Близкият на Божков Тумпаров плати гаранцията от 1,5 млн. лв.

Специализираният наказателен съд не промени размера й
13
Близкият на Божков Тумпаров плати гаранцията от 1,5 млн. лв.
Снимка: Dnes.bg

Специализираният наказателен съд разгледа в закрито съдебно заседание жалба на обвиняемия Александър Тумпаров срещу определената му от Специализираната прокуратура мярка за неотклонение „Парична гаранция“ в размер на 1,5 млн. лева.

Още по темата

Съдът остави без уважение искането на обвиняемия за отмяна на паричната гаранция или за намаляване на размера й, като прие изцяло доводите на прокуратурата за наличие на обосновано предположение той да е извършил престъплението, за което е обвинен - участие в ръководената от Васил Божков организирана престъпна група, създадена с цел избягване плащането на данъци и такси за лотарийни игри.

В съда е представен и приобщен към делото документ за внесена от обвиняемия парична гаранция в размер на 1,5 млн. лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
Гледайте ги само с каква лекота какви пари плащат,и може да си представите колко са откраднали(заработили) и колко още са скрили... А колко хора,не за парно или наем,дрехи,транспорт и медикаменти нямат,ами нямат и за една шкембе чорба днеска,,,,да не говориме за бездомните които стават все повече и повече....А иначе слушайте сладки приказки за демокрация и закони....
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Закона,В закона никъде не пише, че пари от евросубсидии трябва да се харчат за бентлита, яхти и корумпиране на чиновници...Ако закона се спазваше нямаше да има олигарси и престъпления, а тези които най-често газят закона са политици, полицаи и прокурори...Другия път като постваш тъпотии се замисли предварително...Щом има желание винаги има вратичка...особено когато прокуратурата знае всичко за олигарха.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дадоха коледор на самолета му,и на другия ден го търсят,правиха превод дълго време и картофи освобождават изпращат документите е много съвпадения
9
2
 
2
 
! Отговори
Закона преди 4 години
2.Връщане на парична гаранцияСумата или ценните книги, внесени като парична гаранция, ще бъдат върнати ако обвиняемият е освободен от наказателна отговорност или от изтърпяване на наложеното наказание. Друго условие за връщане е лицето да бъде оправдано. Ако бъде осъдено на наказание без лишаване от свобода, както и когато е осъдено лице с влязла в сила присъда и е задържано за изпълнение на наказанието, също парите за гаранцията се връщат.
8
1
 
2
 
! Отговори
Гина преди 4 години
Кажи ако си запознат какво означава "внесена парична гаранция". Обещал е, че ще им даде 1.5 мил, ама друг път. Айде да не лепим етикети щото сме мъжаги с малки ..... да речем самочувстия.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГинаМалоумна ли си ***. Според теб ги теглят в банката и ги внасят на каса, така ли?!? Не мога да повярвам, заклевам се!
6
3
 
4
 
! Отговори
Гина преди 4 години
Някой ще провери ли откъде има 1.5 мил за да ги преведе. Познавам милионери и ако трябва да съберат 1.5 мил то ще им отнеме поне 2-3 седмици докато съберат парите от банки, каси и бог знае какви ценни книжа и бижута. Малко хора имат 1.5 мил хоп и Гутоа.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя плаща милиони някой безработни нямат с какво да платят един хляб кой както се уреди нали така
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Т.Ж. : Без пари ти си нищо бе !
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 2Не е зле да се замислиш освен да четеш.
2
3
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Не е зле да прочетеш какво се случва с гаранцията и защо се казва "гаранция", а не глоба или подобно. Относно делата срещу Божков- пълен фарс и смях. Незаконна конфискация итн..
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокуратура АД с нови приходи от гаранции. Доходоносен бизнес за територията на България, хващат малките олигарси, челастрят ги с по няколко милиона и пълнят касичката. Справедливост кога?!?