29 ноември, 21 часа: Деси, слез долу, вземи и документите за колата...

Рейнджърката тръгнала със Светослав доброволно, той й извил врата
10 дек 2018 18:48,
95
29 ноември, 21 часа: Деси, слез долу, вземи и документите за колата...
Снимка: Facebook

Убиецът на Десислава Стоянова продал автомобила й за скрап, най-вероятно причината за убийството се крие именно в това. Светослав Каменов е взел 300 лева от автоморга за "Фиат"-а на рейнджърката.

Колата му била дадена от Десислава, за да я ремонтира. Обяснил ѝ обаче, че я е закарал за скрап, тъй като двигателят е развален.

На 29 ноември около 21 часа бившият военнослужещ се обадил на Десислава и двамата се срещнали пред блока ѝ в Карлово, за да му предостави тя документите за автомобила. Книжата са открити в къщата на Каменов в Сопот, където на 7 декември бе намерен и трупът на 40-годишната жена. От прокуратурата потвърдиха информацията. Стоянова е тръгнала доброволно с убиеца си и негов приятел към Сопот, пише "24 часа".

"Вероятно в дома на Светослав двамата са се скарали за фиата, но не само това е мотивът за престъплението. Нещо го е обидило. А той е бил агресивен човек и лесно е излизал от релси", посочват разследващите. В момента те се опитват да изяснят какво точно се е случило.

Още по темата

На този етап Каменов е направил частични самопризнания. Тази седмица се очаква да бъде доведен в Пловдивския окръжен съд, където прокуратурата ще му поиска постоянен арест.

"Възможно е обвинението да се прецизира в убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин, ако има такива данни от аутопсията", подчерта наблюдаващият прокурор Петър Петров.

Предварителните резултати сочат, че причината за смъртта е травма, получена при усукване на шията в двете посоки. Става въпрос за техника, която Каменов е усвоил в армията. Както разследващите вече съобщиха, той е участвал в 3 задгранични мисии в Ирак и Афганистан и е бил отлично подготвен да действа при извънредни ситуации.

Преди да бъде уволнен от служба, заради шофиране в нетрезво състояние, е обучавал редници на бойнотактически умения. Все още не е ясно при какви обстоятелства се е запознал със Стоянова.

Криминалистите обаче твърдят, че двамата не са имали интимна връзка.

Жената оставя сираче 15-годишен син. Тийнейджърът живее при бившия ѝ съпруг, който е офицер в Сухопътни войски.

В 61-а карловска бригада, където е служила Десислава, възнамеряват да организират благотворителна кампания.

"Ще подпомогнем детето на Стоянова. Всичките й колеги са потресени от трагедията", каза командирът на поделението бригаден генерал Пламен Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обиден бил и й яубил....!!! Абе много обидени мъже срещам напоследък...и няма как да разберат, че са станали мухъли по своя вина?! Традиционно по български-мъжовете не понасят жена да им казва НЕ и ако насреща си имат силен характер, моментално стават агресивни.Пожелавам на убиеца да го третират като жена в панделата та да види какво е любов и какво е кютек.
72
1
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Ярък пример за моралното разложение на така наречената ни армия. И за върналите се, от така наречените мисии, наши главорези. Та колегите и и бригаден генерал Пламен Йорданов да не се правят на много шокирани. По същество това са военни престъпници и един ден ще бъдат съдени от военен трибунал.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие сериозно ли?
70
14
 
1
 
! Отговори
... преди 5 години
Искал да я трие, но тя явно му отказала и оня хванал тухлата и бой. Като гледам снимката и аз бих я изтъркал, но вече не искам, предвид състоянието в което е.Готина путкa е била. Мир на душата й.
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Просто не знаеш за какъв индивид става въпрос. Има доста хора в София, Божурище, Нови Хан, Сопот и Калофер които знаят, където е гонен от всяка работа с която се е захващал. Не го ли видя в съда как се държи? Баща си е уморил. Не е успял да продаде и апартамента на майка си защото дял има сестра му.
68
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ж хрДостатъчно е изкарал. Но алкохола не прощава! Дори апартамента, черчеветата и телевизорите на бащи си е продал и го е уморил. Всяка вечер по бутилка твърд алкохол минимум. Не му е виновна нито съпругата. Нито му е изпържен мозъка. Имам роднина бил и в Коми, и в Либия. Беше фрашкан с валута по живково време. Сега и печка няма! Не бе военен. АЛ-КО-ХО-ЛА!
67
12
 
15
 
! Отговори
чудя се преди 5 години
Какво очаквате от човек с 3 задгранични мисии в Ирак и Афганистан?Дали не му е изпържен мозъка и дали разсъждава като Човек, а ????
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питам за приятелти си много болен човек...най добре са самоубии.Гнусен крадллив турски жагал.Що не изебеш синът си и след тва да му го дадеш да ти го измие с език.От малък да се парфюмира на тоалетна.
65
28
 
