Митьо Очите остава окончателно в ареста

Оплака се от българските затвори, в Турция било по-добре
21 фев 2019 13:20,
28
Митьо Очите остава окончателно в ареста
Снимка: архив "Булфото"

"Не искам да ме пускате, искам да отида на преглед. 7 месеца в турския затвор се грижиха по-добре за мен, отколкото тук", каза арестуваният като лидер на престъпна група за рекет, принуда и палежи Димитър Желязков-Очите пред апелативния спецсъд, съобщава "24 часа".

Още по темата

За да онагледи състоянието си, той е вдигнал тениската си пред тримата съдии, показвайки следи от операции след атентата срещу него през 2016 г.

Въпреки това спецсъдът реши да остави Димитър Желязков в ареста окончателно. Според магистратите няма основания Желязков да бъде пуснат на свобода, информира БТА.

Припомняме, че срещу подсъдимия има показания, че е изнудвал бизнесмени. Според свидетели никой не е могъл да развива собствен бизнес, без Митьо Очите да разреши това. Бандата му изнудвала търговци за процент от печалбата. Плащала по 1000-1500 лева за палежи, предимно на катафалки.

Според прокуратурата Димитър Желязков наложил контрол върху погребалните агенции в Бургас. Собственик на една от тях бил принуден да прехвърли бизнеса си, а жена - джипа си, на посочени от бандата хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бхк и евророма веднага да се задействат.
19
0
 
4
 
! Отговори
Митю Славейчето преди 5 години
Разбира се че ще постои малко и в български затвор . Нашите ченгета трябва да разберат какво е изпял на комшиите докато им е гостувал . А щом са се отнасяли добре с него там значи много услужливо им е изчуруликал всичко което са искали да знаят .
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бая отслабнал ми се вижда след турския зандан,но тук ще го възстановят.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В турския затвор е имал достъп само до адвоката си и никакви контакти с близки,а тук изобщо не е така!
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ще има ли интернет и петзвезден обяд за Очичките!Че такива са свикнали на благинки!Ей на Баневи само изискано меню поръчват отвън,козметика,прически си правят ,така де,снабдявани са ,контакти им инсталираха да си включват уж сушоарите,а то и зарядни на телефоните!
15
0
 
13
 
! Отговори
Цъцъцъцъъъ преди 5 години
Все болни и недъгави момчета се захващат с този "бизнес"!
14
0
 
6
 
! Отговори
ич не им дреме преди 5 години
Хубаво ! Бандата му къде е ? Награбените пари къде са---то ако цял град и околностите всеки месец ти се отчитат все нещо някъде трябва да заделяш ,ако имаш милиард някъде с този милиард не банда ами нова армия ще организираш --парите са ключа за бараката .И цялата банда с роднините да вкараш в затвора отвън ятаци като им подържат семействата и тях в затвора проблем няма--излизат и продължават, а няма да ги естрах защото подръжката и семейството ти е гарантирано защитено.
13
0
 
17
 
! Отговори
Зъркел преди 5 години
Ааа, как тъй го гледали лошо?!!! Ше ми изтекат очите от мъка! Искал да отиде на преглед! Ами то толкова хора са искали да живеят нормално докато е вилнял, ама нямаааа...!
12
0
 
16
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Е как тъй ве. Нали кат го бяха гръмнали в ташаците цялата държава се впрегна да го спасява, то не бяха специални конвои, пазачи в болницата, лекари от чужбина, все едно гръмнаха някой монарх
11
1
 
8
 
! Отговори
соццоц преди 5 години
БСП напусна парламента за да посрещне и обгрижва бъдещия кандидат президент. Обучени от партията ДС Златната барета Алексеевата барета Митъо зъркела Карнобатската президентша са визията БГ.
10
0
 
13
 
! Отговори
Електротехник преди 5 години
Всеки от тези са бушони. Кой 2 ампера, друг 6, някой си 16, но малко доживяват старини.
9
1
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Няколко милиона мишлета,гледат Ал Капоне от морето,ядосан почне ли да действа Очето,ще стане Ад под небето.
8
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А поосле Османката Империя била еди си каква и глупости на Н-та степен за Левски , нека Митьо очите си разкаже истината на тоа сглобен Народ
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой тук не разбира реалната болка на Митьо.Години наред изнасулва жени и това му беше любимото забавление а сега му отнесоха едната то.пка пък и от другата не остана много и завинаги прибра самолета в хангара.Сега в пандела и любовник няма да може да си намери бъдете милостиви да съберем пари и да купим на Митьо операция да му инсталират нов таша.к че сега и за фен на истанбулската конвенция няма да го вземат.
6
5
 
12
 
! Отговори
Румен Грипена преди 5 години
Беше избран с парите на наркотърговците ОчитЕ и БенчоОставка и съд !
5
0
 
38
 
! Отговори
От Слънчака преди 5 години
Най-добре да го оставят съвсем без здравеопазване за да може да си умре в ареста.Само ние по морето си знаем най-добре какво представлява Митьо !!!
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво безочие?
3
5
 
16
 
! Отговори
BESIPETUU i OCHETUUU преди 5 години
BESIPETO - BENCHO - i - OCHETO
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eeee...
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аверчето на премиерчето е чист като помина сълза беНе го ли разбрахте