Съдът отсече: Свобода за Маринела Арабаджиева

Делото срещу Ветко Арабаджиев е спряно
28 май 2020 15:21,
47
Съдът отсече: Свобода за Маринела Арабаджиева
Снимка: БГНЕС

Маринела Арабаджиева да бъде освободена незабавно, разпореди състав на специализирания съд с председател Христина Михайлова. Днес бе взето решение тя вече да бъде под домашен арест в жилище на улица "Любата", съобщава „24 часа“.

Още по темата

Съдът спря делото срещу съпруга й Ветко Арабаджиев, а доказателствата срещу останалите 7 подсъдими за участие в организирана група за измами и пране на пари върна на прокуратурата за отстраняване на процесуални нарушения.

Причината делото срещу Ветко Арабаджиев да бъде спряно е висящо дело в съда в Испания по нова заповед за арест на Арабаджиев, издадена на 24 април т.г. По неофициална информация по това дело вече имало произнасяне на първоинстанционния съд в Мадрид, но се очаква по него да се произнесе още една инстанция.

Съдът отказа да измени паричните гаранции на Арабаджиев-син и други подсъдими по делото. Мярката за неотклонение на Ветко Арабаджиев "задържане под стража" също е изменена в домашен арест, но засега той няма да бъде освободен незабавно като съпругата си Маринела. Причината е, че решението подлежи на протест и обжалване пред Апелативния специализиран съд. Дали Ветко Арабаджиев ще се прибере в дома си в Бояна, ще стане ясно окончателно по-късно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 3 години
Злоупотреба с милиони и в къщи ! Докога ?!
37
0
 
1
 
! Отговори
Хе хе хе преди 3 години
До големи герои Значи ти си ,трола ? Значи да го д.у.х.ат може , а когато го напише други ,не може ? Хе ,хе !
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До големи герои А кой го духа на артистите от ДС -СЪРП и ГЕРБ ? ...+ ДПС .....А ?
35
0
 
2
 
! Отговори
Хе хе хе преди 3 години
До Анонимен Жалко за прокуратурата !!! .....Каква прокуратура ? Просто група за димни завеси и прикритие на мафията ?
34
0
 
4
 
! Отговори
Копитото преди 3 години
Абсолютен цирк. Какво значи това незабавно... Тия дето досега ги държаха в ареста сега незабавно ги освобождават как точно го решихте това решили са да слушат да кооперират решили са да си прехвърлят всички важни неща на който трябва и и сега вече под домашен арест а другият делото спряна браво бе браво явно работи системата
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за прокуратурата. Пак не си свършиха работата както трябва.
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦИРК.bg
31
1
 
9
 
! Отговори
големи герои преди 3 години
Тoя кoйтo ги нaзнaчи зa милиoнeри ,тoй ги и увoлни.Пoнe cи пoживяхa тридeceт гoдини.A oвцeтe дa им гo духaт нa aртиcтитe oт ДC-БCП!Прocтo циркa cвърши.
30
0
 
3
 
! Отговори
Makedon преди 3 години
Volco i Marceto.....BEGE vampiri
29
0
 
17
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Грозното лице на Евроатлантическата Демокрация. Правосъдието е пародия на правораздаване. Пуснаха на свобода Йоан Матев - извергът, който закла 16 годишно дете в Борисовата градина и се кри 14 месеца, пуснаха на свобода Джокфийман, австралийския убиец, терорист и член на Антифа, пускат Арабаджиевите, предупредиха Черепа 2 дни преди да го арестуват... и това са само няколко от случаите на демонстрация на антихристиянския характер на една система, чиито конци се дърпат от ... хм, знаем кои!
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кокошка няма прошка!Но Арабаджиева не е кокошка!А да видим сега средно интелигентния българин, дали ще усети метафорката!Гледайте лайковете и оценявайте интелигентността на сънародниците си!
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човека взе парите , каза чакай малко ...
26
2
 
8
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Колкото успя да измъкне правителствената мафия от Арабаджиеви - толкова !Ред е на Съдебната власт да се облажи!Борисов смята, че той трябва да е на-богатия в България !На времето даже беше се обидил , че един хирург взимал три пъти повече от Него!
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
срам и позор за bulgaristan
24
0
 
32
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 3 години
ХА! И КАКВО СТАНА БЕ! На практика се доказа, че ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА, ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ... Да не е честито БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ!
23
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май съдът работи само за бедните!!!
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правосъдие - made in Bulgaria. Цялата ни работа е такава. Затова винаги ще бъдем на опашката. Че то беше ясно от самото начало. Някоя и друга акцийка, новини, брифинги, после някои хора взели едни пари и всичко си отива по старо му. Кучета си лаят, кервана си върви а народа масово напуска страната. Аз го направих отдавна. Защо ли не се учудвам като чета тези новини? Като гледам последните 20г. нищо не се е променило.
21
3
 
19
 
! Отговори
One преди 3 години
Абе какво става с каскета покрил се е нещо ми се струва. Гаранция франция....
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В заглавието пише "свобода за ....", пък то никаква свобода не е просто е преместена от охранявания арест под домашен арест!
19
2
 
19
 
! Отговори
Гина преди 3 години
Стига мрънкайте, а отивайте на работа. Сега като осъди България, ще трябва да му се плати.