Оставиха в ареста джигита, бягал 360 км от полицията

Полицай разказа за гонката пред екип на Bulgariа ON AIR
18 яну 2019 19:21, Красимир Ангелов
14

Казанлъшкият районен съд остави в ареста водача на пежото - беглец, който полицията в Стара Загора и Пловдив преследва близо 360 км.

Още по темата
Срещу 29-годишния мъж има три обвинения. Бившият възпитаник на гимназията по ветеринарна медицина ще отговаря за хулиганство на пътя по време на управление на автомобил, неподчинение на полицейски служители и употреба на наркотици.

Обвиняемият може да получи до 5 години затвор, уточни районният прокурор Таня Димитрова, която е наблюдаващ по делото.

Екшънът е започнал около 2.35 часа в четвъртък, когато сиво "Пежо" със старозагорска регистрация не спира за проверка на подаден сигнал от патрул на РУ- Стара Загора. По време на преследването караният от Станков автомобил е ударил патрулна кола в района на село Калояновец.

Последва преследване на територията на областите Стара Загора и Пловдив, включително по магистрала "Тракия", пред автомобилът да бъде спрян с лента с шипове в района между селата Ягода и Ръжена.

Двамата му спътници останаха за денонощие в ареста по Закона за МВР и ще бъдат свидетели по делото. И тримата са с адресна регистрация в старозагорското село Ракитница, но живеят и работят в Стара Загора.

Определението на Районен съд - Казанлък подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Стара Загора.

Един от полицаите, участвал в гонката на бегълци край Стара Загора, разказа подробности за случилото се пред Bulgariа ON AIR.

Какво каза той вижте в следващото видео

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
360 км. гонка - напразно изгорен бензин от патраулката.360 км. значи нема полицейски наряд , 360 км. няма полицейски шипове да го спрат, Тогава кво праим ако границата беше близо и с личната си карта за две минути щеше н-р да е в Гърция, или Сърбия, или Македония.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато ни държавата,такава и полицията ! Има читави момчета и там,но системата им е морално осакатена и глупав@...,технически-да не говорим....Еми бягат бойците,остават и крътат на хранилка само кандидатите за пенсиониране на 45годин.Вижте,от страни ни е лесно да говорим от комфорта на нашата работа,не е толкова леко и безрисково да браниш от всякакви *** ,рисковано е....психопати и заводско пр()сти хора -бол...Ама си е излагация 350 км...де...Хаха
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама това е някаква бутафория на полиция.
11
0
 
13
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Вместо да се срамуват,те се гордеят с това че го гонили 300 километра.Ако в колата имаше експлозиви,ако бяха блъснали още 5 автомобила,ако бяха прегазили няколко пешеходци и още и още.Пак ли щяха да се гордеят?
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е най голямата излагация на полицията в последните години 350км да не могат да спрат трима хашлака с раздрънкана кола! И това два дена основна дъвка за казионните телевизии и сутрешни блокове интервюта, прокурори, Смях! На тези "полицаи" трябваше да им свалят униформите и да ги пратят да копаят канали.И още по смешно започнаха да мислят по какъв член от НК да ги накажат, а тяхното нарушение е само по ЗДП, не чух за друго от ОХ. СМЯХ.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако полицаите бяха истински полицаи щяха да ги спрат още на 15-тата минута.
8
2
 
24
 
! Отговори
Gost преди 5 години
Егати 5 години за гонка с патрулка, а жената дето сгази полицай и дадоха само 2,5 години. Тази държава хич не е наред.
7
2
 
22
 
! Отговори
Продължение от 5 преди 5 години
Шиповете трябваше да се сложат веднага от следващия патрул! Ама ако шиповете са само 3 броя в цяла България може и да си ги чакали от София да ги докарат! Пълна липса на професионализъм!
6
4
 
8
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Кво на занимават с тъпата гонка...ДАДОХА ПРАВО НА МИЛИЦИЯТА ДА НИ ДЪРЖАТ 48 ЧАСА БЕЗ ДА КАЗВАТ НИКОЙ...АБЕ ХОРА НА ВСЕКИ ОТ ВАС МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ БЕЗ ДА СТЕ НАПРАВИЛИ НЕЩО................ЦЕЛТА Е ДА ВИ ОГРАБЯТ -----ПАРИ,ЗЛАТО,ВСИЧКООООО...
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
360 километра? За това че са ги преследвали толкова много без да ги хванат заслужават наказания! Това значи никаква комуникация между патрулите, липса на професионализъм и опит и застрашаване на десетки цивилни по целия този път!На Запад щяха да ги елиминират още първите 30 километра и на 30- тата минута щяха да са на топло!
4
3
 
7
 
! Отговори
От Казанлък преди 5 години
Преди три дни,на 15 - 01 погребахме един джигит,на 32 години..Наистина тъжно...
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко случая имаше на ментета полицаи които спираха и ограбваха чужденци. Просто доверието е сринато до такава степен че от кочинката не става нищо. В случаят полицаите са били истински но в автомобила са били дрогирани и пияни. Как да спарат. Просто е трябвало да ги последват с цивилна кола и щяха да ги хванат без тази рали обиколка. Но затова се иска много мозък който липсва по най високите етажи на власта какво остава за най ниските стъпала облечени във власт.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа станало, че днес цял в новините журналята възстановки правиха, разкази на полицаи....бря бря, ами нали това им е работата! Те ако работят в Щатите това ще им е една секунда от ежедневието, което ще е пълно със сто пъти по- опасни ситуации! На това щатските полицаи ще се изсмеят!
1
2
 
5
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Оф,ко да ви кажа,и аз бих избягал от тоз Джендю...кви пальовци спират мъже на пътя...