Хем пиян, хем помел 11 коли, хем от 24 години кара без книжка

Оправда се, че спукал гума, съдът го остави зад решетките
Обновена: 22 юли 2018 20:52 | 22 юли 2018 17:10, Камелия Цветанова
87
Хем пиян, хем помел 11 коли, хем от 24 години кара без книжка
Снимка: Булфото

Иво Нацев, който на 19 юли в столичния квартал "Надежда" с такси помете 11 коли, призна пред магистратите, че кара кола от 1994 г, но няма книжка.

Още по темата
"Виновен съм", каза той пред състав на Софийския районен съд по искане на прокуратурата, която настоява той да бъде задържан за постоянно.

Нацев не е таксиметров шофьор, а просто се качил на жълта кола, която била на дъщеря му.

Било необходимо да закара автомобила на ремонт, тъй като бил повреден, пише "24 часа".

Според обвинението Нацев първо ударил отзад рено, минал на червен светофар и последователно се блъснал в 10 други коли, като накрая таксито му спряло в микробус. Преди това той бягал от полицейски патрул. След сблъсъка с микробуса, Нацев вече бил хванат натясно и полицаите го поканили да даде проби за кръв и урина. Той отказал и ударил единия от униформените в гърдите. Изкрещял да го оставят намира.

Свидетелка, която карала блъснатото от Нацев рено, разказала, че той лъхал на алкохол.

Експертизата, за това дали е бил пиян, все още не е готова.

"Спуках гума. Какво да направя, случва се", защити се Нацев и отрече да е посягал на полицай.

Според съдия Николай Урумов обаче доказателства за това, че той е предизвикал тежкия инцидент има. Заради това и заради поведението му след случката, магистратът го остави зад решетките.

Съдията посочи, че прокуратурата може да повдигне обвинения на шофьора и за хулиганство, и за каране в нетрезво състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя поема вината на дъщеря си бе,бунаци!
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цицията винаги плаща скъпо! Ами да си беше купил книжка бре бунак, в Тралалария хич не е трудно!
71
1
 
3
 
! Отговори
Еее не е честно преди 5 години
Ние достатъчно пари даваме за бензин. Защо са ни книжки и данъци. Искам промяна. Искам да карам безплатно. Колата за какво са я създали за окраса ли за да седим и да я гледаме ли. Колата е създадена да седнеш стигнеш до другия край на планетата. Това означава като алкохолът е виновен еми спрете да пиете махайте алкохолите по нонстопове всички магазини. Друсайте се.
70
3
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Ще го пуснат, правосъдието ни е железно, но на такива като ме не прощават глобиха ме и ми взеха 10 точки за шофиране без колан, което е правилно въпреки че това касае само моята безопасност
69
1
 
0
 
! Отговори
Robot Killer преди 5 години
UrodLiv *** !!!
68
1
 
3
 
! Отговори
ххй преди 5 години
За какво му е книжка, той кара от 3 годишен:)
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НунШофиране без книжка е административно наказание и се наказва с глоба. Ако е причинил щети ще го накарат да си плати но и това е административно дело. Ако обаче е причинил телесни повреди и не дай си боже смърт тогава се съди за престъпление с утежняващи вината обстоятелства. Няма ли убити и ранени пиши го бегал. Това с ударения полицай са му го натресли за да могат да го осъдят за нещо, посегнал е на служебно лице и т.н. Ще го пуснат, вервай ми.
66
1
 
9
 
! Отговори
Кико преди 5 години
Искаме оставки на шефове в КАТ по този случай. Цели отдели не работят и харчат народна пара за този дето духа.
65
2
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Колко трябва да е корумпиран КАТ и МВР че да се правят че не знаят за този човек 24 години? Отговор: много. Има и още много като него и утре някой от тях може да отнеме вашия живот.
64
1
 
9
 
! Отговори
Абсурд !!!! преди 5 години
Ето,това е пълния абсурд ,в който се опитваме да живеем и оцелеем !!! Тази твар е толкова безотговорна,че не може да бъде на свобода изобщо! Кога ще проумеем ние, жертвите?
63
2
 
4
 
! Отговори
тези преди 5 години
*** са избирателите на управляващите-те си ги отгледаха,хем много *** ,хем големи.но защо тоя *** не го изпратят да поработи на полето и то здраво да се изпоти,утре такива като тоя *** ще избие децата ни-дръжте ги дано на вас се случи
62
1
 
20
 
! Отговори
Нун преди 5 години
Значи сега като го пуснат тоя юнак всички дето са му подражавали или са си мислели да карат пияни и без книжка цял живот ще бъдат мнго по смели да го направят.Аз не намирам и най-малкото оправдание този човек да не лежи поне 3-5 години зад решетките....защото той реално е заплашвал 24 години човешки животи...и само късметът му е помогнал това да не се случи.Ако остане със смешно наказание значи хората са прави и правосъдие у нас няма!
61
1
 
17
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Къде са КАТ, полиция и всички държавни органи? Ами СПЯТ. Не си гледат работата а рахатлъка. А искат пари. Отрежете ги.
60
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не забравите да пишете, когато го осъдят.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И извършва таксиметрова дейност без лиценз.Не дай Боже да се качиш на такова такси!
58
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, ако е снимано с полицейска камера как ги удря или с друга гамера и се вижда ясно ---вярвам им...иначе си остава употреба на алкохол , това ,че бил ккарал 1или 20 г без да го хванат става само за коментари,,,каквото пише в закона за употреба на алкохол и шофиране това ще е...бил ударил ,бил напсувал ,дръпнал това може да бъде казано за всеки от вас ,ако ви спрат и нещо се оперите и се стигне до скандал особено ако сте прави.. еи 20 коли да блъсне там си има застраховки и за това може да бъде
57
1
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
На *** прилича...
56
0
 
31
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Тоя само ,като му вида мутрата и ми е ясно ,че сутрин вместо кафе обръща едно 250 патронче за старт на деня. Ясно е ,като бял ден ,че пие да си седи в затвора ся.
55
0
 
37
 
! Отговори
онемял преди 5 години
И 24 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ ГО Е ПРОВЕРИЛ???? 24 години са получавали заплати някои хора точно за това! Нямам думи. Тука е по- зле от джунглата. Там поне има закон!!!!
54
0
 
7
 
! Отговори
до 47 преди 5 години
както каза някой по-долу , лика прилика са, трябва да се вземат.Сега, кой е по-голям, не се знае.Тоя Нацев, ако преди трийсетина години е имал свободен достъп до разни стимуланти като малката танцьорка, не се знае.Обаче като се замисля,май си прав,то Габито ако оцелее до неговите години,ще четем статии за поредната кървава драма за убийства и саумоубийства