Дядо на съд за блудство със... 7-годишна

Очаква се насрочване на дело срещу 57-годишния мъж
14 ное 2018 19:22,
9
Дядо на съд за блудство със... 7-годишна
Снимка: pixabay

Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно момиченце. Районна прокуратура – Петрич е внесла обвинителния акт срещу 57-годишния С. С. и се очаква насрочването на делото.

Обвиняемият С. живеел със съпругата си и семейството на дъщеря си в Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в приятелски отношения със съседско седемгодишно момиче. Децата ежедневно се виждали, играели заедно.

На 16 юни т.г. А.-М., която била в лятна ваканция след завършен с отличие първи клас, отново играела с приятелката си в двора на къщата на обвиняемия С. С. Той пък се наливал с алкохол, още от 11 ч.

Към 14 ч взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, за да отиде и ги нарони на отглежданите зад къщата кокошки. Използвайки, че вече е останал насаме с малолетната А.-М., той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което извършил блудствени действия спрямо него, без съвкупление, пише "24 часа".

Междувременно внучката на обвиняемия се върнала и се насочила към прозореца на избата, където станала свидетел на случващото между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи.

Пострадалата също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия начин изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил "дядо С".

Попаден бил сигнал в РУ на МВР – Петрич, а малолетното момиче било прегледано от лекар, който констатирал одрасквания със зачервявания по интимните й части.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
14
 
! Отговори
Освиенцим преди 5 години
На дръвника!!! Че в зандана може и да му хареса.
4
1
 
17
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Щом не му казват името, значи е от боята. Крият го да не би да се обиди и да не гласува както е уговорено в мешерето .
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах къде точно е проблема. В определени махали на градовете в България блудствата с малолетни са масово явление и досега никой не си е мръднал пръста. Този случай с какво е по-различен?
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дядо на 57 години? Дядо е на внучка си! Цветелинчо, ти още в детската градина ли си?Та това е мъж в разцвета си, отделно, че е за скопяване! Не химическо, а с менгеме!
1
8
 
14
 
! Отговори
Българска работа преди 5 години
Срама нямате ейййй...