25 години затвор за пастрока-убиец на дете в Пазарджик

Майката оставила двугодишния си син и отишла да проституира
26 мар 2019 13:25,
24
25 години затвор за пастрока-убиец на дете в Пазарджик
Снимка: 24 часа

25 години лишаване от свобода даде Окръжният съд в Пазарджик на 29-годишния Светослав Йорданов за убийството на двегодишно момченце. Детето е син на Мариана Иванова, с която Светослав живеел на съпружески начала, пише "24 часа".

Още по темата
Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие. Подсъдимият се призна за виновен по всички точки на обвинението. Това го спаси от доживотна присъда, каквато беше поискана от прокурор Таня Мадина.

Убийството на малкия Рашко беше извършено на 23 ноември 2017г. в жилището на обвиняемия в ромския квартал на Пазарджик. Във фаталния ден майката на детето излязла да проституира и оставила сина си на грижите на приятеля си Светослав. Момченцето плачело и мъжът започнал да го удря с юмруци, както и да блъска главата му в стената и пода, за да млъкне.

Фатално за детето се оказало блъскането на главата му в пода на жилището. Аутопсията показала, че момченцето е починало от закрита черепно-мозъчна травма, вследствие на множеството удари.

Пред съда Йорданов каза, че съжалява за деянието си. Той е рецидивист с четири присъди, излязъл е от затвора година преди да убие детето. Осъденият трябва да заплати и по 150 хиляди лв. обезщетение на всеки от родителите на момченцето.

Той ще изтърпява наказанието при първоначално строг режим. Присъдата може да се обжалва пред апелативния съд в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива трябва да работят БЕЗ ПАРИ ДО ЖИВОТ. Никаква смъртна присъда и лежане в килията, баччч до смърт за да има някаква полза за обществото
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е в държавата на пр0ститyтките , докато са на власт всичко ще е карабардака на караянчева и вожда и. В нормалните държави убииците получават доживотни присъди, а никой не се занимава да гони ***.итуция и потребители на леки наркотици. При нас всичко е наобратно. Парите които могат да влизат в хазната се делят между баджанаци на баце, гонят се деца по паркове и труженички по улиците, за да се пълни статистика, а убийци рецидивисти си пият бирата, там където се събират децата ви!!ББ форевър
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телефонна мафия подкрепена от властта вилнее над 10 години. Всякакви мутри и селски кметове си правят феодални територий с подкрепата на ББ и ЦЦ. При всеки елементарен досег с институции нормалните хора са изнудвани и ограбвани.Междувременно полицията има 2 основни функции - да пази политиците и сараите на доган, и да всява страх в българското население, в ромските територии не се влиза. Арестуват се протестиращи и деца с 0.3 грама трева, докато ядат на маса с доставчиците! Герб РУЛЗЗ
14
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Във всяка нормална държава, този индивид щеше да получи задължително доживотна или смъртна (в САЩ ) присъда. Но тук.......
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рецидивист и пак на свобода, за съжаление за да убие дете. Нама такава съдебна система.
12
1
 
17
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Един обикновен ден от живота в ромската мaaла. Верно ще храним едно чaaве по-малко, ама пък ще храним един голям коняк повече. Докато накрая дойде Чичо и реши проблема. Къщички в снега ще се гушат, а коминчетата весело ще пушат :-)
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Във фаталния ден майката на детето излязла да проституира и оставила сина си на грижите на приятеля си Светослав." Звучи като най-нормалното нещо на света. А тая майка, а нейните сводници кво ги праим... или ще ги галим по ***... сигурно и детски е вземала и всякакви социали... басти и ***!!!А сега и тоя ще го храним в затвора...
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в берлин скоро осъдиха участник в нелегални гонки доживот заради катастрофа с убийство поради високата скорост, а този получава 25 години за убийство на дете.на всичкото отгоре джамбазите дето убиват на улицата ги пускат с условни, докато онзи винкел гони диджеите от дискотеките, все едно те са най-големия ни проблем. това държава ли е ?
9
0
 
20
 
! Отговори
х преди 5 години
До кога ще продължи тази глупост да се намаляват присъди, когато подсъдимия се признае за виновен? Този изверг е осъден на 25, ще лежи по-малко за добро поведение.
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аве защо да го храним тоя веее ??как може да се убие двегодишно дете защото плаче ?? тва не е човек а безмозъчен крокодил !много по хуманно е да го линчуваме на някое дърво,така няма да тежи и на други хора да се грижат за него.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната драма! Жалко за детенцето все пак! Само на 2, имало е шанс да го дадат на приемно семейство и да стане от него човек.
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ще му плаща затвора ?Интересно ми е ,от къде ще извади 150 хилки -обезщетение ?!
5
0
 
23
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 5 години
Горкото дете... Не е имало късмет и се е родило при тия
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 Пастрок втори баща ,не биологичен родител .Затова го е убил .Такива животински разбирания имат .Добре че не била 8 или 9 че можеше да последва таткото ислямската традиция......и тогава да я гътне
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Животно някакво ще да е!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно такова, като на снимката.
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е пастрок ?