Със сълзи на очи Васил влезе в съда... Решението: Остава в ареста!

Връзката им била белязана от "нестандартни сексуални практики"
19 яну 2019 17:17,
200

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съдът остави Васил Василев, обвинен за убийството на приятелката си Калима Симова, в ареста. Заседанието се гледа при закрити врати по настояване и на обвинението, и на защитата.

Преди заседанието Васил не коментира нищо и влезна в залата разплакан.

Адвокатът на обвиняемия обясни, че клиемнтът му все още твърди, че не помни нищо от нощта на убийството. Според прокурор Иван Тасков обаче това е защитна версия на Васил.

Още по темата

Във фаталната нощ Васил и Калина са имали романтична вечеря. Има пререкания за смс, който получава Калина, сочат данни от разследването.

"Той е имал всички пароли до телефоните и компютрите на приятелката си", каза адвокатът на Василев - Христо Чолаков.

Освен това Васил и Калина били сгодени. Родителите и на двамата дори планирали сватба.

Адвокатът на Васил обясни още, че връзката на Васил и Калина била белязана от "нестандартни сексуални практики".

Жертвата поканила Васил да живеят заедно в нейния апартамент, а преди това той бил при родителите си. Пил е успокоителни, защото имал проблем с краката - работата му като готвач налагала да стои прав. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оффф и аз като всички жени, толкова хубави и добри момчета отхвърлих, за да бъда накрая с един забавен мъж, с който има екшън и той за съжаление се оказа АЛКОХОЛИК, с комплекси и нестабилна психика. Още не мога да се отърва от него...Горкото момиче, усетило е, че този Вакил не е много в ред и не е такъв, за какъвто се представя. Човек не може дълго да се прикрива. Сигурно е искала да се отърве от него, ама те такива се вкопчват като пиявици и се опитват да манипулират, като видят, че не им минав
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го слушай Степан много-много Пепо,когато те изненадат и Робокоп да си- все тая.Той и Багата беше канара и машина за убиване ама си спомняш как едва оживя.Просто човек трябва да си избира средата и всичко друго е късмет и шанс.
63
1
 
25
 
! Отговори
Абе преди 5 години
20 години въртя чарпака прав.Крака не ми останаха.Ама не ми е идело на акъла да пия хапчета и да убивам!Имало друг,нестандартни сексуални практики!?!Деца порното се снима от професионалисти.Това е филм!Не го правете вкъщи!Особено някой по разпасани работи.Психиката ви няма да издаржи!
62
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията убива. Два пъти Мери, един път режи.Мислете бе хора, иначе много ще си патите.Не се самозабравяйте.
61
3
 
16
 
! Отговори
xx преди 5 години
Познавали са се от 3-4 месеца и вече живеят заедно?Невероятно.
60
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали се познавали от 3-4 месеца, пък се сгодили и сватба подготвяли. И девойката му дала вече всичките си пароли.
59
1
 
22
 
! Отговори
10 год минимално преди 5 години
Вие неразбрахте ли,че този и 100 убиец, насилник и психопат? Самия факт,че е бил дрогиран дори с успокоителни говори,че това е убийство с умисъл. Само запознати със законите знаят,че ако си убил пиян могат да те оправдаят. За съжаление това е закона - несъвършен! Ако убиеш жена пиян - 3 год затвор.Ако откраднеш автомобил - 15 год.Всеки насилник,бияч на жени и деца, дори буйните шофьори по улиците, които нападат и бият все едно пътя е на баща му трябва да получат още при първо провинение
58
1
 
127
 
! Отговори
странно преди 5 години
За втори път през последните 2-3 месеца се питам какво е събрало хубави момичета с техните прости, агресивни, тлъcти партньори, закономерно приключили като убийци от ревност?Познавам толкова красиви, успешни и възпитани момчета, които си нямат приятелки, а тези сeльовци някак са се намъкнали при горките си жертви. Шантав свят.
57
49
 
4
 
! Отговори
Парапсихолог преди 5 години
Разбирам от физиономии, това ви е работата.Сто процента съм убеден, че това момче не е убиецът.
56
15
 
5
 
! Отговори
Фашистки-внук.... преди 5 години
Васйл, ще- има- Бенц, 2040г.А, хора- като- Ананиев,...Десети-внук, учен .....Българйя, скоро- ще- се, обръсе,...Гаранция, Франция,....
55
1
 
22
 
! Отговори
девалвация преди 5 години
Както образованието,то живота и отношенията между хората са променени.Парите са функция на съвременния живот.Любовта е временна, а интересите вечни.
54
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА, ТОВА Е ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ, ДВАМА МЛАДИ И КРАСИВИ ХОРА СИ ЗАМИНАВАТ- ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ТОВА МОМЧЕ С ВИД НА ДЕТЕ ЩЕ МОЖЕ НЯКОГА ДА СИ ПРОСТИ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО- ДАЛИ Е БИЛО ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА АЛКОХОЛ ИЛИ НЕ, ЖЕНАТА КОЯТО Е ОБИЧАЛ СИ Е ЗАМИНАЛА ПО НАЙ ТРАГИЧНИЯ НАЧИН. ДА МИСЛИМ, ДА МИСЛИМ, ДА МИСЛИМ ЗА ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАМЕ И КОИТО НИ ОБИЧАТ.
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Васил и Калина
52
6
 
7
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Tccc.. Tccc .. T cccc .. pak be ...
51
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Васко е типичен българин тип *** ганчев
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪДЕ ВИДЯ ПОЛИЦАЙ- ТОВА СА СЛУЖИТЕЛИ КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО.
49
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпусната работа.
48
5
 
18
 
! Отговори
99999 преди 5 години
До Totenkopf 92от днес е :"Младият готвач Васил е убил приятелката си Калина заради "Как си? Какво правиш?". 25-годишната Калина си чатела по вайбър със стар приятел, а не с любовник, както подозирал, но не пожелала да покаже разговора на Васил. Това съобщиха от МВР, цитирани от в. "Телеграф
47
7
 
36
 
! Отговори
ЪЪЪ преди 5 години
Психопат!При соца даже щяха да му се зарадват - малко в затвора при ромеите,после свежа работна сила за урановите мини - с поглед към светлото бъдеще и АЕЦ Белене.Жалко че в днешна Тикволандия ще му се размине заслужаващото наказание-както на много други ***.
46
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бъдете толкова жестоки. Все пак не е станал ***, само е убил жена...