Мартин Трифонов лежи в болницата и мълчи за убийството на Кристин

Той се сдоби с три обвинения, гледат мярката му в понеделник
18 авг 2019 08:37, Александър Попов
92
Мартин Трифонов лежи в болницата и мълчи за убийството на Кристин
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за убийството на 7-годишно момиче в с. Сотиря Мартин Трифонов се сдоби с три обвинения, а мярката му за неотклонение ще бъде гледана в понеделник, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Още по темата
Трифонов ще отговаря за блудство с малолетно лице, за изнасилване на непълнолетно лице и за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице.

Обвиненията му са повдигнати в присъствието на служебен защитник.

Това не е първото обвинение за блудство, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвинение в затвора в Бургас.

Заподозреният остава болницата в Сливен, под охрана. На този етап от прокуратурата посочват, че задържаният не е дал обяснение. Мотивите за извършването на бруталното престъпление също остават неясни.

Вчера майката на Мартин призна, че му е помогнала да си събере багажа и да избяга в гората над село Сотиря. Тя твърди, че синът й е невинен и че е се е криел, защото се страхува от полицаите.

Майката на Кристин пък бе категорична, че ще се бори за справедливост след смъртта на дъщеря й, както и, че ще заведе дело срещу болницата в Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
При бай Тодор щеше да е признал всичко още първия ден. Но при Боко белия човек е подложен на геноцид, а на почит са кафевите *** и нелегални мигранти.
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може ли да му се вярва? Той не е ли сериен убиец?Собственикът на кучета уж разкъсан от тях не е ли жертва на този убиец Мартин, който ги е насъскал срещу собственика им. И после спокойно свидетелства как кучетата го нападнали и се обърнали срещу собственика си.
48
1
 
9
 
! Отговори
чш преди 4 години
при омразната ви народна милиция щеше да оздравее веднага и да пропее
47
5
 
1
 
! Отговори
смъртното преди 4 години
Ами не ви ли е страх че корумпетата от съдебната власт ще изтребят с фалшиви присъди инакомислещите а ще има и същински грешки.После ще поднасят извинения на родителите и семейството че да обесили съпруга или съпругата ви по погрешка. Хахаааа.
46
4
 
2
 
! Отговори
соц ио пат преди 4 години
Как ще обяснят педофилията психиатрите?Искам обяснение от социолозите.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...и що ли не са се самоубили тия с доживотните присъди? М?
44
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 4 години
За всички които са за смърното наказание !!! Когато махнаха смъртното наказание в българия имаше един филм за затворниците дето го отърваха. Те казаха че предпочитат да се съмоубият отколкото да лежат доживот без право на замяна. Та за тоя изверг предпочитам доживот без право на замяна отколкото смърт. В затвора хич нама да му е лесно като се знае , че с тази присъда ще е един от най-мразените затворници там.
43
1
 
5
 
! Отговори
11764 преди 4 години
Щом като има официално регистрирана партия на педофилите, както и стотици легални организации на педофили в различни държави, за загриженост към децата дори не може да се говори. Но има и държави - немалко - където след сексуаллно посегателство се прилага химична кастрация. България може да докаже своя приоритет съвсем лесно. А майката на този тип не се ли яявява съучастничка? Бягал, защото се страхувал от поицаите... Чакам да чуя името на адвоката, който ще го защитава.
42
4
 
12
 
! Отговори
комунист преди 4 години
Подобни случаи има и през социализма . Всеки може да провери. Наказвани са със смърт.В днешни дни ,в някои държави с напреднала капиталистическа демокрация се неглижират престъпления свързани с посегателства над малолетни и в същото време се демонстрира свръх загриженост и разделяне на деца от родители. Нов световен ред изтъкан от цинизъм и незачитане на индивида.
41
2
 
13
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Тръмп иска да въведе смъртно наказание във всички щати и да се изпълнява присъдата като федерално престъпление!!!Не го интересува, кой какво мисли и как ще го тълкува, на първо място е спазването на законите и реда от американските граждани!!!Какви са тези европейски забрани за смъртно наказание!!!Смъртното наказание има голяма възпитателна и възпираща сила!Друг е въпросът, че зад престъплението на рома вина имат изцяло само българско общество, заедно с всички институции и елит!Бърнет!ЦРУ
40
1
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 74О, аз не я знам ... Полицията ще я разбере. Аз просто не предполагам, че човек осъден за блудство и лежал в затвора е невинен. Ти обаче търсиш конспирацията. Явно ти е скучно :D
39
2
 
11
 
! Отговори
Българ преди 4 години
През социализма, щеше да лежи в гроба!
38
6
 
6
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 71Нека позная. Виновния е син на политик, свързан с Бойко. Мартин опипвача е набеден :D Само ти и жълт сайт знаете истината!
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БауЕ да, ама работа на адвокатът му е да се признае за виновен и да карат по съкратена процедура със значително намалена присъда. след 15 години ще излезе на близо 40 годишна възраст и какво ще прави? Ще почне да води честен и почтен живот ли?
36
4
 
3
 
! Отговори
История на България преди 4 години
Дасикане рома (роми християни, български циг/ани):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
35
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тоа град Сливен и околноста само българизирани Роми живеят , същите тези Племена дошли по време на Византия по нашите Земи , въпраса е дали са минали под ножа тогава по време на Покръстването? много интересна Новина ще излезе , да не стане само Скандал Защото същите тези Роми са християни и носят чисто български имена , защо , те самите да отговорят ако въобще знаят нещо за миналото си
34
6
 
8
 
! Отговори
Ма много сте прости! преди 4 години
Причината е ясна - учил е до 11-и клас. Това е грубо вмешателство в традиционната му култура. Затова е посегнал и на съученичка.Ако го бяха оставили да се развива според традициите на етноса си, сега щеше да е вече горд баща на 5-6 ромчета и да получава предостатъчно социални помощи и детски надбавки, за да си лежи по цял ден вкъщи, вместо да ходи да краде по вилите. Щеше да си има 16-годишна жена, родила му вече 5-6 деца и нямаше да посяга на момиченца.Уважавайте културните традиции, ей!
33
0
 
17
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Разчитам, че затворническият съд ще му издаде смъртна присъда. Педофилите и детеубийците знам че там много ги уважават.
32
2
 
9
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Няма значение дали има или няма осигуровки в случая. Не е отишъл да го преглеждат за настинка. Прострелян е от държавни служители, ситуацията се наблюдава от медии и общество. Няма как да го оставят да му изтече кръвта, защото няма осигуровки .... След като няма смъртно наказание, аз съм готов да инвестирам в това да седи до живот без право на замяна.
31
1
 
23
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Засега мълчи. Мълчи, защото е малoyмeн и не знае какво са ДНК проби от убит човек, проби за спермa, косми и т.н. Когато служебния му защитник го открехне, че ако продължава така го чака доживотен без право на замяна, ще си признае и ще му дадат 15 години по бързата процедура, защото е съдействал и признал за престъплението. Винаги така става в тая скапана държава.