Делото на Мартин Петров срещу банка... с фалстарт

Футболната ни звезда от близкото минало "изгоря" с 3,8 млн.
13 дек 2018 17:45,
42
Делото на Мартин Петров срещу банка... с фалстарт
Снимка: Булфото

Не дадоха старт на делото на Мартин Петров срещу банка за 4 милиона лева. Причината е частна жалба на ответника, по която все още не се е произнесъл Софийският апелативен съд.

Още по темата

Самият футболист пристигна в зала №5 на Софийския градски съд заедно с жена си Ралица и 4-ма адвокати от кантората "Табакови".

Футболната ни звезда от близкото минало Мартин Петров "изгоря" с 3,8 млн. лв., след като в продължение на години са били източвани банковите му сметки.

Футболистът установил измамата на 18 август 2017 г. при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца.

В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
5
 
! Отговори
koz преди 5 години
мартично за 10 години само веднъж ли си провери парите във сметката ??
40
1
 
0
 
! Отговори
уни6 преди 5 години
и съдията ли купихте бе? как ще купите видеото, което заснех? Мобилното Ви приложение не зарежда банковия(оригиналния) контент? Телефона заснел видеото и самото видео вече е в полицията като доказателство. после може да съдите самсунг, че правят фалшиви видеа.Банката всички я знаем - Уни.Да дам ли линк за мобилното приложение? Кажете защо махате защити от сайта и мобилното приложение? Защо защитата със сертифиакт работи само с IE? Искам адвокатите да попитат банакта, защо сайта им подписва
39
2
 
1
 
! Отговори
уни5 преди 5 години
Ще Ви хванем накрая!!! Бъде 100% сигурни.Това дело с ритнитопковеца е доста показателно. Сега много хора ще започнат да приказват. скоро на полицията ще им стане ясно, че футболиста няма грам вина.
38
0
 
0
 
! Отговори
до уни4 преди 5 години
Полицията вече близо една година разследва този случай. Често им пиша и ги провокирам по ел.поща. Всеки разговор по телефона, писмо и т.н. с тях се записва и после се праща на полиция. Вече една година и така до този момент, в който тази седмица направиха атаката и вече имаме доста данни.Накрая ще ги хванем. Има доста честни хора в Уни, но има и някой който краде в тази банка. Това е много опасна мафиотска структура в тази банка и са много прикрити.
37
0
 
0
 
! Отговори
до уни3 преди 5 години
Всеки месец пращам по едно оплакване в банката им. Как така стартира мобилното приложение и се зарежда някакви други сайтове, стартират се някакви операции? Не ми се вярва MTEL да сменя DNS на своите клиенти само, за да точи пари. Защо просто Уникредит не защитят мобилното си приложение, да не позволява зареждане на външни скриптове? Полицията вече близо една година разследва този случай. Често им пиша и ги провокирам. Всеки разговор по телефона с тях се записва и после се праща на полиция
36
0
 
0
 
! Отговори
до уни2 преди 5 години
Банка "Уни" как ще обясни това? В момента все още анализирам тази атака и скоро всичко ще бъде предадено на прокуратурата. Тази атака (източване) през тяхното мобилно приложение става не без участие на служители в самата банка.1. В момента полицията следи доставчика, който може да промени DNS. Доставчика е MTEL.2. Другия заподозрян са няколко служителя в uni , които познават добре мобилното приложение на банката.Как така стартира мобилното приложение и се зарежда някакви други сайтове, стар
35
0
 
0
 
! Отговори
до уни преди 5 години
Само искам да попитам банка "Уни". Защо мобилното им приложение позволява да се зареждат външни сайтове. Обяснявам, значи някакви хакери пренасочват DNS и вместо да се отвори приложението на банката се зарежда измамен сайт. Всичко това се случва в тяхното мобилно приложение. Нямаше никакви проблеми с години и в момента в , който сметката стана от пасивна на активна започнаха проблемите.Банка "Уни" как ще обясни това. В момента все още анализирам тази атака и скоро всичко ще бъде предадено на п
34
0
 