22
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Нали вече писаха че живели известно време заедно и тогава той и е изплатил апартамента в Карлово.Шаврантията го е изпомпила финансово и психически и след това го е отблъснала.На инструктора по бойни умения и преживелия 3 мисии +бомбен атентат не му е останало нищо и никой който да го разбере и обича.Затова са му избили балансите.А тази Деси,от километри личи по снимките и колко е шавлива.Подиграла се е с неподходящия човек,затова е стигнала до раклата.
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питам за приятелКутия цигари и чаша кола...човек тва са 5 лева.Не мисля че ако имах дъщеря би правила секс с италиански пенсионер за 5 лева.Та на нея обувките биха и стрували 100-200 лева а смартфонът 500-600.Нещо много си се объркал.Даже най-сифилистичните *** в южна америка имат по-високи тарифи.Мн си зле.Пишеш ми за хора които дори не са се родили пък и тарифа им измисли и че ще станат *** в Италия..Много се филмираш.
63
3
 
13
 
! Отговори
до 64 питам за пр... преди 5 години
Преди да клеветищ на верска и етническа основа - направи си справката. Този Светослав Бакърджиев не е никакъв християнин и българин, а си е чист м.н.г.л. А деянията на мюслитата-ислямисти в XXI век! в Сирия, Йемен, Африка - по-зле са от средновековни ***...
62
4
 
18
 
! Отговори
: преди 5 години
Много зле ... тоя народ за нищо не става, тия тука злобеят, че не е както те са си мислили, а за колата, оня *** убил майка на дете за едни 300 лв, сега пък позорния български съд ще му даде смешна присъда ... територия на скоти !
61
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Ти не си хахаха, ти си хахо! Убийството е следствие на скандал, възникнал след продажбата на колата! Не се казва че 300 лв са причината. Но ти си показал тъпотията си и в други участия, така че не е изненада и тая
60
4
 
18
 
! Отговори
Ж хр преди 5 години
За 300 лв, до къде я докарахме? Щом и на тези в мисиите не им плащат, копаел,дърва сечал и той рейнджър...И спецовете ни толкоз. Жалко.Много жалко
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питам за приятелРазбира се че знам какво е срам.Например чувствам неудобство и срам че съм човек когато видя 10 годишно дете което насила го омъжват за дърт извратеняк и перверзним а когато се опита да избяга му режат ушите или носа за да има урок и за да не си показва лицето от фереджето.Такива ми ти работи.Отново ми цитирате хора с психични отклонения -убил дъщеря си изял я.
58
5
 
32
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Да убиеш човек за 300 лева взети от колата му за скраб ...Само *** биха повярвали в тази версия. Очевидно разследващите са такива.Не се опитвайте обаче и нас да правите на такива.
57
3
 
46
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Неразбирам едно ,жената има син на 15 ,помислете за детето когато пишете тези злобни коментари по адрес на майка му.Това е поредната трагедия в нашата мила татковина и по жалкото е ,че те ще зачестяват все повече според мен докато обществото продължава натам където е тръгнало
56
11
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Стига сте писали глупости бе, господа !Разбира се, че убиецът няма да признае истинските мотиви за убийството. Направи ли го ще получи доживотна присъда без право на замяна, защото ще бъде установено, че убийството е умишлено и предварително планирано.Затова задържаният твърди, че заради парите от колата е станал скандал и при спречкването е убил Десислава.Истината обаче е друга - били са тайни любовници, а тя отскоро е въртяла връзка и с турчин и често е отскачала за секс в Турция.
55
23
 
5
 
! Отговори
питам за приятел преди 5 години
До Анонимен 61 Цъ, при християните такива работи не стават. Например когато добрият християнин и чистият българин Светослав Бакърджиев изнасилсва 4 годишната си щерка (повръща ми се!), след това я разфасова и я сготвя с ориз, това влиза в графа "не станало"! Нали?! :-)Ако почна да ти сравнявам с факти и цифри, че мюсулманите има още много да драпат, преди да достигнат 1% праг на християнските диващини, се страхувам да не се самоубиеш от срам! (Разбира се, ако знаеш какво е "срам"!)
54
1
 
16
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Да се вдигне мораториума върху смъртното наказание и съдът да го прилага 80 процента от престъпленията в Бг са за този вид санкция.Никакви морални подбуди и угризения да не спират т.нар депутати да приемат поправки в Н.К И да върнат час по-скоро смъртната присъда!Престъпниците не избират средствата за убийствата си така и системата трябва да има адекватен отговор ,без капка хуманност!