Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...

Към момента е само заподозрян
Обновена: 16 авг 2019 10:12 | 16 авг 2019 10:12,
214
Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Още по темата


Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
2
 
! Отговори
исмет преди 4 години
Не знам от кой етнос е ,но логично погледнато след като никъде не пише ,това само означава че е българин !!! Разбрах още при прочитането на заглавията ,толкова ,,меки заглавия ! Ако беше ром веднага щяха да го обявят за убиец ,без дори да изчакат официалната позиция на полицията ...,а тука заподозреният /всъщност това е и точното определение ,до доказване на противното/предполагаемият,жертва на социално слабо семейство,психично отклонение и други ОПРАВДАТЕЛНИ изрази !
139
0
 
4
 
! Отговори
БЕДЕН, преди 4 години
а има фейсбук профил? Откъде има компютър и кой го обучи на комп.?????
138
0
 
5
 
! Отговори
Обединявай се преди 4 години
Обединявай се народе не стой като роб, стани и разклати политическите м.рши
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние."Toва ми звучи като някакво оправдание в стил:"Абе влезте му на човека в положение, има си обективни причини да убива и изнасилва деца."Ще писнат и разни НПО-та да не го тормозят, да не го бият, следствието ще го изкара невменяем, ще го пуснат след максимум 72 часа,защото е ценен гласоподавател.А може и работа да му уредят в отдел "Закрила на детето" за вбъдеще. НАРОДЕ...???...
136
0
 
7
 
! Отговори
ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ преди 4 години
До TOP SECRETМного си прав на преброяването се пишат БЪЛГАРИ или ТУРЦИ а при социалните за помощи са РОМИ.
135
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви кажа какво ше стане 1 Ще се принае за виновен - за което съдът ще му даде най малката присъда защото се разкайва (по закон )2 Всякакви там учени псевдо психолози по откриване на дълбоките скрити душевни терзания в обекта ще го оправдаят в действията му : " той не е добре , той е бил жертва като дете и затова е направил така,не е за затвор , за болница е ". 3 Медиите ще го дъвчат и след това ще го забравят и случая и нападателя.Всяко чудо за 3 дни!
134
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седнахме да вечеряме....пуснахме новините.....е да ви кажа, какъвто и да е човек ... едва ли може да вечеря спокойно слушайки за бито, изнасилено и убито дете...Беше потресаващо. Станах от масата, не можах да издържа особено на детайла - "момиченцето е излязло до магазина за ... сладолед, било при баба си и дядо си през ваканцията, вместо първи клас ... ще ги изпратят в последният му път"...
133
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В момента към мястото пътуват психолози от МВР.Моля ви МВР да не стресирате изнасилвача убиец много много ...Държавара цирк.
132
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това беше дете на депутат или министър..абе съвсвем бързо щяха да НЕ го намерят или да му дойде на героя да не самоубие! Ама това само ако детето е на някой много голям човек.Сега този отива на психиатър и ще каже че е бит и че са му казали да си признае.Такива гадо ./ове се измъкват винаги по някой неспазен закон.
131
1
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ДА ПРОСТИДЕТЕНЦЕТО ДУШИЧКЕ МИР НА ДУШАТА ТИ
130
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"***" е прав.Казармата ги учеше що е дисциплина и респект към властта.Сега е ... ... някой знае ли ?
129
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки втори е луд, особено по селата и малките градове, и по-зле ще става
128
4
 
30
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
При липса на казарма, хората с нисък интелект правят каквото си искат.Това е истината.
127
10
 
8
 
! Отговори
Местен преди 4 години
Уточнение детето и убиеца не са от ромски произход.
126
11
 
29
 
! Отговори
Тъжно преди 4 години
Всички Ние като народ сме виновни за създаването на такова същество....Ето до какво води крайната бедност.....социална изолация, социопатия и други психични отклонения..... Най-жестоките убийства винаги се извършват от крайно бедни или изпаднали от системата хора....Да виновни сме и толкова....Най-лесно е да съдим за престъплението....Защо не съдим за причините довели до това.....и какво можем да направим да го променим...най-лесно е да не правим нищо
125
0
 
31
 
! Отговори
За този изрод, преди 4 години
направо убиване. Щели да му дадат 30 години затвор, и каква полза за обществото, само ще храни този изр..од!
124
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ?Правилно - сега абсолютно всички отговорни тая твар да е на свобода - ушеви, прокурори, садии - да се третират като негови съучастници !!! Обзалагам се, че е извършил достатъчно престъпления, за да се намира в затвора сега, ако законите бяха приложени, а не да е на свобода, за да убива деца. Трагедията на тая държава е, че няма нито един ушев, прокурор или садия в затвора за престъпно бездействие, където същите ей-такива хъхpeци да го ползват като к.рва !!!
123
0
 
18
 
! Отговори
5 преди 4 години
Кметът и много други са знаели какво може да се очаква от такива типове. Защо са бездействали и ще им се потърси ли отговорност за това ?
122
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срамувам се от българския паспорт
121
2
 
21
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Ако напиша че в нормалните държави за такива случай има смъртно наказание либерал-демократите ще ме наричат фашист НО В САЩ НЕ Е ФАШИЗЪМ. Ако напиша че трябва да го осъдят на доживотен затвор с повишена сигурност(трудов лагер) ще ме наричат комунист А В САУДИТСКА АРАБИЯ НЕ КОМУНИЗЪМ. Но и САЩ и Сауд. Арабия са в комисията за правата на човека на ООН но имат смъртно наказание за такива.