Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?

Адвокат Марковски твърди, че някой иска да "затрие" Иванчева
27 апр 2018 08:50,
139
Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?
Петко Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото

Адвокат Марин Марковски обяви, че не му е ясно едно по разследването срещу задържаната кметица на "Младост" Десислава Иванчева – дали екскмета Петко Дюлгеров е действителен посредник за подкуп или поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева.

Още по темата

Според юриста искат да затрият Иванчева, защото иска от инвеститорите да строят градинки и детски площадки преди да вдигнат блоковете си.

Той отново повтори тезата, че не е светела като елха, а следите от маркера по част от дланта й са попаднали там докато е попипвала протоколите от броенето на парите по време на ареста.

"Когато Дюлгеров е поставил парите в колата каква е гаранцията, че Иванчева и Петрова са го видели? Той също се е возил в тази кола за малко", каза Марковски пред bTV.

Той твърди, че в СРС-тата по делото няма изречение, в което Иванчева да казва, че е поставила Александър Ваклин на колене и трябва да си плати.

В записите между Иванчева, Петрова и Дюлгеров се говорило за... земни маси, за кафе, но не и за пари.

"Още повече за 500 хиляди евро, за което е обвинена Иванчева, че е поискала", категоричен бе защитникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ареста и процеса срещу Иванчева е Лов на вещици на стройтелната мафия и показно на политиканите от всички партии,че от народа нищо не зависи.Няма случайни нито в политиката нито в кметствата.Все са "наши" хора независимо коя партийна групировка ги закриля-тя ги списка.Иванчева я избрах ажителите на кв.Младост затова не е удобна на партийте.
134
5
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
От спецпрокуратурата се притеснили за парите.Естествено след като са ги захвърлили в колата ,а тези двете даже не са знаели какво возят.
133
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на децата става ясно че работата е скалъпена и то доста несръчно
132
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народе - да поискаме референдум за еврото - някой май иска да открадне 46 милиарда валутни резерви пред което КТБ ще ни изглежда детска игра.
131
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПиса се че като нямат доказателства кошаревските свидетели които ще се явят няма как да докажат нищо, само по-жалки стават сценаристите. Внимавайте със скалъпа по медиите да не изкарате народа по улиците, и да се поиска да се обявят томовете с плява, да не се сдобие някой пак със сърцебиене. Пускайте жената ако е невинна ако не детектор на лъжата. За всички ако ви стиска гольовци довчерашни завзели държавата от десет години
130
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо на подкупна група от десет даяджии не се направи показен арест аааааааа?
129
2
 
8
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
Двойните стандарти лъснаха днесЗначи при големи съмнения във вината на Иванчева, Петрова и Дюлгеров и тримата са зъдаржани. Обаче от десетте даяджии, които бяха задържани, днес малкото свободни медии съобщават, че са пуснати под гаранция на втората инстанция четирима, двама от които са тия с вуйчо владика - мъжът на прокурорката от обърнете внимание спецпрокуратурата и брата на главния секретар на министерството на транспорта. Спецпрок и спец съдията не са си дали отвод черешаватасъдбатанамъжа
128
2
 
6
 
! Отговори
М.Иванова преди 5 години
Всъщност в имотния регистър като го прегледах,никъде не стигам до Фандъкова, може ли да посочите кой нот.акт,том, нот.дело,година и нотариус,за да го видя? Само частна собственост и АДВ виждам.
127
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ваклин груп закупува имот от частна фирма, която го е закупила от Фандъкова,. Как е станало това? Някакви документи май липсват. Цената платена от ВГ е около 3-4 милиона евро за 14 дка, докато наскоро 1 дка в Младост се предлагаше на 1 милион(евра)
126
3
 
3
 
! Отговори
М.Иванова преди 5 години
Бихте ли пояснили какво общо имат официални свидетелстващи документи, публични регистри и Вашия мармот? Очевидно е,че нямате представа,че пълномощни заверяват нотариусите,а не адвокатите,но пак не виждам на публично оповестена информация какво можете да възразите?!
125
2
 
3
 
! Отговори
До Адв М. Иванова преди 5 години
Разбира се ,че казва истината.Вие като адвокат бихте ли приели хонорар от 500 000 евро да ми заверите едно пълномощно .И един мармот завива шоколад
124
1
 
1
 
! Отговори
М.Иванова преди 5 години
Извинявам се за печатната грешка - сайта на административен съд - София
123
9
 
9
 
! Отговори
Адвокат М.Иванова преди 5 години
До Анонимен Интересно ми стана и проверих на Ваклин Груп сделката - няма Фандъкова или общински имот, купили са имот, който е частен, от публично дружество, листнато на борсата. Имат ипотека. Проверих и в сайта на апелативен съд - делото им срещу кмета е насрочено. Симпатизирах на кметицата до момента, в който каза, че не се сеща кой бил инвеститорът, едва две минути след като обясни за какво са се срещали и ми стана интересно да проверя - Ваклин явно за изненада на всички казва самата истина.
122
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди двадесетина година оставих на задната седалка фотоапарат, после поставят ново стъкло на задната врата. Само луд ще остави на задната седалка кашон със 70 000 евра - е, и прокурор от спецзвеното, съгласно умствения си капацитет.
121
5
 
10
 
! Отговори
До 120 преди 5 години
Стига писа бе,написа над 20 различини коментара и все срещу кметицата.Ти си обекновен дрескач иначе щеше да знаеш ,че хонорарите на адвокатите ги плаща страната по делото ,която ще загуби.А в случая само на *** като теб още не е ясно ,че кметицата ще спечели делото защото срещу нея няма нито едно доказателство.Така ,че скъпия хонорар ще го платиш ти ,и аз разбира се.И какво сега ,значи да отидеш за 200 лв до Гърция вече в Боколандия се смята за някакъв страшен лукс ли ?
120
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От началото на годината г-жа кметицата е обиколила половин ЕВропа, ОТКЪДЕ ПАРИ ? Сега ползва най-скъпият адвокатв зимащ по 30 000лв на инстанция
119
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИванчева искала от инвеститорите да правят детски градинки! Каква наглост! Доживотна присъда без право на жалба!--------------------------За народа детска градина за 2000лв, за кметицата и фирмата на нейният любовник 30 000лв :D Това е съвременният Робин Худ :D
118
9
 
8
 
! Отговори
Червени наглеци преди 5 години
Само БСП може да организира *** защита на човек хванат с белязани пари и записан как иска подкупи
117
8
 
13
 
! Отговори
Няма да стане! преди 5 години
Процесът срещу Иванчева е процес срещу Народа, който я издигна и избра. Това е, нищо повече. Искат да ни смажат. Няма да стане!
116
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имотната мафия в София е многопартийна. Вижте сродяването на Васил Божков /БСП/ и Стефан Софиянски /СДС/. Сдружиха се и здраво застрояват София.