Паспортът на Полфрийман - готов, но ще го получи след делото

Австралия знаела, че всичко върви по българското законодателство
Обновена: 8 окт 2019 15:19 | 8 окт 2019 15:19, Камелия Цветанова
21
Паспортът на Полфрийман - готов, но ще го получи след делото
Снимка: МП

Осъденият за убийството на Андрей Монов, който беше предсрочно освободен от затвора Джок Полфрийман ще получи паспорта си след приключване на делото във ВКС. Това е казал австралийският посланик в Атина Джон Филп на правосъдния министър Данаил Кирилов.

Новият паспорт на Полфрийман вече е издаден, но не му е даден, допълват от пресцентъра на МП.

Още по темата
Посланикът е изразил мнение, че затворническата администрация у нас откликвала бързо и адекватно през годините във връзка със сигурността и безопасността на австралийския гражданин.

Австралия била наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство и няма отклонения в процесите на съдопроизводствто.

Правосъдният министър е заявил, че вярва в независимостта на българския съд и е изразил увереност, че съдът ще вземе правилно решение по повод искането на прокуратурата за възобновяване на делото за условното предсрочно освобождаване на Полфрийман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
смутни съмнения преди 4 години
Паспортът е готов, да разбирам ли, че и решението на съда е предварително известно и преварително решено? Иначе защо е готов паспорт, за който не се звнае дали ще потрябва? Щом не се знае какво ще реши съдът, защо е готов паспортът?
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паспортът отдавна бе готов...нищо ново!Гледайте"Ничия земя"с Джок.Там е неговота гледна точка,на която аз вярвам!Колко още да лежи?!Ако беше човек на Боко нямаше и да е влизал в затвора за това...
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се изговори и изписа, но никой никъде не каза как е избран точно този състав на съда! Спазен ли е случайният принцип или няКОЙ го е определил по друг принцип? По-скоро е второто, щом двама от тримата съдии имат топла връзка с БХК. Дори това да е случайно, защо толкова добри юристи като тях не са подали отвод? Важно е някой да освети тази част от процеса! Кой и как определи съдийския състав?
18
5
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо хабите пари и време за дело, след като сте решили, че ще му давате паспорта?
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пол ще си отиде.Монов остава тук за да си плати за доносничеството и съсипването на живота на българите. Мнооооого, още има да плащате!!!Мнооого!!!!!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек го осъдиха по бързата процедура заради родителите на нападателят му.Браво на австралиецът че не се е огънал когато са му скочили една камара среднощни пияни ***.Българачетата са си помислили че като са повече,ще уплашат всеки на когото скочат.Обаче в тоталитарната държава всичко се крепи на факторът ,,страх'',смелите българи ги ликвидираха след ,,Девети Септември'' ***,и в България почти не се срещат смели българи.Смелият е страшище за мутрите.Пол Фрийман е смел Мъж.Реверанс
15
4
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
А ти защо криеш, че си храненик на Сорос и американското посолство?На всичкото отгоре, си пропуснал една от опорните точки - сетил си се за обичайната отривка - ДС, но пропусна да споменеш за Комунизма и комунистите.Ще ти удържат част от хонорара лизачо, заради лошо изпълнение
14
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паспортът му готов, ама сега изчакват да му дадат и орден Стара планина с лента.Да се знае по света в каква *** държава всеки чужденец може да си прави каквото му скимне и то безнаказано.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо криете, че бандата на Монов е нападнала Пол с камъни?!!!Монови са доносници на ДС!Защо лъжете?!!!
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свобода за Пол! Убийството е при неизбежна отбрана. Убийците са от ДС!
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нападали са бандата на Монов.Пол само се е защитавал. И аз да съм, и аз ще извадя нож.
10
3
 
8
 
! Отговори
БСП са убийците преди 4 години
Полфрийман е герой, отървал ни е от мародерстващо синче ба доносник от ДС. Червената шайка го държи нелегално заложник.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Da si saminava islejal e 12 g a i se e saschtitaval ot tia deto sa go napadnali bes nischto njana da isvadi noj ima po ujasni ubiistva eto i dnes ubiistvo ubiistvo na 16 g momi4e na peschahodna pateka tovae ubiistvo kato te te napadat trabva da se saschtitavat horata prosto beschtastie 4e loscho go e naragal bog da prosti studenta. Studenti be napadaite 4ujdinzite v vg
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз искам да знам сега истината .Кой кого напада ? Верно ли 16 срещу един ? Мен и един да ме нападне ,ще го фрасна с ключовете в очите , а ако пукне кой ще е виновен?
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
последно това искане на прокуратурата законно ли е?
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Австралия била наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство", ключовата дума тук е "българското", законодателството ни е българско и правосъдието е същото, депутатите са ни българи и прокурори и съдии и те. Само следете как ще ни осъдят за назаконно лишаване от свобода.
5
1
 
22
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 4 години
България НЕ Е правова държава , НЕ Е била и НЯМА и да бъде ! Това го разбраха семейство Монови , разбра го и Полфрийман !
4
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом паспорта му е готов,значи,че вече е решено преди делото,да си отпътува с него.Герб клекнаха пред БХК и Америка за България.То ако не беше така изобщо нямаше да го има това разиграване на цирка с преразглеждането на делото му и последвалото решение за освобождаване предсрочно.Аз даже се съмнявам дали изобщо щеше да лежи в затвора,ако жертвата му не беше син на депутат и фактор в БСП.Ако жертвата му беше простосмъртен тоя убиец изобщо нямаше и да помирише затвора и отдавна щеше да е забравен.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех Барни,ех,Ръбъл прокуратурата само повдига обвинения,а съдът решава.У нас е наопъки.Ще се на.ерете да турите Гешефт на поста,за да спасите шиши и компания от фалирането на ктб...
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Австралия била наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство..."Нищо подобно, от няколко дни в техните ел. издания се цитира външната им министърка и "притеснението и" че точно нещата не вървят по българското законодателство.Ще патим по някое време заради тия ръбъли, като тоя на фотото.