Осъдиха на 3 години и 4 месеца педофил от Търговище

Той дал пълни самопризнания за блудствени действия с три деца
20 юни 2019 18:44,
13
Осъдиха на 3 години и 4 месеца педофил от Търговище
Снимка: pixaBay

40-годишният Дилян от Търговище беше осъден днес на 3 години и 4 месеца лишаване от свобода, които трябва да изтърпи при общ режим в затвора, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Още по темата

Мъжът бе предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени действия с три деца. Ефективната присъда на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна, уточняват от прокуратурата.

Подсъдимия дал пълни самопризнания при условие на съкратено досъдебно производство с цел намаляне на наказанието с една трета.

Мъжът, който според експертизата страдал от разстройство на сексуалното влечение - педофилия, извършил блудствените действия по време на лятната ваканция през миналата година.

Жертви на престъпните му действия станали момчета на 6 и 8 години и 9-годишно момиченце, които живеели в една къща с насилника. Родителите на децата отсъствали.

Разкриването на 40-годишния педофил станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара, с които насилникът подкупвал децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Адреса му моля преди 4 години
Адреса му моля и името. Снимка също.
9
0
 
1
 
! Отговори
ШикагоЗавинаги преди 4 години
Слаба ракия сте в БГ! Един педофил влиза до живот в Новия Свят за такова нещо..А вие дори не можете за 5 год. да го вкарате...Заслужавате си съдбата повече отколкото изглежда отстрани май..Преди ви съжалявах, но сега сте ми смешни...и да не забравите да гласувате за БеСеПеТо или за ГЕРБ..От обречен да изчезне овчедушен народ кво да очакваш?!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе знаяч и можач! Имаш ли дъщеря? Искаш ли да я дам на някой за един час? Тогава ела и говори с мен.
7
3
 
3
 
! Отговори
Сотир преди 4 години
Преди да виним съдията трябва да знаем ,че блудствено действие се води и опипване по срамните части.Без да знаем материалите по делото не можем да съдим съдебната система.Но при всички случаи дано попадне на хора в затвора и да му направят живота омразен...
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея съдии базикат ли се с нас ? Значи 3 години за педофиллл - тежко ама много тежко престъпление и 20 години за лелята на била бебето. И 20 години за полицайте дето отърваха обществото от един *** ?Алооо ????? Спите ли ?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Объркващо, нали? Един, дето преби друг до смърт получи три години.Казали за кучето, кое му е наред, та и топките му да са отпред?И България така.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега ше е леля доктор!
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сиреч ромът убиц от Бяла получи по малко 3 години.
2
2
 
12
 
! Отговори
Led9 преди 4 години
Само хубави неща го очакват отсега-нататък
1
2
 
13
 
! Отговори
odpo преди 4 години
ЯКО ДА МУ Е Д-У П-Е