно, защото знаел, че може да разговаря с нея.

"Не го познавах отпреди. Той осъществи контактна роля", добави той.

По думите му има неоспорими доказателства срещу Десислава Иванчева.

"Никой не е искал да стане такъв цирк. Показността е по вина на г-жа Иванчева. Тя си избра времето и мястото, а то не беше подходящо", коментира още Александър Ваклин.

Бизнесменът е на мнение, че тя се е превърнала в "синдром на човек, почувствал се над закона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Кметицата Иванчева, може да не светица, но нещо ме кара да се съмнявам в думите на бизнесмена-ваклото агънце Ваклин! Нещо мътно има в изявленията му-като на човек на когото са му обещали НЕЩО..ОО..!!
115
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Бряяя, как се получава така, че в БЪЛГАРИЯ всичко е постановка? Нашата родна корупция се нарича "невинност". Всичко се третира като политическа поръчка. Виновни няма. Бг граждани, не е ли притеснително, че загубихме представа за нормално и ненормално?
114
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май няма срс-та , иначе до сега да са изтекли. Ще я оправдаят, Ама вече я очерниха. После доказвай че нямаш брат. А мутрите си вилнеят навсякъде.
113
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работя в Драгалевци, навсякаде само мутри и мутреси. Все едно 90г. само че мутрите са много по богати. И се държат като в 90г. Няма оправия в тая държава.
112
3
 
9
 
! Отговори
Виктория преди 5 години
Покажете ми един обвинен в корупция политик, който да не твърди абсолютно същото. Аз предполагам, че сега тая кметица ще вдигне кръвно, ще започне да страда от болно сърце. Абе познатата схема. Всички са невинни, дори като са ги сгащили с куфарите с парите. Не се връзвайте на глупостите на този ***. Той също е взимал пари сигурно и за това се пъне толкова да я защитава.
111
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дюлгеров защо се е съгласил да се махне от кмет на Младост. Доброволно, доброзорно, имало ли е срещу него компромати, с които да е поставен в зависимост от КОЙ и да тръгне срещу Иванчева. Кой го е запознал с нея, кой им е асистирал да общуват и защо го е направил? Детектор на лъжата за всички.
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато един човек е свален от кмет, вероятността да е зависим с риск срещу него да се образува не едно дело а сто дела, съществува. юлгеров на детектора на лъжата.
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давайте ги доказателствата, като са толкова много. Защо се крият тези доказателства за вина?
108
0
 
2
 
! Отговори
кмет преди 5 години
До 100 смешен анонимник. И как точно ги разбра и изброи всичките тези политици, прокурори и тем подобни. Гадател ли си, работиш в ЦРУ или МОСАД? Аман от олигоффрени в мрежата.
107
0
 
1
 
! Отговори
кмет преди 5 години
До ист. Ами окончателно разбрах, че не си умен. Много празни думи, от които не се получава нищо смислено. Не ми пиши повече, не си ми интересен и без това няма да ти отговоря.
106
2
 
1
 
! Отговори
nihil novi sub sole преди 5 години
Елитът на дженди демонкрацията върви уверено по стъпките на елита на Царство България право към прасенцата в Белене.
105
1
 
2
 
! Отговори
Напусто шум преди 5 години
Не се дърляйте, хич не се абете граждане джендовци. Накрая ще дойдат лошите *** и ще ви набутат в устата на прасенцата в Белене.
104
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Участващите в тази *** постановка трябва да бъдат изправени пред съда с обвинение - склоняване към корупция. Същата история като онази с фамозния Пепи Еврото. За който съда се произнесе точно така - склонявал към корупция, тоест направил милиционерска постановка. Гербавите сценаристи не са мръднали и на милиметър от своята бездарност.
103
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно ГЕРБ така разчиства позиции за техни послушници !Е...и държавата .
102
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По българското законодателство всичко над 20 мин раб заплати се води особено големи размери. С други думи всичко над 10 000 евро е излишно да се подхвърля
101
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
той и БОЙКО е за арест,,Мишо бирата ,,записа го чу цяла Българиа и нищо...65994
100
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
омръзна ми от ГЕРБерска демокрациа
99
10
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Тоя се скъса да лъже... Тия "зелените" май се наричат така , защото много обичат зелени банкноти... Поне част от тях , а другата част са кресливи ба.лъ.ци използвани от Тома Белев и оня другия дебеличкия.
98
4
 
22
 
! Отговори
бг преди 5 години
Щом община Младост прави собствено разследване за какво е българската прокуратура с и без това 6%-но доверие? Прокуратурата,съда,МВР са институции с много ниско доверие от обществото,а средствата,които харчат и бюджета са огромни и то от нашите данъци...
97
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое е по голямо престъпление и с по голяма тежест? Да убиеш 6 човека, макар и неволно или да вземеш едни пари подкуп, което не е доказано все още. Явно в БГ живота на хората не струва колкото 56 000 евро. Днес са пуснали убийцата срещу 5000 лева. Друго си е тати да е колега и авер с президента. В това време едни фирми (разбирай тарикати) продават опасни храни 3 качество и тровят нацията (доказано) което ги прави масови убийци но за тях няма зрелищни акции, те са ЕС бизнесмени. Народееее !!!!!!!!