Учител по физическо на съд, блудствал с две ученички!

Престъпленията са извършвани през 2017 и 2013 година
21 ное 2018 15:45,
33
Учител по физическо на съд, блудствал с две ученички!
Снимка: архив "Булфото"

Учител по физическо възпитание ще бъде съден в Русе за блудство с две малолетни ученички от училището, в което той работил, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

С едно от момичетата мъжът е имал и сексуален контакт. Заради възрастта на пострадалите – делото се гледа при закрити врата. Насроченото за днес разпоредително заседание бе отложено обаче за утре.

Прокурорът от Русенската окръжна прокуратура Николай Николов коментира, че делото е от висок обществен интерес, но се засяга нравствеността на гражданите.

"Моля и Вие да ни разберете. В този процес не можем да изнасяме пряко волята на съда информация за делото", посочи той.

Според прокуратурата престъпленията на преподавателя са извършвани през 2017 и 2013 година.

След гаврата едно от децата дори е направило опит за самоубийство.

Адвокат Ангел Стефанов - един от защитниците на подсъдимия, коментира, че според него не става въпрос за отношения, които могат да бъдат квалифицирани като типично блудство.

Ако учителят бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 5 до 20 години затвор.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То скса си е чисто физическо. И защо да се самоубива другата. То просто човека е бил на зор. Пълнолетните жени не му пускат и той решил да го направи с малнолетни. Абе няма край. Все друг изпаднал се намери който ще прави така също. Просто трябва да приемем факта че нещата винаги ще стават така. Докато мама и тати са на работа.
16
3
 
11
 
! Отговори
Предположение преди 5 години
Не съобщават, това основно училище ли е?Момичетата от кой етнос са?Да не би сега да са ги омъжили, женихите да са установили, че стоката е ползвана и да са си поискали от бащите им да върнат част от парите, платени за булките? В такъв случай се налага невестата да дава обяснения и е най-лесно да каже, че преди време някой й е посегнал.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
още от едно време тези дето посягаха на ученички, винаги бяха учителите по физическо,явно бившите спортисти имат по-голям сексуален апетит,мисля,че в почти всяко училище е имало такъв
14
11
 
8
 
! Отговори
В Чалгаристан преди 5 години
средната възраст,на кояо децата в Бъгария започват да водят полов живот е 12 години. Така, че не мисля че има драма тук.
13
2
 
15
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Не заклеймявайте мъжа, това трябва да се докаже от прокуратурата и от съда. Да не се окаже, че тези момичета са гледали биг брадър и са решили и те да правят интриги. Може да им е писал слаби оценки и това да е причината да го прецакат. Имаше преди няколко случая с едни гурливи и гнусни шведки и те обвинява някакъв учител с 30 години стаж, без никакви нарушения или провинения, не знам какво се случи със този случай. Изобщо не е сигурно какво се е случило, трябва първо да се докаже.
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То ако съдеха всеки за секс с малолетна откъде са тогава толкова много деца на малолетни!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не се казва на колко години са били когато е станало!?
10
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е да се прибере и да каже, че е изнасилена и да и направят медицинско не след години да се сети!
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някои на възрастта на тия 2 ученички раждат деца и вземат помощи от държавата за самотни майки!Къде е справедливостта къде е прокуратурата и съда????
8
2
 
12
 
! Отговори
Ужас в ЕС преди 5 години
Девствена малолетна не оставиа даскалите,,
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двоен стандарт. Едни оправят 10-11 годишни деца и те раждат на по 11 години и никой не ги съди, а тук веднага арест, прокуратура, съд.
6
9
 
23
 
! Отговори
БСП ВДИГА ЗАПЛАТИТЕЕ преди 5 години
аз пък скъсах даскалката по физкултура отзад беше доста стегната била е спортиска някаква
5
14
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Ако е било с двете едновременно, сигурно девойчетата са си го търсили ...По-добре прокуратурата да погне ония девойки дето раждат на 12
4
9
 
28
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Няма по-ужасно престъпление от това да посегнеш по този начин на дете. На обвиняемия му желая ПРИЯТНО (без вазелин) прекарване в затвора. У Р О Д!!!
3
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда от бащите. Просто се молете да го осъдят. Отидете и платете на съдията да го вкара в затвора дори за 1 седмица. Вътре ще се погрижат да поддържа добра физическа форма.
2
8
 
34
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Физкултурниците не си поплюват, разпечатват наред.
1
11
 
29
 
! Отговори
ТИЯ... преди 5 години
двете бащи нямат ли? Сега тоя вместо да топли скамейките в съда и дай Боже някоя килия, защо не е в ортопедията с трайна 80% инвалидност? Все хубави новини от Русе напоследък...Полицията там абдикирала ли е какво се случва!?!?!? Първото блудство извършено 2013 - 5 години по-късно влиза в съда = ? Пет години полиция и прокуратура са играли на жмичка ли не мога да разбера при условие че едното дете е опитало самоубийство??? ПОЗОР!!! БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!!! Утре това ще са твоите деца....