Убиецът Викторио в съда прехвърля вината върху Дарина

Разпитват 12 свидетели по делото, гледат го по общия ред
Обновена: 10 дек 2019 14:57 | 10 дек 2019 14:55,
34
Убиецът Викторио в съда прехвърля вината върху Дарина
Снимка: Булфото, архив

Викторио Александров днес се изправи в съда по обвинение в убийството на приятелката си Дарина Министерска, както и едногодишното им дете Никол.

29-годишният мъж се опита да прехвърли част от вината и върху убитата Дарина.

Викторио поиска да бъде иззета Facebook комуникацията с нейните родители и близки приятели, както и между тях двамата. Второто му искане беше да се проучи ведомост на фирма, за да се разбере дали Дарина е получавала доходи, а не е работила фиктивно в дружеството. Това било с цел да се докаже, че изцяло Викторио се грижил за издръжката на семейството.

Още по темата

Двете искания бяха направени в Софийския градски съд се проведе разпоредителното събрание по делото срещу Викторио Александров, съобщи "24часа".

Жестокото престъпление стана на 29 октомври миналата година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал "Надежда", а часове по-късно - в изоставена постройка, бе застреляно и малкото момиченце.

В съда дойдоха и много хора, за да подкрепят родителите на Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха граждански иск от по 250 000 лева или общо 500 000 лева.

Адвокатите на Викторио Коста Бугатевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички свидетели, а само част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психологическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, за да разкажат какви са били отношенията в семейството.

Петчленният съдебен състав с председател Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, тоест ще бъдат разпитани всички свидетели.

По време на заседанието Викторио демонстрира хладнокръвие. В началото пред медиите само каза, че са направили герой Георги Министерски.

По този повод извън залата - майката на Дарина обясни, че не може да тълкува "какво иска да каже един психопат".

Същинското дело започва на 22 януари, когато ще бъдат разпитани 12 свидетели.

В съда се събраха много от близките на убитите Дарина и Никол. Там е и семейството на подсъдимия. Близките на жертвите искат доживотен затвор за Викторио.

Родителите на мъжа отказаха коментар.

Версията на Викторио Александров преди година беше, че няма никакъв спомен за убийствата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Ена му сама си е виновна, от сто метра се вкжда, че е откачен. Кати видиш, че некой се прехласва по Путин и Любе, деветката в главата - това му е лекарството.
26
2
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Ако утре имаше избори, тоя Викторио за кого мислите би гласувал?-----Е, то имаше извадки от сурат-тефтера му - убеден путинист е, мъжага, няма лабаво.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психично болния българин от типа на Викторио е най-често социопат! Реакциите са му несдържани, първосигнални, нелогични и неприкрити.Психопатът от друга страна е логичен, в повечето случаи образован и с положение, майстор манипулатор и добър стратег.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не заслужава да живее ...дори в затвора.Единственото спасение за него е самоубийство.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТурчинаАко така постъпвахме така със всички убийци,повечето ти роднини нямаше да ги има!!!
22
1
 
18
 
! Отговори
Турчина преди 4 години
Понякога ми се иска,като в някои мюсюлмански страни такъв,като този да бъде убит на площада с камъни...!Звучи ви жестоко...?По-жестоко е нашето съвремие,което ще позволи този човек да се храни три пъти на ден(нещо,което много пенсионери не могат с малките си пенсии),ще спи на топло зимата,ще му идват на свиждане с подаръци и дори ще има някакъв сексуален живот.Ще има право на медицински преглед и амнистия след време.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време гледах видео с един такъв отвратителен психопат,изнасилвал собственото си бебе до кръв,разкъсал му вътрешните органи,лекарите едвам го спасили и сега ануса му е изнесен на корема,а сестрата го защитава "бил невинен,детето просто бло болно и затова кървяло" и социалните са дали детето на сестрата и когато оня психопат се върне от затвора,та да убие нацяло детето,кой ще е виновен?Не е ли социалните?
20
1
 
19
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Фейсбуци, трудови фишове, какво общо има това при две убийства, едното на бебе? Да намазва въжето и тва е, кви свидетели, кво чудо? Да живее Великата Червена съдебна система, заслужихте си бонусите.
19
0
 
19
 
! Отговори
Екзекуция преди 4 години
Да го ликвидират с много *** нож и да го хвърлят на прасетата.Не искам с моите данъци да храня психопати и други откачалки.Трябва да се въведе смъртното наказание час по-скоро.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако утре имаше избори, тоя Викторио за кого мислите би гласувал?
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това същество дори не съжалява. Мисли се, че като е издържал семейството му е позволено да ги убие. Но разбира се да хванало страх да се застреля. Аз гледах и изявления на майка му и ми стана ясно маминото момче как не може да е виновно. До живот без право на замяна или смъртно наказание такива *** със слаби нерви и много комплекси са вредни и много опасни. Да вземе и майка си с него.
16
1
 
10
 
! Отговори
До 16-Митко 19 преди 4 години
Митко,и ти май не си много добре с това под косата!?! Пийте ги тези хапчета бе човек че виж до къде води липсата на нормален разсъдък!
15
8
 
1
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
Аз излизам само с евроатлантически мъже с хубави прически, имат пари за фризьор, имат и за мен...
14
1
 
17
 
! Отговори
Баща преди 4 години
Да убиеш жена си в изблик на ярост и без да искаш,разбирам.Но да посегнеш на собствееното си дете,съществото което най-много обичаме и искаме никога да не бъде наранено означава само едно -че заслужава само и единственно смърт!!! Бавна и мъчителна!
13
0
 
21
 
! Отговори
ГАНЧО. преди 4 години
Няма ли съдия , който да осъди този убиец на смърт. Само смърт за такива гадовее.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е да психопат е.Застрелял е детето си за да не му пречи.Убил е жена си защото са се скарали за сметката за интернет-20 лева.А, и за някакъв кабелен модем. Единственото за което съжалява е че може да седи в затворът.*** ***- защо уби две жени и без тва няма.Са ше седите с купчина хомосексуалисти зад решетките и ще се опрашвате.А можеше да си караш мерцедес и да обикаляш барове и мадами.Седи са при мексиканците. Верно *** охрана.
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе къв е тоя съд дето цяла година нее осъдил Убиец на собственото си дете.
10
2
 
30
 
! Отговори
Циник преди 4 години
На 17.02 малкия става на 5 годинки.Никого на този свят не обичам колкото него.Отлично помня какъв ангел беше на годинка...проходи на 18 месеца...Да убиеш собственото си дете - този извеpr заслужава да умира дълго...и в кански мъки!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
естествено,че ще обвини мъртвата,защото тя не може да се върне от гроба и да се защити сама.***!Остави дете без майка!
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психопат! Малка килия без прозорец и дъъъълъг живот!