0
 
! Отговори
ha преди 5 години
Е,нали има две лица в транзакциите. Да намерят тези лица , да ги съдят и да върнат парите.Сега Уникреди да плати и после да си иска парите за всеки превод. това, че няма бележки не означава, че няма дигитални данни с тези транзакции. Парите са отивали при някой. За всяка транзакции се докарва лицето с полиция и се пита поотделно. Чудя се, защо Уникредит се излагат? Това за тях са трохи. Сега си правят кървав пиар. Веднъж в месеца се оплакавам на Уникредит заради проблемите им. Последния про
33
0
 
0
 
! Отговори
коя преди 5 години
коя е банката?
32
11
 
2
 
! Отговори
Вучков преди 5 години
Вие сте гениални, признавам ви го. Този, който пише, че Мартин е ритнитопковец и за такъв не става. Оня с бълха го казала съм убеден, че 20 стотинки ресто на сметка 50 лв. си чака. Мартин тези пари ги е спечелил с цената на здравето си. Вие го коментирате при положение, че той е футболист номер едно в България за 2006, а вие в нищо не сте били класирани на сто и седемдесето място, дори и у вашту селу. Какви постижения имате, а?!? Коментатори ли сте или неудачници, които завиждат?
31
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 30 Това е жалко наистина...голямата звезда Мартин Петров не може за цяла футболна кариера да изкара толкова колкото Лео Меси за 20 мача игра.
30
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бълха го ухапала. Да не реве много.4 милиона лева- 2 милиона евро взимаше за 1 година в Болтън. Там игра 3 години. В Манчестър взимаше по 2 милиона евро също на сезон. Там игра също 3 години. Е къде са ти 12 милиона евро, а някой от нашите му откраднал 2 милиона..голяма работа.Да не казвам че в 5-те сезона в Волфсбург има 5 милиона евро и още 2 милиона в Атлетико М.Е къде са ти 20 милиона евро, а реве за 2 милиона. Стига рИва , бе! Не си знаеш парите, а си оревал орталъка за 2 милиона евро.))
29
2
 
18
 
! Отговори
GG преди 5 години
Защо не писахте, че Мартинчо й е дал пълномощно? Сеира пак търсите. Не е много честно, но Мартинчо сам си е виновен....
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз с моите 5 бона у банката какво ще ми направят? По-скоро къде ще си ги наврат ако ги откраднат? Най-много да си купят една стара бракма дето на месец за ремонт ще им излиза колкото заплатата.
27
2
 
0
 
! Отговори
Bravo преди 5 години
Gordeq se s lichiq banker. Pochtenna i grijovna jena primer za vsichki. Nie vsichki trqbva da badem taka dobri. Gordeq se Che mi e sanarodnik i tolkova umna.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електронно банкиране. Толкова ли е трудно, Мартине?
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 20 Що да не стане? Представи си че си на около 40 години колкото и Мартин Петров и ти е нужно само да знаеш последните 4 цифри на ЕГН-то му за да направиш фалшива лична карта с твоя снимка. Защо да няма още Мартин Петровци в тази държава ?
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък не се намери един шеф,служител,касиер от тая банка да звъне на М.Петров ,и да се поинтересува знае ли футболиста ,че активите му намаляват!Даже след като от банката са усетили вместо да сезират,футболиста,прокуратурата,полицията,решават просто да уволнят служителката си ,и да си траят!Вервайте на Уни кредит и си влагайте парите,те ще ви осигурят ,,личен банкер"изманик!
23
2
 
2
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Пране на пари без БАНКА НЕСТАВА.
22
2
 
8
 
! Отговори
Накратко преди 5 години
А после се чудите защо успелите българи не идват в България.Некадърността е навсякъде още от 60-70 години.