Стрелялият по полицай отива в психиатрията към затвора в Ловеч

Христо Бръзицов е получил диагноза преди 2 години във Франция
21 сеп 2018 20:41, Красимир Ангелов
9

21-годишният младеж, който простреля полицай в София, отзовал се на сигнал в дома му, отива в психиатричната клиника към затвора в Ловеч.

Още по темата
Това реши съдът, който не уважи доводите на защитата, че тежкия инцидент нямало да се случи, ако младежът е бил навреме настанен за лечение в психиатрична клиника.

Христо Бръзицов е получил диагноза за психично заболяване преди две години във Франция, където живее. Там той направил опит за самоубийство.

Според майка му, той е пристигнал в България за лечение, но институциите се забавили с настаняването му в клиника. Прострелял полицай, когато органите на реда отишли в дома му за да го изведат до медицинската кола.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Шизофренията не се лекува но се Поддържа ако редовно си пиеш хапчетата.Най-доброто лекарство е едно Австрийско което струва 400 лв на месец .Няма никакви странични ефекти и приемайки го ставаш напълно нормален .По нормален и от нормалните .Спокоен ,сдържан ,уравновесен ,трезво мислещ и т.н.Придобиваш качества които липсват и на много нормални .
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Никъде не пише че е Шизофрения! Не се споменават имената на лекарствата! Шизофренията има много разновидниости! Има случаи в които медикаментите се намаляват до пълното им спиране без ниакви проблеми! В днешни времена много от психичните болести се лекуват бавно но славно на сто процента! От написаното в статията се вижда една огромна мъгла откъм всякакво елементарно познание и иобща култура за психичните заболявания!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но ако простреляният беше редови гражданин лудият щеше да е пуснат незабавно на свобода ЗАЩОТО е луд и милицията е "безсилна" да направи каквото и да е.Така е в Бокостан.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
настигаме ги американците
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той се е лекувал във Франция и ако искате да знаете ги карат след 1-2 години да спират постепенно приема на поддържащите лекарства. И сигурно е получил рецидив, защото шизофренията е постоянна диагноза щом веднъж е диагностициран и хапчетата трябва да се пият доживот, а не след първото обостряне поддържащата терапия да е само 2 години. Все едно диабетик да си спре инсулина след 1-2 години. Като е имал пристъп и лекарите не знаят как да приберат буйстващ пациент да си хвърлят дипломите.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно не вярвам на написаното в информацията! Да избереш българска психиатрия за лечение е равнозначно на самоубийство!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1И на мен на такова ми прилича.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диагноза във Франция преди 2 години, дошъл да се лекува в България!?!?!?!Не се споменава диагнозата - мирише пак на БГ файлетон!